Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siega

Sadece ana görevi yapmaya kalksanız bile yinede baya uzun sürüyor hikayeside oldukça güzel 60 level olduğum için yeni karakter açtım onunla takılıyorum bu aralar.

Oyunda level 60'dan yukarısı yok(mu) sanki. Her halde oyun yapımcıları diğer karakterlerle de oynayalım istemişler gibi.

Bu arada 60 level olan sarı katanayı bulabildinmi ? Ben mor olanını anca yakalayabildim ordan oraya travel yapa yapa.

Senaryo cidden güzel de , o çalan dramatik müzikler de efsane olmuş yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CUSTA

quote:

Orijinalden alıntı: Settlers

quote:

- Level 60 olduktan sonra, açılmayan skill'eri açma durumu varsa biri anlatabilirmi ?
    - PS3'te oynuyoruz (psn'den alınma)
    Oyun güzel sarıyor da, Hüseyin Bolt'lar bazen aşırı sıkıcı duruyor. Kasaba da karantinalı bölgeye yanlışlıkla düşmeyin bile

İpini koparmış deli danalara ithafen Hüseyin Bolt demen komik olmuş :D Sağlam bir katana alınca hepsini kesmek zevkli oluyor.

Ben X360'ta oynuyorum. Açılmayan skill olayını hiç duymadım? Bu da mı bir bug? Oyunda adamı deli eden çokça bug var. Sanırım son çıkan oyunda da bolca mevcutmuş.

Level 60 olduktan sonra kazandığımız xp'lerin skill açmamız için bize level atlatması gerekiyor ya , işte o level 61'i olamıyoruz.
    Nedeni ne olabilir acaba ? Açılmadık 10'dan fazla skill var.

Deli danalar için yapımcının kulaklarını baya bir çınlatıyorum. Her kılıkta çıkmaları da ayrı bir saçmalık zaten.

İthafenden kasıt, Dünyanın en hızlı insanına değinilmiştir. Yazımda komik olan bir şey yok yani.

Ben sadece komik bulduğumu belirtmek istedim. Bolt'a yönelik art niyetli bir tavır sergilemediğine zaten eminim. Kaldı ki bende bunu ima etmek istemedim. Benzetmenin komik olduğunu vurguladım. :)

Ayrıca, bu tarz oyunlarda her zaman belli bir level limiti olur. Ve ne hikmetse hiç bir zaman tüm skilleri fullemeye müsade etmez oyun.

Dead Island'da max. level limiti 50'dir. Son çıkan yamalarla, DLC'lerle...vs bu limit 60'a çıkarılmış. Yani 60'tan sonra level atlayamadığın için skillde geliştiremiyorsun.

• Akşam saydım tam 11.5 tane açılmayan skill var. Tekrar yeni (diğer) karakteri seç, aynı işleri tekrarla 60 levele gelince yine tıkanıp kal, bakarmısın şu kör döngüye. Saçmalığın alasını yapıp bırakmışlar. Neyse zombi kesip biçmek için devam edeceğiz artık.

Bilgiler için tşk.

İyi oyunlar
  • game_x86_rwdi.dll

Hatası alıyorum.Chapter 5 de atıyor oyundan

Yardım edebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netanders

game_x86_rwdi.dll

Hatası alıyorum.Chapter 5 de atıyor oyundan

Yardım edebilecek var mı?

Oyunu uzun zamandır oynuyorum, donmalar hariç daha bir kez olsun atmadı. Neden atıldığını da anlamış değilim.

İyi oyunlar
  • quote:

quote:

Sadece ana görevi yapmaya kalksanız bile yinede baya uzun sürüyor hikayeside oldukça güzel 60 level olduğum için yeni karakter açtım onunla takılıyorum bu aralar.

Oyunda level 60'dan yukarısı yok(mu) sanki. Her halde oyun yapımcıları diğer karakterlerle de oynayalım istemişler gibi.

Bu arada 60 level olan sarı katanayı bulabildinmi ? Ben mor olanını anca yakalayabildim ordan oraya travel yapa yapa.

zed's demice isiml 60 level kılıcı görevle aldım tek atıyor genelde :)

• Single'de yarısından fazlasını bitirdim , arada multi atıyoruz arkadaşlarla gece güzel oluyor sizde bize katılabilirsiniz ama mic lazım
  • quote:

quote:

quote:

zed's demice isiml 60 level kılıcı görevle aldım tek atıyor genelde :)

60 level zed's demiceyi bende kazandım da, katana'nın 60 level (sarı) olanını hala sandık sandık aramaktayım. Bendeki mor katana 2322 damage vuruyor, sarıyı düşünemiyorum bile..Yanımda bu iki kılıç + 2de silah var fazlasıyla bana yetiyorlar.

İyi oyunlar

• PC'de oynayan arkadaşlar için soruyorum,herhangi bir ses problemi yaşayan var mı?Oyun baştan sona tamamen sessiz.Karşılaşan ya da çözen varsa bu sorunu yazarsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tucoramirez

PC'de oynayan arkadaşlar için soruyorum,herhangi bir ses problemi yaşayan var mı?Oyun baştan sona tamamen sessiz.Karşılaşan ya da çözen varsa bu sorunu yazarsa çok sevinirim.

Önce PC'de oynamadığımı söyliyim + oynadığımız ilk oyun, Riptide değil yani.
    Ses sorununla ilgili iki tahmin yürütücem.
    1.si.. Oyun acaba dts destekli olabilir mi ?
    2.si.. Ses kartın dts'si desteklemiyor olabilir mi ?

İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CUSTA -- 7 Mayıs 2013; 16:41:59 >
  • yahu bir kişi bile mouse sensitivity sorunundan bahsetmemiş! menüde mouse çok yavaş çalışıyor. Nasıl düzeltileceğini bilen var mıdır acep? (oyundaki ayardan düzelmiyor) (youtube'da bir video var bununla ilgili ama o da işe yaramadı)

mouse ayarı düzeltmeden nasıl oynayabiliyorsunuz bu oyunu şaştım kaldım şaşkınbakkala gidicem şimdi. bir tek ben de mi oldu bu sorun anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousgigi -- 21 Mayıs 2013; 2:54:06 >
  • quote:

PC'de oynayan arkadaşlar için soruyorum,herhangi bir ses problemi yaşayan var mı?Oyun baştan sona tamamen sessiz.Karşılaşan ya da çözen varsa bu sorunu yazarsa çok sevinirim.

bende ses normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

bende ses normal

Versiyon farkından kaynaklanıyormuş.Başka versiyonu ses açısından sorunsuz çalıştı.Fakat save problemi devam ettiği için dayanamadım sildim oyunu :)
  • yahu ne kadar dandik bir yer lan bu jungle, hangi görevi yapmaya kalksam yolu kapatmışlar yok yanan araba var yok duvar var kapı var aktif değil.... lan ne kadar saçma sapan buglar dolu oyunda..... .ikicem yan görev yapanı direk ana görev yapıcam başka yolu yok .... (elimde 6 tane yan görev var 3'ünü yapamıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seriousgigi

yahu ne kadar dandik bir yer lan bu jungle, hangi görevi yapmaya kalksam yolu kapatmışlar yok yanan araba var yok duvar var kapı var aktif değil.... lan ne kadar saçma sapan buglar dolu oyunda..... .ikicem yan görev yapanı direk ana görev yapıcam başka yolu yok .... (elimde 6 tane yan görev var 3'ünü yapamıyorum)

yap bence güzel ödüller verir ayrıca harita açıp görev yerini sol tıkla işaretleyince yol çiziyordu diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Orijinalden alıntı: seriousgigi

yahu ne kadar dandik bir yer lan bu jungle, hangi görevi yapmaya kalksam yolu kapatmışlar yok yanan araba var yok duvar var kapı var aktif değil.... lan ne kadar saçma sapan buglar dolu oyunda..... .ikicem yan görev yapanı direk ana görev yapıcam başka yolu yok .... (elimde 6 tane yan görev var 3'ünü yapamıyorum)

yap bence güzel ödüller verir ayrıca harita açıp görev yerini sol tıkla işaretleyince yol çiziyordu diye hatırlıyorum.

iyide arkadaş madem görevi yapamayacağım harita açık değil, e o zaman neden veriyorsun bu görevi bana neden aktif yani görev... böyle saçma sapan şey mi olur ya. hayvan gibi jungle araba geçişi kapalı amele gibi koşturuyorum yollarda, yok böyle bir saçmalık.

oyunda deli gibi bug var, yerden silah alıyorum elimdeki silahı envantere koyuyor, yahu yok böyle bir olay. frpg oyunu yerden silah alıp satarak para kazanmaya dayanır, ben yerden her silah alışımda tekrar kullanacağım silahları elime yerleştirmem gerekiyor hem de her defasında. çıldırmamak elde değil.

loganı seçtim eğer birine bıçak attıysam ve arkasından öldüysem tekrar oyuna başlayınca silahlarım kayboluyorlar!!! 2 tane deathstalker silah kaybettim aq yok böyle bir mallık.... hadi bunu geçtim silah yerdeyken cinematic giriyor bittiğinde silah gene kayboluyor yerinde yok!!!!!! adama bıçak atıyorum sonra ondan bıçağı geri aldığımda bıçak gene envantere gidiyor, kusura bakmayında .ükerim ben böyle oyunu, yahu çatışmaya girmekten soğudum resmen her defasında envanterden sık kullandığım 3-4 silahı elime alarak çatışmaya giriyorum, yok böyle bir amelelik... (bu bahsettiğim şeyin ne kadar iğrenç olduğunu age of empires 2 taok oynayanlar bilirler ek paket (tc) çıkmadan önce tarlalar bitince manuel olarak tek tek yeniden yapıyorduk)

o oyun bile bir yama ile düzeltti bunu. aradan 15 sene geçti be adam ne saçmalıktır bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousgigi -- 26 Mayıs 2013; 22:52:37 >

• game of year edition 4.99 dolar.Arkadaşlar oyun güzel mi ?Duruma göre almak istiyorum.Bazıları co-op la çok güzel diyor.Co-op oynayanlar çok mudur oyunda yani bulabilirmiyim başka bir oyuncu?Tek olarak oynanabiliyor mu ?
  • 5 dolara düşmüş goty versiyonu, almaya değer mi arkadaşlar?
  • xbox 360 pc gamepadde deparı bulamadım.
  • Cok ama cooooooooooooooooookk sikici bir oyun. Kurdum ama cok dayanamadim. Tamam zombi sesleri, ortamin karanligi vs iyi de, hep ayni hareketler. Ne bileyim, zombi oyunlarinin sikici olmamasi neye bagli?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.