Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: configsYs

oyun gereğinden fazla uzun sürüyor... uzatmışlar da uzatmışlar...adam görev veriyor...görevleri ayrı ayrı söylüyor...söylesene 2sini birden..çıkmışken yapalım gelelim hepsini...
    yine de zevkliydi...butcherlarda çok zorlandım...her defasında enerjimi yarının altına indirdiler...

etraftaki tum gorevleri kabul et ,ardindan menuye girerek en yakin goreve git , o gorev bittikten sonra mutlak donmen gerekecek zaten elindeki seyi vermek veya odulunu almak icin ,ama donme ,menuye gir digeryan gorevi tikla onuda bitir ,yine donme..bu sekilde devam et tum gorevler bitince don ,ha tavsiyem ise ana hikayeyi yan gorevler bittikten sonra yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 27 Eylül 2011; 11:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka40

quote:

oyun gereğinden fazla uzun sürüyor... uzatmışlar da uzatmışlar...adam görev veriyor...görevleri ayrı ayrı söylüyor...söylesene 2sini birden..çıkmışken yapalım gelelim hepsini...
    yine de zevkliydi...butcherlarda çok zorlandım...her defasında enerjimi yarının altına indirdiler...

etraftaki tum gorevleri kabul et ,ardindan menuye girerek en yakin goreve git , o gorev bittikten sonra mutlak donmen gerekecek zaten elindeki seyi vermek veya odulunu almak icin ,ama donme ,menuye gir digeryan gorevi tikla onuda bitir ,yine donme..bu sekilde devam et tum gorevler bitince don ,ha tavsiyem ise ana hikayeyi yan gorevler bittikten sonra yap.

Ya da Y tuşu ile birkaç saniyede göreve gelebiliyorsun zaten, ama o zaman da oyun amacından uzaklaşıyor. Sadece "oha yaa kim gidecek oraya şimdi" dediğiniz zamanlarda kullanılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ka40

quote:

bitirdim zaten, daha oynamam sanırım.
    tam da senin söylediğin gibi yapmıştım ama mesela aynı kişiden aldığın görevlerde bu çözüm işe yaramıyordu. mesela prison ve lab görevlerinde çok bariz vardı ...şimdi spoiler olmasın arkadaşlar için...

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

Bu jason a özel bir bölüm olacak mı yoksa şimdi geberteyim mi? Bişey kaybeder miyim bölüm görev felan. Kılıcımın ucunda şuan can vermek üzere.

Jason ile alakalı hiçbir görev ya da bölüm yok. Sürpriz (easter egg) amaçlı konulmuş. Öldürebilirsin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 27 Eylül 2011; 14:09:00 >
  • chapter 2 de kalakaldım nasıl gecicem ?

insanlardan görevleri yerine getirdim deniz fenerine gittim geldim yok bitürlü level atlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

chapter 2 de kalakaldım nasıl gecicem ?

insanlardan görevleri yerine getirdim deniz fenerine gittim geldim yok bitürlü level atlayamadım.

deniz fenerindeki adamlara yardım etmen gerekiyo,alt katta bi kapının önünde dikilen adam var jeneratorle ilgili bi görev veriyo o görevi yap sonra signal bilmemnesini alıp götürceksin life guard tower a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeeping

Left 4 Dead 2'nin grafikleri buna 1000 basar

Sözümü geri alıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

quote:

Bu jason a özel bir bölüm olacak mı yoksa şimdi geberteyim mi? Bişey kaybeder miyim bölüm görev felan. Kılıcımın ucunda şuan can vermek üzere.

Jason ile alakalı hiçbir görev ya da bölüm yok. Sürpriz (easter egg) amaçlı konulmuş. Öldürebilirsin yani.

Öldürmüştüm zaten, testeresini de evinden aldım ama testere hemen bozuldu çok adiymiş ya. Tamir de edemiyorum bunu workshop ta.
  • Beyler oyunu zakunda'dan indiren varsa benimle iletişime geçebilir mi?
  • Oyunu bitirenler veya hapishaneye kadar gidenler için soruyorum.

Şuan ormanda river camp tayım. Botu hazırladım sahilde bekliyor hapishaneye geçmek üzereyim sanırım. Artık geriye dönüş yok mu? Fast travel ile.
  • quote:

Oyunu bitirenler veya hapishaneye kadar gidenler için soruyorum.

Şuan ormanda river camp tayım. Botu hazırladım sahilde bekliyor hapishaneye geçmek üzereyim sanırım. Artık geriye dönüş yok mu? Fast travel ile.

yanlış hatırlamıyorsam ordan labratuvara gideceksin , labratuvardanda aşı maddesini alıp hapishaneye geçeceksin zaten sana soracak bir daha fast travel imkanınız olmayacak diye hapishaneye giderken, yani hapishaneden fast travel yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1984

quote:

yanlış hatırlamıyorsam ordan labratuvara gideceksin , labratuvardanda aşı maddesini alıp hapishaneye geçeceksin zaten sana soracak bir daha fast travel imkanınız olmayacak diye hapishaneye giderken, yani hapishaneden fast travel yok maalesef

Hmm anladım sağolasın.

Peki hastaneden geri dönüş var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 28 Eylül 2011; 10:21:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1984

quote:

Hmm anladım sağolasın.

Peki hastaneden geri dönüş var mıydı?

hastane dedigin tam olarak neresi ? şu bilim adamlarının oldugu labratuvarımı kastediyorsun ? eger oraysa evet var ordan dönüş , şu bize yardımcı olan kabilenin orda hatta fast travel haritası

• Adaya nükleer bomba atılacağı için kaçmaktan başka çareleri yok. Ondan basıp gidiyorlar. Konuşmaları dinlerseniz herşey veriliyor oralarda.
  • Anladım teşekkürler. Hapishane öncesi bir save almak lazım o zaman.
  • arkadaşlar bende bu oyunu almayı düşünüyorum orjinal sizce alıyımmı keşke almasaydım dermiyim oyun güzelmi multide insanlar varmı hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

arkadaşlar bende bu oyunu almayı düşünüyorum orjinal sizce alıyımmı keşke almasaydım dermiyim oyun güzelmi multide insanlar varmı hala

başkalarıyla oynamak zevkli oluyo.ama arkadaşlarınla oynarsan çok daha fazla zevk alıyosun.multide insan var mı dediğin oyunu orjinal alıp oynayan herkesin oyununa katılabiliyosun,senaryo hariç multi yok oyunda.oda şimdilik galiba.
  • çok güzel bişey oldu.. nemi oldu kaç gündür oynuyorum geldim lvl 37 ye ve yüzde 89 a chapter 15 deyim ve yüzde 89 gözüküyo ancak.. birden lvl im 1 oldu ve silah kullanamıyorum ne harika dimi ?
  • Orijinalden alıntı: CCaaNN

cevap için teşekkür ederim ben orjinal kullanıcı olucamda menüde online co op mu seçiyorsun yoksa single co op kaçtane co op var seçtigin zaman hemen oyuncu buluyorsa güzel bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 29 Eylül 2011; 8:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

çok güzel bişey oldu.. nemi oldu kaç gündür oynuyorum geldim lvl 37 ye ve yüzde 89 a chapter 15 deyim ve yüzde 89 gözüküyo ancak.. birden lvl im 1 oldu ve silah kullanamıyorum ne harika dimi ?

Böyle bir bug ta ilk defa duydum çok ilginç. Save almış mıydın bari. Nerdesin şuan tam olarak.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.