Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveet, Dead Island'ın Bloodbath Arena indirilebilir içeriği piyasadaki yerini almıştır.
  • Oyun yarıdan sonra beni acayip baydı ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Oyun yarıdan sonra beni acayip baydı ya...

beni ilk başta baydı kapattım
  • hala steam üzerinden oynayan warmı bu oyunu co op olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdrianGordon -- 6 Ocak 2012; 20:00:24 >
  • Arkadaşlar oyunun %82 sine geldim.Pure blood da Ope ile clan ı bulmaya giderken takıldım yapamadım.Neyse önceki görevlerden birini seçtim.Lab a döndüm herşey tamam.Sonra 1 dk açık bıraktım oyunu gittim geldim.Çocuk mu elledi ne oldu bilmemiyorum.0 Cash 0 ınventory level 1 ve o takıldığım bölüm(henüz yapmadığım diğer bölümler de yapılmış gözüküyor).ve de %1 deydim galiba
    Bana save dosyası lazım verebilecek var mı
    bi de update falan yapmak gerekir mi?Yardım edecek biri olursa sevinirim.
    (Pruna idim ama kim olacağım farketmez)
  • Soruyu önemseyen olmamamış.Neyse bölümde herşey sıfırlanınca deneyeyim dedim.Level 1 im ya zombiler de öyle oldu:)
    kolay geçtim 1-2 deneme.level 1 ve 0 cash ama işime yaradı
    Bıçakla floater falan rahat...
    Şimdi %89 um
    Prison a gidicez geri dönüş yok diyor çok mühimmat lazım mı?Zor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neslicik

Soruyu önemseyen olmamamış.Neyse bölümde herşey sıfırlanınca deneyeyim dedim.Level 1 im ya zombiler de öyle oldu:)
    kolay geçtim 1-2 deneme.level 1 ve 0 cash ama işime yaradı
    Bıçakla floater falan rahat...
    Şimdi %89 um
    Prison a gidicez geri dönüş yok diyor çok mühimmat lazım mı?Zor mu?

Oraya kadar kimse oynamamış heralde...
  • Benim gibi bir çok kişi Türkçe Altyazı bekliyor oyuna.O yüzden oynanmıyordur...
  • arkadaşlar lighthouse ile bilmem ne tower arasında git - gel bıktım ya. sanırım sürekli yan görevleri yapıyorum. ana görevi nasıl öğrenecem. yeni başladım sayılır
    edit: tamam görevleri buldum. arkadaşlar bu oyunda arabanın direksiyonu çok kilitleniyo çok sinir oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya. -- 1 Şubat 2012; 19:09:06 >
  • Sarmadı beni pek oyun
  • yeni dlc olan ryder whites campaign malum yerlere düştü oynamak isteyenlere duyurulur , bu dlc de bizi albayı oynuyoruz , olayları birde onun gözünden seyrediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1984 -- 10 Şubat 2012; 16:39:43 >
  • Çok güzel oyun
  • yeni dlc'yi an itibariyle bitirdim , gayet güzel olmuş....senaryo resmen ters köşe olmuş , bu dlcyi oynamayan dead islandın senaryosunu anlayamaz , yanlış anlar , senaryoda çok büyük ters köşeler var , senaryo gerçekten güzel olmuş , oyunda senaryo eksikligi çekmiştik ama bu dlc ile onu bi nebze olsun kapatmışlar .....bazı arkadaşlar silah kullanımı oyunda eksik demişlerdi bu dlc ile onuda kapatmışlar , bol boll silah kullanıyoruz ve daha fazla infected saldırısı var , heleki son bölümü kaçmadan bitirmek baya zor , ben çok begendim bu yeni dlcyi , kesin oynayın derim
  • oyunu kutulu alamyı düşünüyorum ama bekletiyorum. tüm dlclerin yer aldığı bir sürümü çıkar mı?
  • Dlc konusunda sıkıntı yaşıyorum.Yüklememe rağmen yüklememişim gibi not available hatası ile karşılaşıyorum ve ulaşamıyorum.Ryan white campaign oynayan arkadaşlar oyunun ana senaryosunu bitirerek mi açtılar ne yaptılar?
  • beyler yerdekı insan enemy lerden düşen ammo ları neden alamıyorum anlamadım? buarada oyuna bayıldım level 28 im ve %78 deyım..buarada birkaç sorum var..

1-oyunu bıtırıp yenıden başladıgımızda new game + varmış sanırım burdan başlıyoruz öylemı? bu şekilde başlayınca level artmaya devam mı edıyor?

2- youtube da millet level 55 lerde falan ve farklı sılahlar açmışlar bu new game plus dan sonramı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

beyler yerdekı insan enemy lerden düşen ammo ları neden alamıyorum anlamadım? buarada oyuna bayıldım level 28 im ve %78 deyım..buarada birkaç sorum var..

1-oyunu bıtırıp yenıden başladıgımızda new game + varmış sanırım burdan başlıyoruz öylemı? bu şekilde başlayınca level artmaya devam mı edıyor?

2- youtube da millet level 55 lerde falan ve farklı sılahlar açmışlar bu new game plus dan sonramı oluyor?

1-evet ordan başlıyacaksın , level artmaya devam ediyor , son güncellemeleri yaptıysan level 60 a kadar çıkıyodu yanlış hatırlamıyorsam

2-yok her levelde farklı silah bulabilirsin , bazı görevlerden sonra veya hiç ummadıgın yerlerde tesadüfen çıkabiliyor.........veya normal silahları geliştirip farklı şekil ve özelliklere büründürebiliyorsun

mermileri alabilmek için ise o mermiye ait silahın yanında bulunmalı ve boş yerin olmalı yoksa alamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1984

quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

beyler yerdekı insan enemy lerden düşen ammo ları neden alamıyorum anlamadım? buarada oyuna bayıldım level 28 im ve %78 deyım..buarada birkaç sorum var..

1-evet ordan başlıyacaksın , level artmaya devam ediyor , son güncellemeleri yaptıysan level 60 a kadar çıkıyodu yanlış hatırlamıyorsam

2-yok her levelde farklı silah bulabilirsin , bazı görevlerden sonra veya hiç ummadıgın yerlerde tesadüfen çıkabiliyor.........veya normal silahları geliştirip farklı şekil ve özelliklere büründürebiliyorsun

mermileri alabilmek için ise o mermiye ait silahın yanında bulunmalı ve boş yerin olmalı yoksa alamazsın

teşekkürler picklock skill i full ledim ama daha adam gibi silah çıkmadı sandıklardan..buarada gizli silah dükkanı varmış nerede biliyormusunuz??

buarada %85 oldum ortalama kaç saatlik oyun sürem kalmış olabilir? son boss a gelmeden özellikle yapmam gereken birşey varmı?

• oyunun sıkıstırılmıs hali varsa bi link atabilirseniz cok sevinirim netim oldukca yavas haliyle sıkıstırlmıs oyunlarla idare ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.