Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rinnegan

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

O testere nedir ya. Oyunda testere olduğunu hiç bilmiyordum. Bu jason denilen adamı nerde bulabiliriz ? Daha dogrusu o testereyi nerden bulabiliriz :D

Mavi işaretle gösterilen yerde.

Dead Island (2011) [ANA KONU]

Bu harita neresi act kaçın haritası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

O testere nedir ya. Oyunda testere olduğunu hiç bilmiyordum. Bu jason denilen adamı nerde bulabiliriz ? Daha dogrusu o testereyi nerden bulabiliriz :D

Mavi işaretle gösterilen yerde.

Bilgi için teşekkürler.
  • oyuna ısındım yavaş yavaş ama birkaç şey takıldı kafama :)

- dövüşlerde karşıdan gelen hamlelere karşı blok yapamıyormuyuz yada ani kaçış hamleleri falan , değişik vuruş teknikleri var mı

- sağlık paketi gibi şeyleri yanımızda taşıyamıyormuyuz

bu arada oyun kalasoründe video.src dosyasından bir çok grafik ayarı ile oynanabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

oyuna ısındım yavaş yavaş ama birkaç şey takıldı kafama :)

- dövüşlerde karşıdan gelen hamlelere karşı blok yapamıyormuyuz yada ani kaçış hamleleri falan , değişik vuruş teknikleri var mı

bu arada oyun kalasoründe video.src dosyasından bir çok grafik ayarı ile oynanabiliyor

Space e basarak ,yani ziplayarak ,blokliyabiliyorsun (oyunda'da belirtiyor zaten) degisik vurus teknikleri (kafanin ustune ziplayarak patlatmak gibi) sonradan kazandigin upgrade skill'ler ile acabiliyorsun.
    Saglik paketi tasiyabiliyorsun .
    Dead island helper ile tum ayarlarla oynanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 25 Eylül 2011; 14:42:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ka40

Oyunu 2ci kez tum yan gorevler dahil bitirdim oyundaki en etkili silahlar mevcut testere'den tutun 3000lik wakazashi'ye olmadi en guclu magnum,isteye save dosyasini up'leyebilirim ,oyuna tekrardan on numara baslamak isteyenlere

Aslında ormandaki hiçbir yan görevi yapmadığım için save dosyasına talip olabilirm ben...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

oyuna ısındım yavaş yavaş ama birkaç şey takıldı kafama :)

Space e basarak ,yani ziplayarak ,blokliyabiliyorsun (oyunda'da belirtiyor zaten) degisik vurus teknikleri (kafanin ustune ziplayarak patlatmak gibi) sonradan kazandigin upgrade skill'ler ile acabiliyorsun.
    Saglik paketi tasiyabiliyorsun .
    Dead island helper ile tum ayarlarla oynanabiliyor.

tşk. ancak Dead island helper ile değiştirlen bir ayar bulamadım ben sadece shadow map size değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Dead.Island BLACK-BOX Lossless REPACK 1.65GB indirdim ve kurdum.Oyun açılıyor , oynanıyor hiçbir sorun yok .Tek sorun herşeyin Rusça olması.Oyunun İngilizce olması için yapabileceğim birşey var mı? Bir yama vs buluur mu ya da oyunun ingilizce dosyası falan? Oyunceviri.com Turkce yama hazırlıyormus fakat o da henuz %35te.%100 olmadan da cıkarmayacaklarmıs.Oyunu Ingılızceye cevıremezsem dırekt sılmek zorunda kalacagım.

Konuşmalar da rusçaysa sanırım tamamen ingilizce sürüm oyun indirmek gereklidir. Çevirisi yapılan sadece yazılardır.

Konuşmalara dikkat etmedim.Oyunun bu versiyonunda kurulum aşamasında dil seçimi yapabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

Oyunu 2ci kez tum yan gorevler dahil bitirdim oyundaki en etkili silahlar mevcut testere'den tutun 3000lik wakazashi'ye olmadi en guclu magnum,isteye save dosyasini up'leyebilirim ,oyuna tekrardan on numara baslamak isteyenlere

Aslında ormandaki hiçbir yan görevi yapmadığım için save dosyasına talip olabilirm ben...

http://www.wupload.com/file/206942707/ka40-deadisland.rar

steam/userdata/..../57940/remote/out

quote:

quote:

quote:

Dead.Island BLACK-BOX Lossless REPACK 1.65GB indirdim ve kurdum.Oyun açılıyor , oynanıyor hiçbir sorun yok .Tek sorun herşeyin Rusça olması.Oyunun İngilizce olması için yapabileceğim birşey var mı? Bir yama vs buluur mu ya da oyunun ingilizce dosyası falan? Oyunceviri.com Turkce yama hazırlıyormus fakat o da henuz %35te.%100 olmadan da cıkarmayacaklarmıs.Oyunu Ingılızceye cevıremezsem dırekt sılmek zorunda kalacagım.

Konuşmalar da rusçaysa sanırım tamamen ingilizce sürüm oyun indirmek gereklidir. Çevirisi yapılan sadece yazılardır.

Konuşmalara dikkat etmedim.Oyunun bu versiyonunda kurulum aşamasında dil seçimi yapabiliyor muyuz?

Dead island --> DI --> Data -->Game.ini
    Locale("ru")'yu Locale("En") olarak degistirmeye dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 25 Eylül 2011; 16:28:53 >

• Teşekkürler....
  • quote:

quote:

quote:

Oyunu kaldırıp aynı sekılde tekrar yukledım.Ne hıkmetse Ingılızce olarak kuruldu

• update 3 ü kuran varmı , grafiksel anlamda hataları düzeltiyor falan yazmışlar

şu parmaklıklarda vb. yerlerde oluşan kırılmaları bir türlü engelleyemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

oyunda en fazla 2 silah tasıyabılıyorum nasıl daha fazla tasıyabılırım.mousenı orta tusuna bastıgımda 5-6 tane acık yer var ama 2 tane sılah alıyor gerı kalanlar bosta duruyor
    kutu acacakken level 1 veya 2 unlock becerı ıstıyor nasıl becerı gelıstıreıbılırım kutuları acmak ıcın
    araba da radıo falan var mı

level atladıkça o yerler açılcak.aynı şekilde level atladıkça gelen skill points leri uygun dağıtırsan(lock pick survival altında olmalı) yani onu açarsan açabilirsin kutuları.

o yerler acık(ben lvl 9ım) ama almıyor sadece 2 tane alıyor gerisini yere atıyor

I ya bas,sol tarafta asıl inventory de yanında el olmayanlara çift tıklayıp o bara yerleştirin.inventory nin belli bi sınırı var onu aştığın zaman alamazsın yeni item.

Sagol,tamamdır.

• Var mı oynamak isteyen (hamachi/tunngle,vs) ? bölüm 8.
  • arkadaşlar oyun güzelmi bende xbox 360 alıcam orjinal kullanıcam sizce oyunu alıyımmı herkes co op oynamış acaba hala online yada co op oynayan varmı
  • hikayede eksik kalan bir kısım mı var banamı öyle geliyor , oyunu bitirenler bi göz atabilirmi

oyunun sonunda bildiginiz üzere helikoptere binip adayı terkediyoruz , ne kilisedekiler , ne deniz fenerindekilerle baglantıya geçmeden çekip gidiyoruz , burda bi kopukluk olmuş bana göre , yoksa benmi senaryoyu yanlış anladım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1984

hikayede eksik kalan bir kısım mı var banamı öyle geliyor , oyunu bitirenler bi göz atabilirmi

oyunun sonunda bildiginiz üzere helikoptere binip adayı terkediyoruz , ne kilisedekiler , ne deniz fenerindekilerle baglantıya geçmeden çekip gidiyoruz , burda bi kopukluk olmuş bana göre , yoksa benmi senaryoyu yanlış anladım ?

oyunun içinde de zaten başa buyrukluk,diğerlerini umursamayıp bireysel ilerleme havası seziliyo grup içi konuşmalarda.orda da öncelik canlarını kurtarmak diye düşünüp gidiyo olabilirler.ayrıca gelicek dlc ler ile bu konulara değinilebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1984

hikayede eksik kalan bir kısım mı var banamı öyle geliyor , oyunu bitirenler bi göz atabilirmi

oyunun içinde de zaten başa buyrukluk,diğerlerini umursamayıp bireysel ilerleme havası seziliyo grup içi konuşmalarda.orda da öncelik canlarını kurtarmak diye düşünüp gidiyo olabilirler.ayrıca gelicek dlc ler ile bu konulara değinilebilir.

inşallah dlclerde konu daha belirgin hale getirilir , aslında
    helikoterde giderken pilot zaten dünyanın eskisi gibi olmayacagını söyleyip pis bi bakış atıyo belki dlcler ordanda devam edebilir ne bileyim helikopter bir yere çakılır kaldıkları yerden devam ederler

bekleyip görecegiz

• ben oyunu ilk kez yuklemeye calistim arkadaslar.karakter secme menusune gelince karakterler gozukmuyir?rastgele birini sectim ve oyuna girdim bu sefer denizdeyiz sanirim biraey gorunmuyir.oyunun krakeri mi sorunlu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

ben oyunu ilk kez yuklemeye calistim arkadaslar.karakter secme menusune gelince karakterler gozukmuyir?rastgele birini sectim ve oyuna girdim bu sefer denizdeyiz sanirim biraey gorunmuyir.oyunun krakeri mi sorunlu?

Olabilir. Ekran kartının son driverını ve oyunun son yamasını kurmayı dene.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.