oyuna yeni başladım kaliteli gibi duruyor sıkıcı değil..hatunlar bikinili..hmmm..grafikleri fena değil atmosfer güzel..far vry 1 andırdı bana..başarılı gibi bakalım ilerleyen bölümlerde nasıl bir sonuç olacak..
Steam de şuan indirimde 12,5 TL civarına geliyor GOTY sürümü. Hala oynayan varsa veya co-op oynamak isteyen varsa almayı düşünüyorum sırf co-op için.
Arkadaşlar coop yapmak isteyen steam'den eklesin, steam'den yeni aldım oyunu. Bir de Left for Dead 2 aldım, bu oyuna sahip arkadaşlarla da oynayabiliriz. Yaş ortalaması 25 üstü olursa daha iyi olur.
steam hesabım: kaleee17, bu arada psn hesabım da aynı.
Oyunu çok beğendim. Şu anda oyunun %85 ini tamamladım. Nadir olarak sonuna kadar oynadığım oyunlardan biri oldu. Oyun 2011 yılında çıktı ama ben 2012 yılında tüm patch ve DLC leri çıktıktan sonra oynadım. Buda oyunun ilk çıktığında var olan tüm sorunların büyük ölçüde çözüldüğü anlamına geliyor. Herkeze tavsiye ederim. Çok güzel bir oyun.
Oyunu dün akşam itibari ile bitirdim. Sonlarına doğru biraz sıksa da genel olarak gayet güzel bir oyundu. Oyunu bitirince DLC ile birlikte gelen asker karakteri ile oynamanızı tavsiye ederim.
Oyunu forumdan tanıştığım bir arkadaşla coop oynadık, keyifliydi, ayrıca ben single modda da takıldım 2 saat kadar, yanıma katılanlar falan oldu, çok keyifliydi. Beklediğimden iyi çıktı oyun, Steam indiriminden almıştım, fazlasıyla değdi. Tereddüt edenler varsa, eğlenceli olduğunu söyleyebilirim. Silah geliştirme falan var, görevler çeşitli, öyle hemen sıkmıyor. İsteyenler ekleyebilirler, takılırız.
Yav kimse yok mu?
Dead Island: Riptide yani serinin 2. oyunu Nisan 2013 de geliyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Dead Island: Riptide yani serinin 2. oyunu Nisan 2013 de geliyormuş.
Genel itibarı ile güzel bir oyundu, devamının gelmesi normal...
deneyelim bakalım
Çok uzun zamandır ps3'de de oynadığım oyunlar buna dahil, oyunlardan zevk alamıyordum. Dead Island bütün beklentilerimin üstünde bir oyunmuş, başına oturdum mu kalkamıyorum, çok sürükleyici. 5. bölümdeyim şu an daha şimdiden 11 saat oynamışım, sindire sindire oynuyorum, başlarda main görevleri çok salladım ve de oyunu öğrenmeye yönelik takıldım, şimdi gayet iyi öğrendim diyebilirim. Hatta başta biraz korkuyordum şimdi zombilere gelin lan falan demeye başladım:) Duyup da henüz denemeyenlere şiddetle tavsiye ederim bu oyunu. Açık dünya oyunları arasında en iyilerden biri.
Bende ses var görüntü yok nasıl yapacağız ?
Oyun tek kelimeyle harikaydı. Daha şimdi bitirdim Sam B. ile. Oyun arayanlara güzel bir alternatif olur.
quote:
Orijinalden alıntı: dogukahn
Oyun tek kelimeyle harikaydı. Daha şimdi bitirdim Sam B. ile. Oyun arayanlara güzel bir alternatif olur.
Ne kadar sürede bitti?
Arkadaşlar oyunu yeni oynayacagım.Hangi update ve hangi ayarları yapmamı öneerirsiniz(grafik bakımından filan).
önceki sayfalara baktıgımda updateler önerilmiş ve görüntü için birşeyler önerilmiş.onlarıda bana anlatırsanız tşk ederim.Bu arada oyun (k.r.san)
Arkadaşlar oyuna dün başladım ancak bir bug oldu bir kulübenin içindeyim kapıyı açıyorum ancak kapıda zombi var sürekli kapıya vuruyor ben kapıyı açınca içeri giremediği için kapıya vururmuş gibi yapmaya devam ediyor ve dışarı çıkamıyorum. Zombiye tekme atıyorum, silah atıyorum, bıçakla saldırıyorum ancak kulübenin içinde olduğum için etki etmiyor ve zombi de çekilmiyor. Boşa mı gidecek şimdi save nasıl kurtulacağım ben oradan?
Birde oyunda zorluk seviyesi var mı? Bana kolay geldi biraz..