Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1984

quote:

beyler yerdekı insan enemy lerden düşen ammo ları neden alamıyorum anlamadım? buarada oyuna bayıldım level 28 im ve %78 deyım..buarada birkaç sorum var..

1-oyunu bıtırıp yenıden başladıgımızda new game + varmış sanırım burdan başlıyoruz öylemı? bu şekilde başlayınca level artmaya devam mı edıyor?

2- youtube da millet level 55 lerde falan ve farklı sılahlar açmışlar bu new game plus dan sonramı oluyor?

1-evet ordan başlıyacaksın , level artmaya devam ediyor , son güncellemeleri yaptıysan level 60 a kadar çıkıyodu yanlış hatırlamıyorsam

2-yok her levelde farklı silah bulabilirsin , bazı görevlerden sonra veya hiç ummadıgın yerlerde tesadüfen çıkabiliyor.........veya normal silahları geliştirip farklı şekil ve özelliklere büründürebiliyorsun

mermileri alabilmek için ise o mermiye ait silahın yanında bulunmalı ve boş yerin olmalı yoksa alamazsın

teşekkürler picklock skill i full ledim ama daha adam gibi silah çıkmadı sandıklardan..buarada gizli silah dükkanı varmış nerede biliyormusunuz??

buarada %85 oldum ortalama kaç saatlik oyun sürem kalmış olabilir? son boss a gelmeden özellikle yapmam gereken birşey varmı?

eger %85 lere geldiysen büyük ihtimal hapishaneye gitmişsindir orda silah bolca mevcut zaten hatta sana ilerliyen bölümlerde senden silah ve mermi getirmeni isteyecekler ordan stok yaparsın ( tabi silahtan kastın tabanca tüfek el bombası tarzı şeyler ise )

fazla bişey kalmamış en fazla 1 saat daha oynarsın , son boss çok zor degil , özellikle yapma gereken bişey yok

eger senaryoyu takp ediyosan ryder white adlı dlc yi indir ve kur .....hem senaryo olarak çok büyük ters köşeler var hemde bolca ateşli silah kullanımı var

• quote:

quote:

quote:

beyler yerdekı insan enemy lerden düşen ammo ları neden alamıyorum anlamadım? buarada oyuna bayıldım level 28 im ve %78 deyım..buarada birkaç sorum var..

1-oyunu bıtırıp yenıden başladıgımızda new game + varmış sanırım burdan başlıyoruz öylemı? bu şekilde başlayınca level artmaya devam mı edıyor?

2- youtube da millet level 55 lerde falan ve farklı sılahlar açmışlar bu new game plus dan sonramı oluyor?

1-evet ordan başlıyacaksın , level artmaya devam ediyor , son güncellemeleri yaptıysan level 60 a kadar çıkıyodu yanlış hatırlamıyorsam

2-yok her levelde farklı silah bulabilirsin , bazı görevlerden sonra veya hiç ummadıgın yerlerde tesadüfen çıkabiliyor.........veya normal silahları geliştirip farklı şekil ve özelliklere büründürebiliyorsun

mermileri alabilmek için ise o mermiye ait silahın yanında bulunmalı ve boş yerin olmalı yoksa alamazsın

teşekkürler picklock skill i full ledim ama daha adam gibi silah çıkmadı sandıklardan..buarada gizli silah dükkanı varmış nerede biliyormusunuz??

buarada %85 oldum ortalama kaç saatlik oyun sürem kalmış olabilir? son boss a gelmeden özellikle yapmam gereken birşey varmı?

Bitireli uzun zaman oldu ama hatırladığım kadarıyla anlatıyım, hapishanede cam bölmenin arkasında öldürmemiz gereken biri var açlık falan bişeyler diyordu işte o koridora girmeden sağda bir mahkum var onunla konuşun bir görev veriyordu sanırım sonucundada çok güçlü bir zed's demise veriyordu onu almayı ihmal etmeyin bitirdikten sonra devam etmeyi düşünüyorsanız.
    Videosuda varmış.http://www.youtube.com/watch?v=6Fl5lVQ6zeY
    Tabi level nekadar yüksekse aldığınızdaki gücüde silahın okadar yüksek oluyor 2000 in üzerinde bir hasar gücü vardı diye hatırlıyorum tabi ben lvl 50 ye kadar gelmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Şubat 2012; 19:07:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

eger %85 lere geldiysen büyük ihtimal hapishaneye gitmişsindir orda silah bolca mevcut zaten hatta sana ilerliyen bölümlerde senden silah ve mermi getirmeni isteyecekler ordan stok yaparsın ( tabi silahtan kastın tabanca tüfek el bombası tarzı şeyler ise )

fazla bişey kalmamış en fazla 1 saat daha oynarsın , son boss çok zor degil , özellikle yapma gereken bişey yok

eger senaryoyu takp ediyosan ryder white adlı dlc yi indir ve kur .....hem senaryo olarak çok büyük ters köşeler var hemde bolca ateşli silah kullanımı var

teşekkürler bugün oyunu bitirdim..şimdi yazıcaklarım hafif spoiler içerir
    ama jungle ın ortasında epo yu koruduğumuz yer ve hapishanede bazı yerlerde zorladı..özellikle jungle da çok uzun süre tamir noktası yok..jungle ve hapishanede silahların onarımına ve upgrade lere çok dikkat edilmeli..aksi takdırde çok para kaybediyorsunuz...

son boss' un bir püf naktası var bu sayede 7-8 saniye sürüyor.. :) hocam birde sana pm attım bir bakarsan sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 23 Şubat 2012; 22:29:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahý

quote:

quote:

quote:

Bitireli uzun zaman oldu ama hatırladığım kadarıyla anlatıyım, hapishanede cam bölmenin arkasında öldürmemiz gereken biri var açlık falan bişeyler diyordu işte o koridora girmeden sağda bir mahkum var onunla konuşun bir görev veriyordu sanırım sonucundada çok güçlü bir zed's demise veriyordu onu almayı ihmal etmeyin bitirdikten sonra devam etmeyi düşünüyorsanız.
    Videosuda varmış.http://www.youtube.com/watch?v=6Fl5lVQ6zeY
    Tabi level nekadar yüksekse aldığınızdaki gücüde silahın okadar yüksek oluyor 2000 in üzerinde bir hasar gücü vardı diye hatırlıyorum tabi ben lvl 50 ye kadar gelmiştim.

evt oyunu bıtırdım ama new game plus dıye özellıkle bırsey cıkmadı..

çıkan bölümde new game ve benım oynadıgım karakter olan sam b olarak 2 ye ayrılmıs..burası sanırım new game plus oluyor..çünkü level ımızın vede sılahlarımızın korunacagı yazıyor ????

level 50 ıse bayagı oynamıssınız ben oyunu level 31 de bıtırdım..belkı sonra gırer level kasarım..daha shotgun ıle öldürmeye doyamadım :)

• yeni oynamaya başıyacak arkadaşlar varsa ufak bi bilgi veriyim , act 2 ye geçtiginizde kilisedeki satıcıyı sürekli kontrol edin deo bomb yapmak için deodorant ve duct tape var bolca alın ilerde çok lazım oluyor , ben bu şekilde yaparak 1000 tane deo bomb yapıp atmıştım
  • hayır 3.ss deki bikinili adam mi kadin mi belli değil harbi burdan bakınca düşük yüzde ile gider bu oyun
  • Oyunda banoi herald excerpt 25 bulabilen varmı?
  • Grafikler konusunda oynanmayacak derecede vasat grafiklere sahip değil bence gayet güzel grafikleri bu oyun hayatımda oynadığım en güzel zombi oyunudur herkeze tavsiye ederim gerçekten hakkını vermek lazım oyun rpg türünde olduğu içinde bu oyuna ayrı bir zevk katıyor oyunda haritada istediğimiz yere gidebiliyoruz adada zombileri öldürerek gezerek takılabiliyoruz serbest bir mapa sahip ayrıca istediğimiz silahı yapabiliyoruz (elektirikli sopa, ateşli balta, dikenli basketbol sopası vb.) ve arabaya binebiliyoruz yani left 4 dead gibi sadece zombi vurmakla yetinmiyoruz benim bir zomi oyununda aradığım özellklerşn neredeyse tamamına sahip bir oyun oyunun senaryosuda güzel dövüşme olayıda çok gelişmiş uçan tekme atabiliyoruz mesela :D ve oyunda genelde yakın mesafe silahalrına ağırlık verilmiş dolayısıyla yakın mesefe dövüş yönünden gelişmiş bir oyun silah pek kullanmıyoruz oyunda ve başlarken 4 tane karakter avr hepisnin özel yeteneği avr itediğimizi seçip oynayabiliyoruz yani çok iyi bir oyun herkeze tavsiyemdir ama bazı eksileri var oyunun. ileriki bölümlerde karşımıza insan rakipler çıkabiliyor bu çok saçma gerçekten bu bir zombi oyunu ve bu oyunda insan rakiplerimizin de olması gerçekten kötü olmuş (genelde zombi rakipler var) ve bir kötü yanı daha avr oyunun sonunda credits geliyor ve oyun bitiyor bence böyle olmamalı oyuna devam edilmeli tıpkı gta serisi gibi adada takılmak zevkli gerçekten zombileri öldürerek :D herneyse dediğim gibi 10/9puanlık bir oyun bence zombi hayranlarının KESİNLİKLE oynaması gereken bir oyun..

• istediğim tüm özelliklere sahip oyun aslında dead island. serbest bir dünya, ryo ögeleri ve zombiler :) dlc lerin dahil olduğu tek bir paket çıksın kutulu alacağım oyunu tabi çıkarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 13 Mart 2012; 1:38:12 >
  • YA ARKADAŞLAR 7.CHAPTER SÜPER MARKET BÖLÜMÜNDE KALDM SİMSİYAH ORTALK HİC BİŞİ GÖZÜKMÜO Bİ HARİTA CAN FALAN GÖZÜKÜO CANDA İNİO KENDİLİGİNDEN.DAHADA BİŞİ OLMUO KIMILDAMIO BİLE SADACE ZIPLIO EĞİLİO OKADAR.YARDIMLARINIZI BEKLİYORM....
  • 3 adet Dead island arıyorum orjinal. Satmak isteyen varsa iletişime geçebilir
  • Y tuşuna basınca god mode'a geçiyor çok sıkıcı bir durum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Y tuşuna basınca god mode'a geçiyor çok sıkıcı bir durum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Oyunu güncelleyin ya da ayarlardan y tuşunun görevini klavyede elinizin ulaşmadığı bir tuşa atayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

quote:

Y tuşuna basınca god mode'a geçiyor çok sıkıcı bir durum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Oyunu güncelleyin ya da ayarlardan y tuşunun görevini klavyede elinizin ulaşmadığı bir tuşa atayın.

Oyunu güncellemeyi deniyorum 1.3 patch'i ile ama düzgün bir link bulamadım. Şimdi biraz daha araştıracağım. İkincisini de yapmayı denedim ama tuş gözükmüyor.

edit: dün öldüğümde oyunu kapattım şimdi açtığımda level 1'den başlattı ve bütün envanterler gitti. Normal mi? Çünkü daha önce ölünce böyle bir şey olmuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semper-Fidelis -- 18 Mayıs 2012; 15:05:33 >

• quote:

quote:

quote:

Oyunu güncellemeyi deniyorum 1.3 patch'i ile ama düzgün bir link bulamadım. Şimdi biraz daha araştıracağım. İkincisini de yapmayı denedim ama tuş gözükmüyor.

edit: dün öldüğümde oyunu kapattım şimdi açtığımda level 1'den başlattı ve bütün envanterler gitti. Normal mi? Çünkü daha önce ölünce böyle bir şey olmuyordu.

1.2 yamasını kurarsanız co-op oynayabiliriz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.2 yamasını kurarsanız co-op oynayabiliriz.

Çok iyi olur. Co arıyordum zaten. Kurayım o zaman. Ama biraz ilerledim oyunda süpermarket bölümündeyim şuan.

• intel i7 2.30 ghz işlemcim var oyun yinede kasıyor
  • Arkadaşlar oyuna girdikten sonra 2 dk da windows kapanıyor deli oldum bi çözümü yok mu lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: neslicik

Arkadaşlar oyunun %82 sine geldim.Pure blood da Ope ile clan ı bulmaya giderken takıldım yapamadım.Neyse önceki görevlerden birini seçtim.Lab a döndüm herşey tamam.Sonra 1 dk açık bıraktım oyunu gittim geldim.Çocuk mu elledi ne oldu bilmemiyorum.0 Cash 0 ınventory level 1 ve o takıldığım bölüm(henüz yapmadığım diğer bölümler de yapılmış gözüküyor).ve de %1 deydim galiba
    Bana save dosyası lazım verebilecek var mı
    bi de update falan yapmak gerekir mi?Yardım edecek biri olursa sevinirim.
    (Pruna idim ama kim olacağım farketmez)

Arkadaşım benim de bir görev esnasında 2-3 kez yapamamamın akabinde üzerimde olan tüm silahlarım gitti oyunu kapatıp tekrar açtım ama nafile :( Oyunda gerçekten çok şaşılası buglar var. Her ne kadar 5 senelik oyun olsa da büyük ihtimalle özellikle malum videonun da etkisiyle ünlenen oyunun ününü düşürmemek için planlanandan erken sürülmüş. Oyunun üzerinde en az 1 sene daha çalışılması lazımmış. Neyse Dead İsland Riptide duyruldu, inşallah aceleci olmazlar temiz bir oyun çıkarırlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: tahaeng

intel i7 2.30 ghz işlemcim var oyun yinede kasıyor

Ekran karti, ram falanda lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.