Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • coop oynamayan varsa kesinlikle öyle oynasın :D arkadaşlarımla beraber fena sarıyor.

Bir sorun var ama oyun GOTY sürümü var arkadaşımda , oyuna giriyor play dedikten sonra en az 15 dk bekliyor oyuna girmesi için.

Daha ayrıntılı anlatayım. Play dedik karakter seçtik oyuna başlayacağımız zaman loading ekranı geliyor orda 15 dk kalıyor.

Benim oyun en fazla 2 dk da başlıyor ben neredeyse görevi bitiriyorum o anca giriyor.

Var mı bir çözümü , bilgisi olan?
  • ripdite tunngle üzerinden arkadaşlarınızla oynayın derim, single playerda fena değil ama skype+co-op ripdite fena sarıyor ana görevlerden ziyade yan görevlerle uğraşın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar pure blood adlı bölümde kaldım geçemiyorum oyunun save sistemi çıldırtıyor beni o bölümü geçebilmem mümkün gözükmüyor silahlar da öldü. oyunun trainer ı var mı acaba ? sadece o bölümü geçmek için kullanacağım enerji versin ve silahları tamir etsin yeter.
  • Single playerı ne kadar saçmaymış la bu oyunun zombi salgını var milletin ayak gelir götür işlerini yapıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murvein

Single playerı ne kadar saçmaymış la bu oyunun zombi salgını var milletin ayak gelir götür işlerini yapıyosun

Bi yerken sonra sikildim bende oynayamadim. Gorev aldigim Bayan bana mucevherimi getir diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 7 Eylül 2014; 14:28:56 >
  • Coop dışında oynamaya değmez

• beyler oyunda left 4 dead gibi yanımıza 3 kişi bot alıp sp oynayabilirmiyiz. tek kişi olunca insan çok sıkılıyor
  • Arkadaşlarımla dead island riptide oynucam onlar giriyo oynuyo fakat ben bağlanamıyom unable connection yada connection failed hataları veriyo 3ümüzün oyunuda orjinal onlar bağlanıyo ben bağlanamıyom lütfen yardım edin kafayı yiyecem
  • dead islandda her şeyi yaptım co-op oynamak için ama oyuna girince creating an internet game session failed diyor ve game loby boş oluyor çözüm ne lütfen acill yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OĞUZ_33_ -- 6 Mayıs 2016; 21:27:04 >
  • Remastered versiyonunuda denemek lazım
  • Oyunun orijinal hali daha iyi olmamış bence

• www.oyunmio.com // Editör olmak isteyenler mail atabilir info@oyunmio.com

• Ne siteymiş arkadaş.. Heeer yere reklam verdin be mübarek.
  • Dead Island Definitive Edition Co-op'un normal oyundan farkı ne? Aynı senaryoyu mu oynuyoruz?
  • arkadaşlar hala bu oyunu oynayan varsa ben bu aralar aktifim ama tanıdığım kimse olmadığından oynayamıyorum sizde oynuyorsanız cevap veya pm atın bana ulaşın beraber oynayalım hem oruç tutanlar için zaman çabuk geçer
  • Arkadaşlar Definitive Edition için ufak bir gameplay serisi başlattım facecam ve green screen li .İzlemek isteyenler buyursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 9 Temmuz 2016; 21:32:33 >

• arkadaşlar dead island oynayacak kişiler beni steamden eklesinler.alicem_00 steam adım aratın ekleyin beraber oynayalım yoksa ben bu oyunu tek başıma bitiremem.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.