Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda en fazla 2 silah tasıyabılıyorum nasıl daha fazla tasıyabılırım.mousenı orta tusuna bastıgımda 5-6 tane acık yer var ama 2 tane sılah alıyor gerı kalanlar bosta duruyor
    kutu acacakken level 1 veya 2 unlock becerı ıstıyor nasıl becerı gelıstıreıbılırım kutuları acmak ıcın
    araba da radıo falan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

oyunda en fazla 2 silah tasıyabılıyorum nasıl daha fazla tasıyabılırım.mousenı orta tusuna bastıgımda 5-6 tane acık yer var ama 2 tane sılah alıyor gerı kalanlar bosta duruyor
    kutu acacakken level 1 veya 2 unlock becerı ıstıyor nasıl becerı gelıstıreıbılırım kutuları acmak ıcın

level atladıkça o yerler açılcak.aynı şekilde level atladıkça gelen skill points leri uygun dağıtırsan(lock pick survival altında olmalı) yani onu açarsan açabilirsin kutuları.
  • O testere nedir ya. Oyunda testere olduğunu hiç bilmiyordum. Bu jason denilen adamı nerde bulabiliriz ? Daha dogrusu o testereyi nerden bulabiliriz :D
  • Oyunu hem sam b ile hemde purna ile bitirdim kesinlikle sam b oyunu kolaylaştırıyor. Casual oyuncular için sam b yi tavsiye ederim.
  • Keşke oyun üzerindeki bugları olmasa ve biraz daha üstünde çalışılsaymış gerçekten çok güzel oyun olacakmış ama aceleye gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

oyunda en fazla 2 silah tasıyabılıyorum nasıl daha fazla tasıyabılırım.mousenı orta tusuna bastıgımda 5-6 tane acık yer var ama 2 tane sılah alıyor gerı kalanlar bosta duruyor

level atladıkça o yerler açılcak.aynı şekilde level atladıkça gelen skill points leri uygun dağıtırsan(lock pick survival altında olmalı) yani onu açarsan açabilirsin kutuları.

o yerler acık(ben lvl 9ım) ama almıyor sadece 2 tane alıyor gerisini yere atıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

o yerler acık(ben lvl 9ım) ama almıyor sadece 2 tane alıyor gerisini yere atıyor

I ya bas,sol tarafta asıl inventory de yanında el olmayanlara çift tıklayıp o bara yerleştirin.inventory nin belli bi sınırı var onu aştığın zaman alamazsın yeni item.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Oyunu hem sam b ile hemde purna ile bitirdim kesinlikle sam b oyunu kolaylaştırıyor. Casual oyuncular için sam b yi tavsiye ederim.

Bende şuan silah ustası zenci kadın var, şu genelde karşılaşılan boss zombiler var onları pompalı ile tek vuruşta alıyor sizde nasıldı?
  • Pompalı ile ayaklara çalışmak çok zevkli oluyor. Takla atan atana. Heleki dipdibe 2-3 tanesi varsa birisi bug'dan dolayı bi yerlere fırlıyor ama görebilene aşk olsun. Bildiğin Süpersonic uçuyor. Yalnız ormana kadar her görevi yapmaya çalıştım, birkaç tanesi kalmıştı ormana gittim. Hiç zevk vermedi bana orman. Şehir en güzeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Pompalı ile ayaklara çalışmak çok zevkli oluyor. Takla atan atana. Heleki dipdibe 2-3 tanesi varsa birisi bug'dan dolayı bi yerlere fırlıyor ama görebilene aşk olsun. Bildiğin Süpersonic uçuyor. Yalnız ormana kadar her görevi yapmaya çalıştım, birkaç tanesi kalmıştı ormana gittim. Hiç zevk vermedi bana orman. Şehir en güzeli.

SPY GAME başlıklı görevi nasıl yapıyoruz ya seçiyorum ama haritada yok, görevde ormandaki bir yerde ses kaydetmemi istiyor, ACT II deki abandened house taki nick vermişti, şuan polis merkezine kanalizasyondan gitmek üzereyim ve hala bu görevi yapamıyorum.

• ya arkadaşlar şu helikopteri bir süremedim çemberlerin içerisinden geçiremiyorum daha gerideyim varmı bir taktiği ?
  • Böyle bir ortama gitmemiş sanki bu yaratıklar (oyunu oynamadım)
  • Oyunu 2ci kez tum yan gorevler dahil bitirdim oyundaki en etkili silahlar mevcut testere'den tutun 3000lik wakazashi'ye olmadi en guclu magnum,isteye save dosyasini up'leyebilirim ,oyuna tekrardan on numara baslamak isteyenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 25 Eylül 2011; 0:59:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Pompalı ile ayaklara çalışmak çok zevkli oluyor. Takla atan atana. Heleki dipdibe 2-3 tanesi varsa birisi bug'dan dolayı bi yerlere fırlıyor ama görebilene aşk olsun. Bildiğin Süpersonic uçuyor. Yalnız ormana kadar her görevi yapmaya çalıştım, birkaç tanesi kalmıştı ormana gittim. Hiç zevk vermedi bana orman. Şehir en güzeli.

SPY GAME başlıklı görevi nasıl yapıyoruz ya seçiyorum ama haritada yok, görevde ormandaki bir yerde ses kaydetmemi istiyor, ACT II deki abandened house taki nick vermişti, şuan polis merkezine kanalizasyondan gitmek üzereyim ve hala bu görevi yapamıyorum.

ACT 3 e geçince yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

ACT 3 e geçince yapabilirsin.

Sağolasın hocam

• Dead.Island BLACK-BOX Lossless REPACK 1.65GB indirdim ve kurdum.Oyun açılıyor , oynanıyor hiçbir sorun yok .Tek sorun herşeyin Rusça olması.Oyunun İngilizce olması için yapabileceğim birşey var mı? Bir yama vs buluur mu ya da oyunun ingilizce dosyası falan? Oyunceviri.com Turkce yama hazırlıyormus fakat o da henuz %35te.%100 olmadan da cıkarmayacaklarmıs.Oyunu Ingılızceye cevıremezsem dırekt sılmek zorunda kalacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Dead.Island BLACK-BOX Lossless REPACK 1.65GB indirdim ve kurdum.Oyun açılıyor , oynanıyor hiçbir sorun yok .Tek sorun herşeyin Rusça olması.Oyunun İngilizce olması için yapabileceğim birşey var mı? Bir yama vs buluur mu ya da oyunun ingilizce dosyası falan? Oyunceviri.com Turkce yama hazırlıyormus fakat o da henuz %35te.%100 olmadan da cıkarmayacaklarmıs.Oyunu Ingılızceye cevıremezsem dırekt sılmek zorunda kalacagım.

Yüklemeden önce hangi dilde olduğuna bakmak en mantıklısı, rastgele yüklüyorsan istediğin çıkana kadar rastgele yükle derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Dead.Island BLACK-BOX Lossless REPACK 1.65GB indirdim ve kurdum.Oyun açılıyor , oynanıyor hiçbir sorun yok .Tek sorun herşeyin Rusça olması.Oyunun İngilizce olması için yapabileceğim birşey var mı? Bir yama vs buluur mu ya da oyunun ingilizce dosyası falan? Oyunceviri.com Turkce yama hazırlıyormus fakat o da henuz %35te.%100 olmadan da cıkarmayacaklarmıs.Oyunu Ingılızceye cevıremezsem dırekt sılmek zorunda kalacagım.

Konuşmalar da rusçaysa sanırım tamamen ingilizce sürüm oyun indirmek gereklidir. Çevirisi yapılan sadece yazılardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

O testere nedir ya. Oyunda testere olduğunu hiç bilmiyordum. Bu jason denilen adamı nerde bulabiliriz ? Daha dogrusu o testereyi nerden bulabiliriz :D

Mavi işaretle gösterilen yerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Winchester

Keşke oyun üzerindeki bugları olmasa ve biraz daha üstünde çalışılsaymış gerçekten çok güzel oyun olacakmış ama aceleye gelmiş.

Kaç yıllık oyun duyurulma tarihi çok eski.Yani aceleye gelmedi oyun.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.