Bildirim
Dead Island (2011) [ANA KONU] (73. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1984
bu oyunun müziklerini kim yaptıysa kutlamak istiyorum , çok iyi yansıtmış müzikler oyunun atmosferini , özellikle safe housetaki müzikler on numara olmuş....
dinlermisiniz şu müzigi ne kadar iyi yansıtmış oyunun atmosferini , onlarca zombiyle ugraştıktan sonra buruk bi huzur hissi.....
Oyun müzikleri gerçekten çok iyiydi benim de hoşuma gitmişti.
@CCaaNN
Anladım hocam sağolasın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: skinner
quote:
Orijinalden alıntı: osmanlı06
quote:
Orijinalden alıntı: lord_danger
Oyun guzel ama sadece cevresi ortami guzel.Oyunu yukledigimden beri oldurdugum zombiler 30'u gecmez.Sıkılınca giriyorum,denizin kenarina veya deniz manzarali bir yere gidip izliyorum.Bu oyunda mutlaka manzaraya karsi sigara icme modu yada tusu olmasi lazim.
alemsin arkadaşım bari sen içiyormusun deniz kıyısına geçip manzaraya karşi tüttürüyormusun
hocam şehirdeyken sahile gideceksin, tahta iskelenin ucuna oturacaksın, alkol yanında birde yağmur yağdımı ooo moda bak !
loser mode on !
mangalı unuttun onsuz olurmu
-
Beyler chapter 2 de moruk tutturdu arabaya parça bul senin olsun diye
Eyvallah dedik yaya yaya dağları deldim parçaları getirdim adam ooo wow helal falan dedi ama hala kaput açk duruyo hıyar ?
Şimdi görev aldım bi sonraki görev 350 metre uzakta. Bu moruk arabayı ne zamana yapar Yani yapması için benim bi görev tamamlayıp gelmem mi lazım yoksa belli bir süre sonra düzeliyo mu araba ? 350 metre koşmak istemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1984
bu oyunun müziklerini kim yaptıysa kutlamak istiyorum , çok iyi yansıtmış müzikler oyunun atmosferini , özellikle safe housetaki müzikler on numara olmuş....
dinlermisiniz şu müzigi ne kadar iyi yansıtmış oyunun atmosferini , onlarca zombiyle ugraştıktan sonra buruk bi huzur hissi.....
Müzikleri Pawel Blaszczak yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Çok daha iyilerini dinlemiştim ama Dead Island'ın müzikleride fena değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Rsan-
quote:
Orijinalden alıntı: msw
quote:
Orijinalden alıntı: -Rsan-
Dead.Island BLACK-BOX Lossless REPACK 1.65GB indirdim ve kurdum.Oyun açılıyor , oynanıyor hiçbir sorun yok .Tek sorun herşeyin Rusça olması.Oyunun İngilizce olması için yapabileceğim birşey var mı? Bir yama vs buluur mu ya da oyunun ingilizce dosyası falan? Oyunceviri.com Turkce yama hazırlıyormus fakat o da henuz %35te.%100 olmadan da cıkarmayacaklarmıs.Oyunu Ingılızceye cevıremezsem dırekt sılmek zorunda kalacagım.
Konuşmalar da rusçaysa sanırım tamamen ingilizce sürüm oyun indirmek gereklidir. Çevirisi yapılan sadece yazılardır.
Konuşmalara dikkat etmedim.Oyunun bu versiyonunda kurulum aşamasında dil seçimi yapabiliyor muyuz?
ben oyunu ing kurdum rusça oldu bidahamı kursam?
-
Bu oyundan sonra hangi oyun gider tavsiyesi olan? -
kabile reisini koruduğum bi bölümde takıldım kaldım ne yaparsam yapayım geçemiyorum. çıldırmak üzereyim resmen. -
Meşhur trailerdaki duygusal parça arkadaşlar. Dead Island'ın Facebook sayfasından alınma linktir ve tamamen yasaldır.
http://www.mega-upload.com/?d=4175MKEF (tireyi kaldırın)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 4 Ekim 2011; 12:11:56 > -
10-7 güzel oyun -
dead island 2 de arada tekledi sistem 256 fps 150ye düiüyo bişeyler oluyo yapamamıslar çok -
Benim durduk yere levelim kayboldu anlamadım gitti yardım edebilcek birisi varmı? -
Silahların gücünü belli eden renkler var mesela sarı,mavi,mor,yeşil gibi, oyundaki en güçlü silahı nerde bulabiliriz acaba? 1995 damage sahip bir balta bulabildim şimdilik. sakın el bombası demeyin :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Hadron
Silahların gücünü belli eden renkler var mesela sarı,mavi,mor,yeşil gibi, oyundaki en güçlü silahı nerde bulabiliriz acaba? 1995 damage sahip bir balta bulabildim şimdilik. sakın el bombası demeyin :)
Rastladığım en güçlü silah samuray kılıçlarıydı, en son bulduğum katana vardı çift elle tutuluyor. Hapishanede yan görevde almıştım ham 800 veya 900 üzeri vuruşu vardı.
http://deadisland.wikia.com/wiki/Zed%27s_Demise
-
Beyler allah rızası için çıldırcam sinirimden %82 lik chapter 14 save dosyam patladı oyuna devam etmem lazım nette aradım hiçbir yerde yok birinde varsa atarsa çok çok çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar -
sinirimden aglıcam %75 %82 arası save lütfen -
Evet mümkünse 1.0.0 için %70 üzeri save lazım. -
yokmu atıcak lütfen -
quote:
Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe
yokmu atıcak lütfen
Tam olarak nerde kaldın ben birkaçtane save almıştım save isimlerine göre sana en yakın bölüm olanı gönderebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe
kardeşim saol ilgilendin chapter 14 % 82 o kızıl derili adamla yürüyodum sora oyundan cıktım (sıkıldım) tekrar girdigimde silahlar falan gitmişti sora savede birden gitti illaki %82 olması şart deıl 75 üstü falanda olsa çok makbule geçer şimdiden eyw
Catacombs a gitmeden önce bir save almıştım eğer silmediysem gönderirim akşam eve gidince.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X