Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık online oynayamıyorum internet game kuruyorum "creating internet game session failed" falan diyo altta. hiç oyun bulamıyorum. bi çözüm bilen varmı
  • chapter 13 deydim birden bire oyun hata verdı kapandı gırdıgımde aynı yerden devam ediyor ama level 1 ve hiçbir item yok bu chapter 3 dede olmuştu save klasorunde 2 save dosyası vardı bırını sildim kaldıgı yerden devam etti sorunsuz bu sefer yok 2 dosya falan, geri gelmez artık baskasının save dosyasıyla degıstırdim 50 level ama chapter 1 den başlıyo, benim saveinde yedegını almadım. kafede arkadaslarla oynıcaz 4 kısı, bu sorun neden oluyor ve önlemi nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamplay -- 12 Ekim 2011; 23:08:48 >
  • Arkadaşlar ben büyük bir sorun yaşıyorum çok canım sıkıldı arıyorum arıyorum bir türlü çözümünü bulamadım. Yükleme sürem aşırı derecede uzun.Oyunu load ettiğimde 2-7 dakika arasında bekliyorum oyunun açılmasını insan bunalıyor.Yabancı bir iki siteden çözüm niteliğinde bir iki yazı buldum fakat onlarda belgelerim dead island klasöründeki bir dosyanın özelliğini değiştirmem gerektiği söyleniyor.Fakat benim oyunum sanırım orjinal sürüm olmadığından dolayı save i kendi klasörünün içine yapıyor belgelerime değil.Bundan dolayı çözemiyorum sorunu.Başka problemi yaşayanlar veya nasıl çözebileceğim konusunda bir fikri olan birileri yardım ederse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komodoyago

chapter 13 deydim birden bire oyun hata verdı kapandı gırdıgımde aynı yerden devam ediyor ama level 1 ve hiçbir item yok bu chapter 3 dede olmuştu save klasorunde 2 save dosyası vardı bırını sildim kaldıgı yerden devam etti sorunsuz bu sefer yok 2 dosya falan, geri gelmez artık baskasının save dosyasıyla degıstırdim 50 level ama chapter 1 den başlıyo, benim saveinde yedegını almadım. kafede arkadaslarla oynıcaz 4 kısı, bu sorun neden oluyor ve önlemi nedir

Aynı sıkıntı bendede var hocam bende ne yapca bilmiyorum valla oyundan soğudum :S
  • 13 ekimden beri kimse konuya mesaj yazmamış galiba artık oyunu oynamıyor kimse ben incelemesine baktım alacaktım almaktan vazgeçtim yorumları okudum ve incelemeye baktım kararsız kaldım büyük ihtimal almam heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

13 ekimden beri kimse konuya mesaj yazmamış galiba artık oyunu oynamıyor kimse ben incelemesine baktım alacaktım almaktan vazgeçtim yorumları okudum ve incelemeye baktım kararsız kaldım büyük ihtimal almam heralde

multiplayer coop modunu denemek için oynamaya değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaveJ
    multiplayer coop modunu denemek için oynamaya değer.

ben bu konuyu sonradan pc bölümü oldugunu gördüm ben xbox 360 a alacam sistem gereksinimlerim bu oyunu fulla yakın oynarım gibi geliyor pcde belki pcyede alıp oynarım nhala konsol ve pcde online oynayan varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

13 ekimden beri kimse konuya mesaj yazmamış galiba artık oyunu oynamıyor kimse ben incelemesine baktım alacaktım almaktan vazgeçtim yorumları okudum ve incelemeye baktım kararsız kaldım büyük ihtimal almam heralde

Herkes bitirdi gitti o yüzden yazmıyorlar ben de dahil. Bence oynanması gereken bir oyun.
  • Ben oynuyorum, yeni başladım. Sormak istediğim; otomatik kayıt yapıyor mu oyun ? Kasetli mekanlara gittiğimizde kaydettiğini biliyorum. Onun haricinde yapıyor mu ? Oyundan çıkıyorum, tekrar girdiğimde; aynı görevler oluyor ama farklı bir yerden başlıyorum. Anlayamadım tam.
  • Grafikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Ben oynuyorum, yeni başladım. Sormak istediğim; otomatik kayıt yapıyor mu oyun ? Kasetli mekanlara gittiğimizde kaydettiğini biliyorum. Onun haricinde yapıyor mu ? Oyundan çıkıyorum, tekrar girdiğimde; aynı görevler oluyor ama farklı bir yerden başlıyorum. Anlayamadım tam.

Görev bitirdiğinde otomatik kayıt yapıyor. Bir görevi bitirip öyle dene.
  • Arkadailar oyunu çalıştırdıktan sonra sadece siyah ekranda kalıyor.Sesleri duyabiliyorum anak görüntü yok.ses var gçrüntü yok durumu.
    Tüm söylenenleri denedim. Ati 5870 kullanıyorum. Tek monitor kullanıyorum.

Bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durk_la

Arkadailar oyunu çalıştırdıktan sonra sadece siyah ekranda kalıyor.Sesleri duyabiliyorum anak görüntü yok.ses var gçrüntü yok durumu.
    Tüm söylenenleri denedim. Ati 5870 kullanıyorum. Tek monitor kullanıyorum.

Bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

monitörün hz ayarını değiştirip girmeyi dene 60hz ise 50ye çekerek dene mesela, siyah ekranda esc enter tuşuna vs basınca bişe oluyor mu?
  • Malesef değişiklik yok. ESC'ye basınca da yine değişiklik yok siyah ekran sesler var görüntü yok.. :(
  • bencede çok güzel oyuna benziyo left 4 dead kadar iyiye benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: durk_la

Malesef değişiklik yok. ESC'ye basınca da yine değişiklik yok siyah ekran sesler var görüntü yok.. :(

pm attım.
  • oyunu şuan itibariyle bitirmiş durumdayım yan görevler hariç oyunu 16 saat gibi bir sürede bitirdim son yılların en akıcı oyunuydu şu sıralarda çok iyi geldi bu oyun zombiili rpg severler kaçırmasınlar...
  • Karakterim Xian lvl 48 haliyle kullandığım Katana lvl'leri yüksek Co-op'da millete yardım etmek için giriyorum eğlenceli oluyor.
  • ahhh ahhh şu oyun varya efsane olabilirdi biraz daha özen gösterselerdi.....inşallah dead ısland 2 çıkar şöyle iyi bir senaryo ve daha degişik görevlerle süslenirse efsane olur...
  • Oyun bitiridm bence güzel,graifkleri de o kadar kötü değil ,kulaklıkla oynarsanız hoplama imkanı da var :)
    ama şu uçma işi ki sonra farkettim oyudan soğuttu beni biraz bas tuşa git istediğin yere
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.