Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dead island da %82 dim chapter 13 filandi. save dosyam silindi yardimci olabilirmisiniz.. hatta o trainer ida istiyorum oyuna gıcık oldum :)
  • chapter14 purest evil da taktik verebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Act 2'ye geçtim levelimde 16. Oyuna 2.şansını verip kendimi oynamaya zorladım ve oyun gerçekten ilk yorumlarımı hiç haketmiyormuş adada koşa koşa sopalarla zombi öldürmek baymıştı ilk br saat fakat ilerledikçe konuda güzelleşiyor hemde rpg öğeler taşıması ki item demek çocukluğu Diablo ile geçmiş herkes için hastalık demektir güzel itemlar bulup bunları birde özelleştirmek oldukça zevkli. İlk adada hayvan gibi aracımızı alıp act2'ye geçtik ama yine tabanvaya döndük act2'de o kötü oldu. Birde ilk ada çok kolay 2-3-4 bayaa zor diyenler çok fazla bakalım neler bekliyor bizi.

İşin içinde FPS RPG öğeleri varsa zaten çok zevkli oluyor. Bir STALKER fanatiği olarak bu oyun çok sardı beni. Kendi başına hareket ediyorsun ona buna yardım ediyorsun, çantan var fps görüş, ancak oyun atmosferi biraz daha korkutucu olsa daha iyi olurdu, STALKER daki gibi hava kararıp gök gürüldese yağmur yağsaydı keşke.

O tarz modlar var bir bak istersen ----> http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2106453

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 20 Eylül 2011; 21:48:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

chapter14 purest evil da taktik verebilecek olan var mı?

Nasıl bir taktik istiyorsun ki. Sağlam silahın varsa gayet kolay bir bölüm. Zombiler survivorları sardığında elimdeki ağır bir baltayı kullanıp kalabalığı yarmıştım. Diğer zamanlarda da zehir modlu machete kullanmıştım.
  • 5-6 gündür oynuyorum.. oyun acayip sardı... level 21 oldum... %58' de oyun...

level 20 den sonra tabanca dışındaki ateşli silahlar kullanılıyor ama nedense polis karakolunda aldığım silahlar ekranda çıkmadı... bazende aldığım kesici aletler ekranda gözükmüyor ama satıcılara alış-veriş yaparken tüm aldıklarım gözüküyor...

85 / 100 puan benden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

Yükledim yarım saat oynadım ve çok klişe ve klasik bir oyun olduğu kanısına varıp sildim.

Hayatında kaç tane RPS oyun gördünde bunun klasik ve klişe bir oyun olduğuna karar verdin anlamadım?

Oyunda yeni silah üretimi, seviyene göre yeni silah bulma, arkadaşlarınla silah takasları, malzeme çantası ve yetenek puan sistemi var hangi birini denedin yani yarım saat içinde?

Beğenmememi belirtmek neden bu kadar zoruna gitti.Kendi fikirlerimi sunamayacaksam burda bu konunun açılması saçma bir kere.Ayrıca senin beğendiğin herşeyi beğenmek zorunda falan değilim.Bu arada emin ol hayatın kadar oyun oynadım.Ha o saydıklarında hiçte yeni yeni özellikler falan değil.Bir kere daha oku sende anlayacaksın zaten eğer oyun oynadıysan daha önce.

Torrent den oyun indirip oynamak bedava evet. Herkes indirip oynayabilir. O yüzden anlamıyorsun. RPS diyorum bu oyunun türünü. Bu türdeki oyunlar sınırlı en bilinenlerden biri Fallout diğeri de Borderlands. Ben Fallout değil ama Bordelands Tüm dlc leri ile oynadım, ve dead island RPS olarak borderlands dan daha ağır basıyor. Benim hayatım kadar oyun oynadığını söylüyorsun ama burdan bir ss gösterebilirim ne kadar oyun oynadığımı anlatmak amacı ile fakat ayıp olmasın diye göstermiyorum sen imzama bak sana yeter. He illa göster o SS i diyorsan fark etmez elbette.

Bu arada benim beğendiğimi beğenmek zorunda olmadığını biliyoruz fakat yarım saatte bu oyuna başlayamıyorsun bile sen hiç beğenmeyip silmişsin o oyuna başlanamayan yarım saat içinde.

Tamam dostum en iyisi sensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

5-6 gündür oynuyorum.. oyun acayip sardı... level 21 oldum... %58' de oyun...

level 20 den sonra tabanca dışındaki ateşli silahlar kullanılıyor ama nedense polis karakolunda aldığım silahlar ekranda çıkmadı... bazende aldığım kesici aletler ekranda gözükmüyor ama satıcılara alış-veriş yaparken tüm aldıklarım gözüküyor...

85 / 100 puan benden...

U ya basıp inventoryde aldığın diğer silahları görebilirsin, ve hızlı seçenek menüsüne istediği şekilde dizebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

5-6 gündür oynuyorum.. oyun acayip sardı... level 21 oldum... %58' de oyun...

85 / 100 puan benden...

U ya basıp inventoryde aldığın diğer silahları görebilirsin, ve hızlı seçenek menüsüne istediği şekilde dizebilirsin.

hmm tamam tşkler..

2 sorum daha vardı :

1- gücün altındaki fury barı % kaç dolunca fury moduna giriş olabiliyor

2- yan görevlerin şu ana kadar yarısını falan yapmışımdır.. % 100 bitirmek için hepsini yapmak gerekiyor mu ? bazen çok uğraştıran yan görevler oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

quote:

Nasıl bir taktik istiyorsun ki. Sağlam silahın varsa gayet kolay bir bölüm. Zombiler survivorları sardığında elimdeki ağır bir baltayı kullanıp kalabalığı yarmıştım. Diğer zamanlarda da zehir modlu machete kullanmıştım.

Walla o şefla köyüne geldiğimde solda bir thug; ilerden depar atan zombiler var, şefi mi koruyayım kendimi mi; anında götürüyorlar; fury meter da dolu değil!
  • quote:

quote:

quote:

Walla o şefla köyüne geldiğimde solda bir thug; ilerden depar atan zombiler var, şefi mi koruyayım kendimi mi; anında götürüyorlar; fury meter da dolu değil!

Orada dediğim gibi şefe saldırmaya başladıkları anda baltamı salladım hepsi dağıldı. Satıcılara bir bak big splitting axe olması lazım. Ben birinden almıştım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orada dediğim gibi şefe saldırmaya başladıkları anda baltamı salladım hepsi dağıldı. Satıcılara bir bak big splitting axe olması lazım. Ben birinden almıştım.

Bende orada takılıp kaldım. Elimdeki silahlarıda tükettim. Save dosyasıda sadece orayı açıyor, bölüme baştan nasıl başlıcam bilmiyorum.

• O tarz grupları dağıtmak için bence bombalı bıçak yap. Bir tanesine uzaktan at bıçağı sonra kaç hepsi havaya uçar. Yada çift ağır bir aletle dalıcaksın aralarına başka çare yok.

• Sonu mok gibi hiç beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 21 Eylül 2011; 3:00:26 >
  • arkadaşlar oyun internet üzerindenmi oynanıyor evdeki pc de net yok vınn var acaba fazla kota yermı birde turkcell ile uçuşa geçmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Act 2'ye geçtim levelimde 16. Oyuna 2.şansını verip kendimi oynamaya zorladım ve oyun gerçekten ilk yorumlarımı hiç haketmiyormuş adada koşa koşa sopalarla zombi öldürmek baymıştı ilk br saat fakat ilerledikçe konuda güzelleşiyor hemde rpg öğeler taşıması ki item demek çocukluğu Diablo ile geçmiş herkes için hastalık demektir güzel itemlar bulup bunları birde özelleştirmek oldukça zevkli. İlk adada hayvan gibi aracımızı alıp act2'ye geçtik ama yine tabanvaya döndük act2'de o kötü oldu. Birde ilk ada çok kolay 2-3-4 bayaa zor diyenler çok fazla bakalım neler bekliyor bizi.

İşin içinde FPS RPG öğeleri varsa zaten çok zevkli oluyor. Bir STALKER fanatiği olarak bu oyun çok sardı beni. Kendi başına hareket ediyorsun ona buna yardım ediyorsun, çantan var fps görüş, ancak oyun atmosferi biraz daha korkutucu olsa daha iyi olurdu, STALKER daki gibi hava kararıp gök gürüldese yağmur yağsaydı keşke.

O tarz modlar var bir bak istersen ----> http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2106453

Hmm evet atmosfer modu da var, yağmur felan yağıyormuş, ama oyunu baştan başlamak gerekebilir.

• nasıl bir oyun. galiba resident evil a benziyor biraz. indireyim mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

nasıl bir oyun. galiba resident evil a benziyor biraz. indireyim mi sizce?

Ne saçma imza.

Soruya gelirsek, indir.
  • hala oynayamadım şu oyunu...
  • Ya şu ordan burdan bulduğum soda, parfüm, bilimum araç gereçler ne işe yarıyor ya, satsan para etmiyor. Görevde mi kullanılacak bunlar. Hadi suyu anladım hatun susamış ona götürdük ya diğerleri?

Bir de coop mod ta lan üzerinden oynanıyor mu? orjinal olması şart mı?
  • quote:

Ya şu ordan burdan bulduğum soda, parfüm, bilimum araç gereçler ne işe yarıyor ya, satsan para etmiyor. Görevde mi kullanılacak bunlar. Hadi suyu anladım hatun susamış ona götürdük ya diğerleri?

Bir de coop mod ta lan üzerinden oynanıyor mu? orjinal olması şart mı?

Sağdan soldan buldugun eşyaları satarsan para kazanırsın tabi ancak silahları upgrade ettiğin yerlerde "create" secenegi var,o parçalar sayesinde silahlarını modifiye ediyorsun,bomba falan yapıyorsun kendine,oyun'da dosya seklinde yeni modlar buluyorsun,yeni modlar buldukca "create" kısmına ekleniyor yeni modifiyeler...

2.sorunu bilmiyorum,ben single player bitirdim..ama forumda bir çok kişi co-op oynuyor,herkeste orjinal yok herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 21 Eylül 2011; 21:33:46 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.