Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crytek motoruyla yeni bir oyun muhteşem olurdu
  • ama tam EKŞIN
  • Gamersgate'de %25 indirim var.Satın almayı düşünen arkadaşlara duyurulur.Indirim 7 gün boyunca yani hafta sonuna kadar devam edecek.

http://www.gamersgate.com/DD-DIEAST/dead-island
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q5

Gamersgate'de %25 indirim var.Satın almayı düşünen arkadaşlara duyurulur.Indirim 7 gün boyunca yani hafta sonuna kadar devam edecek.

abi hala pahalı yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Gamersgate'de %25 indirim var.Satın almayı düşünen arkadaşlara duyurulur.Indirim 7 gün boyunca yani hafta sonuna kadar devam edecek.

abi hala pahalı yaa

Verilmez o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

abi hala pahalı yaa

Verilmez o kadar.

Mevcut piyasadaki en iyi fiyat bu arkadaşlar,bu yüzden bilgi vermek amaçlı zaten bu.Orjinal alacak bir arkadaş adına en az 10$ kar demek..buda bence iyi bir miktar.1 ay sonra çok daha makul fiyata gelecektir.sabrı olanlar için ideal fiyatlar oluyor zaten.

• http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_1/key_/tm.htm

35 liraya alabilirsiniz oyunu.birçok alışverişm oldu,aynı şekilde dead ıslandı da nuclear dan aldım güvenebilirsiniz.
  • oyunda act 3 e geçmiştim. sehirdeki bütüün görevleri bitirdim hiçbişey kalmadı. act 3 e geçtikten sonra cıktım 1 ay falan oyuna girmedim sonra bi girdim sehirdeyim görevler gözükmüyor jungle a nasıl gidicemi bilmiyorum . bilen birisi yardım etsn ltfen
  • Arkadaslar save problemi var oyunda acaba zenci elemanla birisi yeni save acip upload edebilir mi ?

Ayrıca tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 24 Ekim 2011; 20:20:50 >
  • bu oyunu oynamayı düşünuyorum nasıl oyun
    oynamaya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

bu oyunu oynamayı düşünuyorum nasıl oyun
    oynamaya değer mi ?

Kesinlikle oynamaya değer bir oyun, yeni başlayıp beğenmeyenlerde act 2 ye kadar oyansın en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

oynamaya değer mi ?

Kesinlikle oynamaya değer bir oyun, yeni başlayıp beğenmeyenlerde act 2 ye kadar oyansın en azından.

Hocam save problemim var acaba sam b'yle yeni oyun açıp check point yaptıktan sonra save dosyasını upload edebilir misiniz?
  • quote:

oynamaya değer mi ?

Amatörlerin çıkardığı en iyi işlerden biri diyebilirim.Ancak oyunun çok profesyonelce hazırlanmadığı çok belli oluyor.
    Bi süre sonra sıkmayada başlıyor.Kafa parçalamak ve zombi tekmelemek istiyosan gir oyna.Ama hikayesi değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

oynamaya değer mi ?

Amatörlerin çıkardığı en iyi işlerden biri diyebilirim.Ancak oyunun çok profesyonelce hazırlanmadığı çok belli oluyor.
    Bi süre sonra sıkmayada başlıyor.Kafa parçalamak ve zombi tekmelemek istiyosan gir oyna.Ama hikayesi değmez.

Resident evil serisi gibi keyifli değil diyorsun yani ?
  • quote:

quote:

quote:

oynamaya değer mi ?

Resident evil serisi gibi keyifli değil diyorsun yani ?

Ohooo Resident Evil Dead Island'ın yanında başyapıttır.Dead Island 1'se Resident Evil 10'dur öyle diyim.
    Daha çok özgür takılıyosun Dead Islandda.Senaryo yok dencek kadar kötü.Yüz animasyonlarıda öyle.Yani içine çekmiyo seni hava.Birde sürekli aynı zombiler birbirine benzer görevler...

• Video kaydı bana aittir.Spoiler içerir

1.3.0 güncellemesinden sonra görevlerde XP oranları yükseltilmiş lvl şuan 54 oldu,SP bitirdikten sonra tekrar oynamak istemezsiniz ama Co-op'da başka oyuncular ile zombilere dalmanın keyfi 1 ayrı

•  Dead Island (2011) [ANA KONU]

Dead Island (2011) [ANA KONU]  Dead Island (2011) [ANA KONU]  Dead Island (2011) [ANA KONU]

oyun un grafiklerini tatminkar bile hale getirdim sonunda ve oynmaya kaldığım yerden devam ediyorum

yalnız bu skill point olayınıda bug mu var acaba , bir skill point i bekletirken üstüne diğerini alırsam ikitane olmuyor yine bir tane oluyor ? save olayıda uyuz düzelten bir mod falan yomkmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Kasım 2011; 16:52:57 >

• quote:

quote:

oynamaya değer mi ?

Bir de şöyle bir saçmalık var, her bir zombinin her bölümde her haritada belirlenmiş noktaları var, ne zaman oraya gidersen git onu öldürsen de yine orada çıkıyor. Sabit bir yerleşim var yani, rastgele yerlerden çıkmıyorlar hep aynı yerler. Bu da bir süre sonra sıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

quote:

oynamaya değer mi ?

Bir de şöyle bir saçmalık var, her bir zombinin her bölümde her haritada belirlenmiş noktaları var, ne zaman oraya gidersen git onu öldürsen de yine orada çıkıyor. Sabit bir yerleşim var yani, rastgele yerlerden çıkmıyorlar hep aynı yerler. Bu da bir süre sonra sıkıyor.

Aynen öyle.Hatta azıcık uzaklaşıp geri geldiğinde ben bunları öldürmemişmiydim ya? diyebiliyorsun.
    İçini boşalttığın çantalar döndüğünde yine dolu oluyor.Sanki oradan hiç geçmemişsin gibi.Gerçekten çok basitleşmiş ve kendini tekrarlayan bir oyun.
    Ancak multiplayera önem verirlerse oyunun çok tutacağını söyleyebilirim.Akıllarını kullanarak zevkli MP modları geliştirmeleri gerek.
    L4D Multiplayer'ı ile nasılda kurtarıyor kendini.İlk oyunun orjinaline sahibim ve hala yüzlerce oynayanı var MP'da.Şaştım gerçekten bu duruma.
    Multiplayer çok önemli zombi türü oyunlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 15 Kasım 2011; 22:26:33 >

• zombi filmlerini hatim etmiş biri olarak söyleyebilirimki zombiler hiç bir zaman bitmez arkadaşlar yani öldürdüm artık orda zombi çıkmasın diye bişey yok :)
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.