Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 lardayım nasıl diyim hemen hemen herşeyin bitmesi ile bir tekneden sahilden yani labratuara gidiyosun vb. bir radyo gibi bişeye basıyosun bi yazı çıkıyo yes no var
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

90 lardayım nasıl diyim hemen hemen herşeyin bitmesi ile bir tekneden sahilden yani labratuara gidiyosun vb. bir radyo gibi bişeye basıyosun bi yazı çıkıyo yes no var

Sanırım aynı bölümdeyiz.

Sahilden laboratuvara geldim, bilim adamı bikaç görev verdi, şuanki görevim ise bi köye gidip bikaç insandan kan testi alma görevi.

Aynı ise save gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 29 Eylül 2011; 11:44:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

Orijinalden alıntı: CCaaNN

cevap için teşekkür ederim ben orjinal kullanıcı olucamda menüde online co op mu seçiyorsun yoksa single co op kaçtane co op var seçtigin zaman hemen oyuncu buluyorsa güzel bişey

oyuna başlarken single veya online oyun diye sçiyosun.internet game seçince sen dahil 4kişilik yer oluyo isteyen katılabiliyo.kendinden az ilerlemişleri esc yaptıgında game lobby de görüyosun.tıklayıp katılabiliyosun.seninle aynı bölümde olanları oyun öneriyo sana.xxx sana çok yakın katılmak için j ye bas diyo basıyosun hop birlikte oynuyosunuz.

alıcaksan forumda 35 liraya key satanlar var onlardan temin et fazlası verilmez kanımca.
  • quote:

quote:

cevap için teşekkür ederim ben orjinal kullanıcı olucamda menüde online co op mu seçiyorsun yoksa single co op kaçtane co op var seçtigin zaman hemen oyuncu buluyorsa güzel bişey

oyuna başlarken single veya online oyun diye sçiyosun.internet game seçince sen dahil 4kişilik yer oluyo isteyen katılabiliyo.kendinden az ilerlemişleri esc yaptıgında game lobby de görüyosun.tıklayıp katılabiliyosun.seninle aynı bölümde olanları oyun öneriyo sana.xxx sana çok yakın katılmak için j ye bas diyo basıyosun hop birlikte oynuyosunuz.

alıcaksan forumda 35 liraya key satanlar var onlardan temin et fazlası verilmez kanımca.

Oyun bitince zaten artık oynamak isteyeceğini sanmıyorum. Co-op anca arkadaşın olursa güzel olur tanımadığınla olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

quote:

Oyun bitince zaten artık oynamak isteyeceğini sanmıyorum. Co-op anca arkadaşın olursa güzel olur tanımadığınla olmaz.

ben 3. karakterimle oynuyorum baştan,hala yeni şeyler öğreniyorumarkadaşlarla oynamanın zevki ayrı tabii.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alex DeLarge

Bu oyunu oynarken benden başka midesi bulanan var mı?

benimde çok başımı ağrıtıyo oyun.2saatten fazla oynarsam bi ağrı kesici almadan düzelemiyo resmen

Oyunun fov problemini halleden modlar var.İsterseniz bir deneyin
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2106453

• YA BEYLER DEAD ISLANDI YÜKLERKEN STEAMBACKUP2.EXE YE TIKLIYORUM KLASÖR SEÇ ÇIKIYOR FAKAT HANGİ KLASÖRÜ SEÇERSEMSEÇİYİM STEAMBACKUP2.EXE ÇALIŞMAYI DURDURDU DİYOR STEAM SETUPA TIKLIYORUM İNSTAL VİSUAL ++2008 FLN YÜKLÜYO YAPAMADIM BİR TÜRLÜ YARDIM PLS
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Bu oyunu oynarken benden başka midesi bulanan var mı?

Vahşettenmi bulanıyor yoksa Half Life oyunları gibi bilmediğin birşeymi mideni bulandırıyor (FOV gibi mesela) bana sorarsan oyunun en sevdiğim yanı kan efektleri. Kan kol bacak görmek için ekstra zombi kesiyorum.

Vahşet değil. Oyuna yeni başladım ama başlar başlamaz grafikler midemi bulandırmaya başladı. Sıcak basıyor, terliyorum. Renklendirmeler çok kötügeliyor gözüme. Half Life'da da midem bulanır hep.

3D/Virtual Realty'nin sebep olduğu Motion Sickness dünyasına hoş geldiniz arkadaşlar.
    Ben ilk Half Life 1 de tanışmıştım. Bir ara oynadıktan sonra bütün kahvaltıyı bıraktıydım.
    Daha sonra Prey ve 2-2 FPS oyununda daha başıma geldi.

Uzun gemi yolculuklarından uzak durun ve Bol bol zencefil tüketin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: utku986

YA BEYLER DEAD ISLANDI YÜKLERKEN STEAMBACKUP2.EXE YE TIKLIYORUM KLASÖR SEÇ ÇIKIYOR FAKAT HANGİ KLASÖRÜ SEÇERSEMSEÇİYİM STEAMBACKUP2.EXE ÇALIŞMAYI DURDURDU DİYOR STEAM SETUPA TIKLIYORUM İNSTAL VİSUAL ++2008 FLN YÜKLÜYO YAPAMADIM BİR TÜRLÜ YARDIM PLS

bu nedir
  • bide reloaded sürümü 2. update e uygun trainer bulursak iyi olur aslında en başdan farklı karakterle oynuyosak. bide aynı görevleri yapıcaksak işimiz var..
  • coop oynamak isteyenler için hamachi adresi deadislandh parala:123
  • lvl 18 de sapıttı oyun ve tüm itemlerim kayboldu :O dıpdızlak kaldım :O
  • hatta chaper 5 de lvl 1 e düşmüşüm :O
  • Ve oyun bitti, hapisane tamamen farklı olmuş resmen başka oyun gibi sürekli ateşli silahlarla oynuyorsun güzel olmuş. Sanırım yapmadığım hiç yan görev yok. Oyun yapımcılarını tebrik ediyorum devamını bekliyoruz.
  • quote:

Ve oyun bitti, hapisane tamamen farklı olmuş resmen başka oyun gibi sürekli ateşli silahlarla oynuyorsun güzel olmuş. Sanırım yapmadığım hiç yan görev yok. Oyun yapımcılarını tebrik ediyorum devamını bekliyoruz.

Elinden yildirim atabiliyo musum hocam =D kuru kafa gorevlerini yaptiniz mi ?o cok sasirtmisti beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun guzel ama sadece cevresi ortami guzel.Oyunu yukledigimden beri oldurdugum zombiler 30'u gecmez.Sıkılınca giriyorum,denizin kenarina veya deniz manzarali bir yere gidip izliyorum.Bu oyunda mutlaka manzaraya karsi sigara icme modu yada tusu olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ve oyun bitti, hapisane tamamen farklı olmuş resmen başka oyun gibi sürekli ateşli silahlarla oynuyorsun güzel olmuş. Sanırım yapmadığım hiç yan görev yok. Oyun yapımcılarını tebrik ediyorum devamını bekliyoruz.

Elinden yildirim atabiliyo musum hocam =D kuru kafa gorevlerini yaptiniz mi ?o cok sasirtmisti beni

Valla bir ikitane kurukafaya rastladım ama ne anlamada geldiğini çıkaramamıştım. Ne işe yarıyo tam olarak bunlar.
  • quote:

quote:

quote:

Valla bir ikitane kurukafaya rastladım ama ne anlamada geldiğini çıkaramamıştım. Ne işe yarıyo tam olarak bunlar.

hocam bilgisayarda degilim youtube a dead island green skull,purple skull,orange skull,blue skull vs yazarak videolara bakin.developers craft mod veriyo gorevleri,degisik ozel gucler silahlar geliyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Oyun guzel ama sadece cevresi ortami guzel.Oyunu yukledigimden beri oldurdugum zombiler 30'u gecmez.Sıkılınca giriyorum,denizin kenarina veya deniz manzarali bir yere gidip izliyorum.Bu oyunda mutlaka manzaraya karsi sigara icme modu yada tusu olmasi lazim.

alemsin arkadaşım bari sen içiyormusun deniz kıyısına geçip manzaraya karşi tüttürüyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Oyun guzel ama sadece cevresi ortami guzel.Oyunu yukledigimden beri oldurdugum zombiler 30'u gecmez.Sıkılınca giriyorum,denizin kenarina veya deniz manzarali bir yere gidip izliyorum.Bu oyunda mutlaka manzaraya karsi sigara icme modu yada tusu olmasi lazim.

alemsin arkadaşım bari sen içiyormusun deniz kıyısına geçip manzaraya karşi tüttürüyormusun

hocam şehirdeyken sahile gideceksin, tahta iskelenin ucuna oturacaksın, alkol yanında birde yağmur yağdımı ooo moda bak !
    loser mode on !

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.