Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birakin leveli exi filan dolasin dolasabildiginiz kadar
  • oyundaki en iyi mod hangisi acaba bilen varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelist

Act 2'nin ortalarındayım. Level 16 olmam lazım. Yan görevleri de yapmaya çalışıyorum ama elimde hala mutfak bıçağı falan var. Ne zaman sağlam silahlar (silah derken balta falan, tabancalar pek işe yaramıyor) elime geçmeye başlayacak? Silahları geliştirdiğimiz yerde create seçeneği var ama malzemeler yok. Sıkılmaya başladım bıçakla oynamaktan. Parayla mı alıyorsunuz acaba?

Not: Düşündüm de parasızlıktan bir keresinde elimdeki tüm malzemeleri satmıştım, hata yapmışım galiba

İşe yarar silahlar kilitli sandıklarda bulunuyor onları açmak için de 3tane xp yi lockpick yeteneğine vermelisin, U ya basınca 3. kısımda. Gerisi geliyor zaten zombi öldürdükçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: HadwiCk^

oyundaki en iyi mod hangisi acaba bilen varmı ??

developers craft mode : 666
  • Bende lvl 7deyim heralde.Yanliz oyunda Y tusuna bastigim zaman haritanin heryerine gidebiliyorum.Traiber gibi birsey sanirim.
  • Arkadaşlar ben oyunu çoktan bitirmiştim ama silmedim şimdi hile ile takılmak istiyorum maksat sınırsız cephane falan etrafta katliam yapmak ama bir türlü hilesini beceremedim bazı trainerlar indirdim ama olmadı bilenleriniz vardır kesin bu hile işini nasıl çözebilirim elimdeki versiyon 1.0.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1984

bu oyunun müziklerini kim yaptıysa kutlamak istiyorum , çok iyi yansıtmış müzikler oyunun atmosferini , özellikle safe housetaki müzikler on numara olmuş....

dinlermisiniz şu müzigi ne kadar iyi yansıtmış oyunun atmosferini , onlarca zombiyle ugraştıktan sonra buruk bi huzur hissi.....

Kilisedeki safehouse müziği beni korkutuyo ama

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Orijinalden alıntı: tembelist

Act 2'nin ortalarındayım. Level 16 olmam lazım. Yan görevleri de yapmaya çalışıyorum ama elimde hala mutfak bıçağı falan var. Ne zaman sağlam silahlar (silah derken balta falan, tabancalar pek işe yaramıyor) elime geçmeye başlayacak? Silahları geliştirdiğimiz yerde create seçeneği var ama malzemeler yok. Sıkılmaya başladım bıçakla oynamaktan. Parayla mı alıyorsunuz acaba?

Not: Düşündüm de parasızlıktan bir keresinde elimdeki tüm malzemeleri satmıştım, hata yapmışım galiba

İşe yarar silahlar kilitli sandıklarda bulunuyor onları açmak için de 3tane xp yi lockpick yeteneğine vermelisin, U ya basınca 3. kısımda. Gerisi geliyor zaten zombi öldürdükçe.

Hocam sağolasın ya. Sayende oyun daha güzel oldu

• beyler bu oyun çok buglı olduğu için büyük bir yama hazırlanacağı söyleniyordu yapımcı firma tarafından. yama ne zaman çıkacak bilginiz var mı? bu oyuna ve rage e açıkçası yamasız başlamayı düşünmüyorum.
  • quote:

Bu oyundan sonra hangi oyun gider tavsiyesi olan?

RAGE Gider tabi çalıştırabilirsen :P
    Şaka bir yana ben Dead Island bitirdim sonra Rage'e başladım çok keyifli gerçekten süper oyun yapmışlar...
  • Offf bu 2 oldu!! 2 dir 0 lanıyor levellerim başlarım böyle oyuna bırakıyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

Offf bu 2 oldu!! 2 dir 0 lanıyor levellerim başlarım böyle oyuna bırakıyorum ya

skidrow'da oluyor banada olmuştu oyunu beğendiğim için satın aldım herhangi bir problem ile karşılaşmadım dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

quote:

Bu oyundan sonra hangi oyun gider tavsiyesi olan?

RAGE Gider tabi çalıştırabilirsen :P
    Şaka bir yana ben Dead Island bitirdim sonra Rage'e başladım çok keyifli gerçekten süper oyun yapmışlar...

Onun pc de grafikleri berbatmış ya, ps3 te deneyeceğim.
  • ya .act 3 yeni geçtim. jungle a gittim. yaklaşık 1 ay oyuna girmedim. sonra bi girdim kilisede başladım. görevleri görmüyor. bi yolu varmıdır ? bi el atın lütfen..
  • Senaryosu sağlam mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Senaryosu sağlam mı acaba?

Vallahi öyle aman aman bir olay yok. Bilhassa yan görevlerin coğu sıkıcı ama aralarında bazıları hikaye olarak hem üzücü hem de yıkıcı. Eğer TPS tarzı oyunları seviyorsan ve vaktin varsa oynamalısın. O müthiş videolarını gördükten sonra daha derin ve öykü anlatan bir oyun bekliyordum ama yine de beni bütün bir oyun olarak tatmin etti.
  • Oyunun filminin yapılması için LionsGate firması harekete geçmiş arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Vallahi öyle aman aman bir olay yok. Bilhassa yan görevlerin coğu sıkıcı ama aralarında bazıları hikaye olarak hem üzücü hem de yıkıcı. Eğer TPS tarzı oyunları seviyorsan ve vaktin varsa oynamalısın. O müthiş videolarını gördükten sonra daha derin ve öykü anlatan bir oyun bekliyordum ama yine de beni bütün bir oyun olarak tatmin etti.

Deadisland firstpersonshooter. Tps degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

Deadisland firstpersonshooter. Tps degil.

Doğru söylüyorsunuz. Bir anlık dalgınlığıma öyle yazılmış

• Ben de yüklemiştim, hep aynı formatta gidiyor diye silmiştim. Yorumlardan sonra bir şans daha vermek istiyorum oyuna, yükleyip oynayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.