Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran kartim guncel.son yamayi yukleme seklinde degilde dosyalari kopyalama seklinde buldum.yani dead island upadte 3 icindeki dosyalari direk oyunun kurulu oldugu klasore kopyalayiryz.bu sefer de baslangicta caliscakmis gibi oluyir steamden alin gibi bisey cikiyor tamam deyince calismayi durdurdu yazisi cikiyor..anlamadim gittii
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

ekran kartim guncel.son yamayi yukleme seklinde degilde dosyalari kopyalama seklinde buldum.yani dead island upadte 3 icindeki dosyalari direk oyunun kurulu oldugu klasore kopyalayiryz.bu sefer de baslangicta caliscakmis gibi oluyir steamden alin gibi bisey cikiyor tamam deyince calismayi durdurdu yazisi cikiyor..anlamadim gittii

Bu hatayı bendede veriyor 1 hafta kullanmadım pc yi .. şimdi oyunu açmaya çalıştığımda aynı hatayı veriyor
  • hocam sen daha once kurup oynadin.mi?

nette resimli anlatimlar var.dedim bi bakayim.ee benim yaptigimin aynisi..ya indirdigim oyun sorunlu yada ben gercekten hic oyun kurmayi bilmiyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 26 Eylül 2011; 10:10:43 >
  • Bu oyunu oynarken benden başka midesi bulanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex DeLarge

Bu oyunu oynarken benden başka midesi bulanan var mı?

Vahşettenmi bulanıyor yoksa Half Life oyunları gibi bilmediğin birşeymi mideni bulandırıyor (FOV gibi mesela) bana sorarsan oyunun en sevdiğim yanı kan efektleri. Kan kol bacak görmek için ekstra zombi kesiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Vahşettenmi bulanıyor yoksa Half Life oyunları gibi bilmediğin birşeymi mideni bulandırıyor (FOV gibi mesela) bana sorarsan oyunun en sevdiğim yanı kan efektleri. Kan kol bacak görmek için ekstra zombi kesiyorum.

Vahşet değil. Oyuna yeni başladım ama başlar başlamaz grafikler midemi bulandırmaya başladı. Sıcak basıyor, terliyorum. Renklendirmeler çok kötügeliyor gözüme. Half Life'da da midem bulanır hep.

• quote:

quote:

quote:

Vahşet değil. Oyuna yeni başladım ama başlar başlamaz grafikler midemi bulandırmaya başladı. Sıcak basıyor, terliyorum. Renklendirmeler çok kötügeliyor gözüme. Half Life'da da midem bulanır hep.

Sanırım seninki FOV problemi. Bazı oyunlarda config dosyaları ile oynanarak düzeltilebiliyor bunda varmı bilmiyorum. Fakat oyunun görüş açısı çok dar ondan olabilir. Yani 16:9 bir ekrana göre görebildiğimiz alan gerçekten çok dar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

hocam sen daha once kurup oynadin.mi?

nette resimli anlatimlar var.dedim bi bakayim.ee benim yaptigimin aynisi..ya indirdigim oyun sorunlu yada ben gercekten hic oyun kurmayi bilmiyorum

Hocam yapamadıysan fazla uğraşma.Şahsen oyunu hiç beğenmedim
  • quote:

quote:

quote:

aynı şeyleri bende yaşıyorum. bildiğin başım dönüyor ve hafiften terliyorum ya gözlerimiz bozuk yada B12 olayı !

• quote:

Orijinalden alıntı: skinner

quote:

quote:

quote:

aynı şeyleri bende yaşıyorum. bildiğin başım dönüyor ve hafiften terliyorum ya gözlerimiz bozuk yada B12 olayı !

Başka oyunlarda olmuyor yalnız. gözde problem olduğunu sanmıyorum.

• quote:

benimde çok başımı ağrıtıyo oyun.2saatten fazla oynarsam bi ağrı kesici almadan düzelemiyo resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka40

Çok iyi yapmışlar yaaa süper

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Orijinalden alıntı: ka40

Çok iyi yapmışlar yaaa süper

of abi mükemmel ya. bildiğin real olmuş En sonda infected geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 26 Eylül 2011; 15:10:03 >

• Bu oyun fena Gece bunu oynamak gibisi yoktur tavsiyem gece oynayın bunu ışıklar kapalı ses Sonda :D aman dikkat milleti uyandırmayın o yüzden kulaklık kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr01maxi

Bu oyun fena Gece bunu oynamak gibisi yoktur tavsiyem gece oynayın bunu ışıklar kapalı ses Sonda :D aman dikkat milleti uyandırmayın o yüzden kulaklık kullanın

Gece kanalizasyon fenaydı yaa, bir de dev kulaklıkla oynuyosun ya nevrin dönüyo resmen. Köşelerden üzerine koşanlar mı dersin, kaç kere irkildim yaa beni görenler ne derler halime bilemiyorum
  • o degilde tirsmak istiyorsaniz +gecirin basiniza kulakliklari son ses+ traineri acarak sadece (unlimited fury) oyuna girin fury modunu acin ve gozlerinizi kapatip tadini cikarin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 26 Eylül 2011; 18:37:13 >
  • oynu az önce bitiridim... 18.5 saat sürmüş..

85 / 100 puan...

umarım daha iyi bir hikaye , daha az hatalı ve oynanabilirlikte bazı düzenlemerle 2. oynu yaparlar...
  • Bu jason a özel bir bölüm olacak mı yoksa şimdi geberteyim mi? Bişey kaybeder miyim bölüm görev felan. Kılıcımın ucunda şuan can vermek üzere.
  • oyun gereğinden fazla uzun sürüyor... uzatmışlar da uzatmışlar...adam görev veriyor...görevleri ayrı ayrı söylüyor...söylesene 2sini birden..çıkmışken yapalım gelelim hepsini...
    yine de zevkliydi...butcherlarda çok zorlandım...her defasında enerjimi yarının altına indirdiler...
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.