Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hala Türkçe yama yapılmadımı bu oyuna...?

• full paketi indirdim. büyük bi zevkle oynuyorum. son yıllarda oynadığım en eğlenceli oyun. konu, grafikelr falan herşey müthiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

full paketi indirdim. büyük bi zevkle oynuyorum. son yıllarda oynadığım en eğlenceli oyun. konu, grafikelr falan herşey müthiş.

Arkadaşınla oynadığın zaman 2 kat zevkli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

quote:

full paketi indirdim. büyük bi zevkle oynuyorum. son yıllarda oynadığım en eğlenceli oyun. konu, grafikelr falan herşey müthiş.

single olarak bitirdikten sonra multiplayer'a saldırcam zaten :) yeni oyunda nisanda geliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Beyler hala Türkçe yama yapılmadımı bu oyuna...?

bende çok aradım fakat TR yama yok maalesef. çıkcağınıda sanmam. keşke olsaydı.
  • quote:

quote:

quote:

single olarak bitirdikten sonra multiplayer'a saldırcam zaten :) yeni oyunda nisanda geliyormuş.

Multiplayer yok, co-op var. Tek oynayım deme hiç, oyun bayağı zorlayıcı oluyor ileride.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mmE3Nse

quote:

quote:

quote:

Multiplayer yok, co-op var. Tek oynayım deme hiç, oyun bayağı zorlayıcı oluyor ileride.

co-op ne demek ? biraz anlatırmısın ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kooperatif oynayış (kısaltma olarak CO-OP), genel olarak nişan alma ve strateji oyunlarında kullanılan evrensel bir video oyun terimidir. Kooperatif oynayışın ana işlevi birden çok oyuncunun aynı tarafta bilgisayarın yapay zekâsına karşı bir amaç için savaşmasıdır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kooperatif oynayış (kısaltma olarak CO-OP), genel olarak nişan alma ve strateji oyunlarında kullanılan evrensel bir video oyun terimidir. Kooperatif oynayışın ana işlevi birden çok oyuncunun aynı tarafta bilgisayarın yapay zekâsına karşı bir amaç için savaşmasıdır.

Çok teşekkürler bilgi için. gerçekten güzelmiş. Co-op için orjinal oyun şart değil mi ?

• Tunngle üzerinden coop oynamak isteyen varsa oynayabiliriz.
  • Windows 8'de oyunu açarken hata raporu alıyorum var mı çözümünü bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naima

Windows 8'de oyunu açarken hata raporu alıyorum var mı çözümünü bilen?

yönetici olarak başlatmayı dene.
  • Küçük yaşlarda her oyunu oynardım ama yaş 35i geçtikten sonra çoğu oyunu biraz oynayınca sıkılıyordun taki bu oyuna kadar Dead İsland ı 3 defa bitirdim hala zaman zaman oynarım ve hiç sıkılmam mutlaka deneyin pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siega

Küçük yaşlarda her oyunu oynardım ama yaş 35i geçtikten sonra çoğu oyunu biraz oynayınca sıkılıyordun taki bu oyuna kadar Dead İsland ı 3 defa bitirdim hala zaman zaman oynarım ve hiç sıkılmam mutlaka deneyin pişman olmazsınız.

yaklaşık olarak kaç saat sürüyor oyun acaba. bende başlamayı düşünüyorumda.
  • Yan görevleri yaparsanız baya uzun sürer ki yan görevlerde çok güzel ve değerli itemler veriyor coop oynamanızı tavsiye ederim.
  • - Level 60 olduktan sonra, açılmayan skill'eri açma durumu varsa biri anlatabilirmi ?
    - PS3'te oynuyoruz (psn'den alınma)
    Oyun güzel sarıyor da, Hüseyin Bolt'lar bazen aşırı sıkıcı duruyor. Kasaba da karantinalı bölgeye yanlışlıkla düşmeyin bile
  • Sadece ana görevi yapmaya kalksanız bile yinede baya uzun sürüyor hikayeside oldukça güzel 60 level olduğum için yeni karakter açtım onunla takılıyorum bu aralar.
  • GRAFİKLER COK GUZEL BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: CUSTA

- Level 60 olduktan sonra, açılmayan skill'eri açma durumu varsa biri anlatabilirmi ?
    Oyun güzel sarıyor da, Hüseyin Bolt'lar bazen aşırı sıkıcı duruyor. Kasaba da karantinalı bölgeye yanlışlıkla düşmeyin bile

İpini koparmış deli danalara ithafen Hüseyin Bolt demen komik olmuş :D Sağlam bir katana alınca hepsini kesmek zevkli oluyor.

Ben X360'ta oynuyorum. Açılmayan skill olayını hiç duymadım? Bu da mı bir bug? Oyunda adamı deli eden çokça bug var. Sanırım son çıkan oyunda da bolca mevcutmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Settlers

quote:

Orijinalden alıntı: CUSTA

- Level 60 olduktan sonra, açılmayan skill'eri açma durumu varsa biri anlatabilirmi ?

İpini koparmış deli danalara ithafen Hüseyin Bolt demen komik olmuş :D Sağlam bir katana alınca hepsini kesmek zevkli oluyor.

Ben X360'ta oynuyorum. Açılmayan skill olayını hiç duymadım? Bu da mı bir bug? Oyunda adamı deli eden çokça bug var. Sanırım son çıkan oyunda da bolca mevcutmuş.

Level 60 olduktan sonra kazandığımız xp'lerin skill açmamız için bize level atlatması gerekiyor ya , işte o level 61'i olamıyoruz.
    Nedeni ne olabilir acaba ? Açılmadık 10'dan fazla skill var.

Deli danalar için yapımcının kulaklarını baya bir çınlatıyorum. Her kılıkta çıkmaları da ayrı bir saçmalık zaten.

İthafenden kasıt, Dünyanın en hızlı insanına değinilmiştir. Yazımda komik olan bir şey yok yani.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.