Şimdi Ara

Dead Island 2 [PC - ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
8.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni grafik ayarları gelmiş herşey ultrada iken shadows ayarını ultradan high a çekmek 16 fps yükseltiyor eskiden böyle değildi.

Vay be öncekiden daha kötü bir dlc yapabilmişler çöp oğlu çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Nisan 2024; 23:28:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasına değmez mi hocam? 170 lira bir şey DLC. Önceki DLC'yi bende çok beğenmemiştim bunu da deneyecektim fakat senin yazıdan sonra vazgeçtim gibi, baya da seviyorum bu oyunu aslında. Oyunda yüklü değil DLC için oynayıp vakitte kaybetmek istemiyorum öncekinden bile kötüyse  Dead Island 2 [PC - ANA KONU] 

• Benim oyun gold versiyondu şimdi 170 liraya alınırmı deyince alınmaz diyemiyorum çünkü çok iyi grafikleri olan en iyi zombi öldürme oyunu 2 efsanevi silah varmış en azından yeniden oynayınca bu silahlarla oynarızda diyemiyorum ng+ yok getirecekler gibide durmuyor en çok istenen şey bu aslında.

• Aynı fikirdeyim, piyasada zaten bu kadar kaliteli bir zombi oyunu yok. Dying Light 2ye zor sabrederek bitirmiştim, ilk oyun yine güzeldi zevkle oynamıştım da ikinci oyun baya ortalama. Dead Island grafik olarak özellikle zombi parçalanması olarak mükemmel... Aslında gidip alayım 170 liraya dürüm yiyemiyorsun  Dead Island 2 [PC - ANA KONU]  Dediğin gibi birde doğru düzgün özenselerdi şu DLC - içerik kısmına keşke.

• Bu DLC'yi öncekinden daha çok beğendim, önceki sadece kapalı alanda geçiyor ve kısa sürüyordu bunu henüz bitiremedim biraz daha uzun sürüyor gibi. Harika değil evet, çok daha geniş DLC'ler çıkmasını ummuştum ama neyse. Seveni için gayet eğlenceli. Gore sevenler için ise eşsiz ve değeri pek bilinmeyen bir oyun bence  Dead Island 2 [PC - ANA KONU]  - en azından TR'de.

Dead Island 2 [PC - ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 23 Nisan 2024; 22:35:52 >

• güzelmiş bu.  Dead Island 2 [PC - ANA KONU] 

• oyunda fare hassasiyeti çok sıkıntılı ya .yoksa bende mi sıkıntı var 1.7de ve bana aşırı kötü geldi düşürüyorum o zaman da çok yavaş algılıyor. kolla oynanmaya uygun mu bu oyun bu tarz oyunları kolla oynamıyorum ama kolla sıkıntı olmayacaksa bir deneyeceğim .klawye fare fare hassasiyeti yüzünden kötü şimdilik

• chris92 C kullanıcısına yanıt

Xbox koluyla oynayıp bitirdim. bu oyun kolla oynarız klavye mouse ile uğraşılmaz.

• cryptdlg kullanıcısına yanıt

bu tarz oyunları klawyeyle oynamaya alışık olduğum için kolla zor geliyor hack and slash tarzı olsa anlarım ama keşke bu kadar sıkıntılı olmasaydı klawye

• selamlar arkadaşlar yine ben oyunu 16 17 saatin sonunda çok zevk alarak bitirdim son zamanlarda oynadığım en zevki en kaliteli oyunlardan biriydi zombi olarak en iyisiydi diyebilirim . hata yaparak gold edition almamışım .almayı düşünüyorum .final boss aşırı zorladı beni youtube çözümlerden izlediğim kadarıyla dlclerin bosslarıda zor .dlcleri zor mu gerçekten .hepsi zor yoksa sadece final bosslarımı .

• Arkadaşlar bu oyuna yeni bir güncelleme veya dlc mi geliyor? Bir haber gördüm ama nedir ne değildir tam anlamadım.

• kocankoi kullanıcısına yanıt

Evet horde modu geliyor.

Dead Island 2 [PC - ANA KONU]deadisland.com
    A five-day fight for survival: How Neighborhood Watch plays out
    https://deadisland.com/news/how-neighborhood-watch-plays-out

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 25 Eylül 2024; 21:53:47 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.