Şimdi Ara

Dead Island (2011) [ANA KONU] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
1
Favori
97.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

kardeşim saol ilgilendin chapter 14 % 82 o kızıl derili adamla yürüyodum sora oyundan cıktım (sıkıldım) tekrar girdigimde silahlar falan gitmişti sora savede birden gitti illaki %82 olması şart deıl 75 üstü falanda olsa çok makbule geçer şimdiden eyw

Catacombs a gitmeden önce bir save almıştım eğer silmediysem gönderirim akşam eve gidince.

çok teşekkür ederim version falan sorun olurmu ındırdıgım bır kaç save bozuk cıktıda
  • Rica ederim, valla ona bişey diyemeyeceğim ancak şunu diyebilirim ben hiç yama yapmamıştım.
  • quote:

Rica ederim, valla ona bişey diyemeyeceğim ancak şunu diyebilirim ben hiç yama yapmamıştım.

o zaman sorun olacagını sanmam bende yapmadım bekliyorum
  • quote:

quote:

yokmu atıcak lütfen

Tam olarak nerde kaldın ben birkaçtane save almıştım save isimlerine göre sana en yakın bölüm olanı gönderebilirim.

Banada gönderebilirsen güzel olur. Hepsini gönderirsen iyi olur denerim farklı yerleri.
  • gokhan kardeşim bende %52 var istersen upload edebilirim
  • quote:

gokhan kardeşim bende %52 var istersen upload edebilirim

Oyun nerede sürüyor şuan birde 1.0.0 içindir umarım. Adadan çıkılmış kilisenin oralarda olursa güzel olur. Tabi diğer hertürlü save dosyasınada açığım.
  • Birçok kez save almıştım ama oyun bitince silmiştim çoğunu şimdi hangisi kaldı bilmiyorum eve gidince bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

gokhan kardeşim bende %52 var istersen upload edebilirim

Oyun nerede sürüyor şuan birde 1.0.0 içindir umarım. Adadan çıkılmış kilisenin oralarda olursa güzel olur. Tabi diğer hertürlü save dosyasınada açığım.

kilise görevlerinin bitişi adaya dönüş %52 oyun ondan sonra başlıyr
  • Oyunu kaldırmıştımda acelesi yok diğer arkadaşıda bekleyelim. İnternette oyuna saveda bulunamıyo adam akıllı nasıl şeyse.
  • millet pinti aga oyunu bitirdim demeyi biliyor bi yardım istiyoz 1-2 kişi cevap veriyor
  • quote:

Oyunu kaldırmıştımda acelesi yok diğer arkadaşıda bekleyelim. İnternette oyuna saveda bulunamıyo adam akıllı nasıl şeyse.

quote:

millet pinti aga oyunu bitirdim demeyi biliyor bi yardım istiyoz 1-2 kişi cevap veriyor

PM attım ikinize de tüm savelerimi yolladım deneyin çalışırsa oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 7 Ekim 2011; 21:55:22 >
  • quote:

quote:

Oyunu kaldırmıştımda acelesi yok diğer arkadaşıda bekleyelim. İnternette oyuna saveda bulunamıyo adam akıllı nasıl şeyse.

quote:

millet pinti aga oyunu bitirdim demeyi biliyor bi yardım istiyoz 1-2 kişi cevap veriyor

PM attım ikinize de tüm savelerimi yolladım deneyin çalışırsa oynarsınız.

Sağol bugün değilde yarın deniycem..

• Oyun biraz önce steamden update yaptı ve artık hiç çalışmıyor. Ben böyle özürlü bir firma görmedim arkadaş. Verdiğim dolarlar haram zıkkım olsun.
  • kardeşim sen çok kral adamsın sorunsuz çalıştı oynuyorum
  • quote:

kardeşim sen çok kral adamsın sorunsuz çalıştı oynuyorum

Eyvallah kardeşim iyi eğlenceler silahlarıma iyi bak
  • bunları nası yaptın? :D %96 yarın biter :D
  • quote:

bunları nası yaptın? :D %96 yarın biter :D

Yalnız ben zenci hatunla oynuyodum sonra sıkıntı olmasın ulen hatunla oynuyoruz hale bak deme İyi silah kullanıyor ama
  • quote:

quote:

bunları nası yaptın? :D %96 yarın biter :D

Yalnız ben zenci hatunla oynuyodum sonra sıkıntı olmasın ulen hatunla oynuyoruz hale bak deme İyi silah kullanıyor ama

keşke bunu alsaydım diyip duruyodum gerçekten mükemmler özel haraketi var kadının iyi denk geldi :D şimdi bitti oyun

• Hayırlı olsun
  • Act 2'nin ortalarındayım. Level 16 olmam lazım. Yan görevleri de yapmaya çalışıyorum ama elimde hala mutfak bıçağı falan var. Ne zaman sağlam silahlar (silah derken balta falan, tabancalar pek işe yaramıyor) elime geçmeye başlayacak? Silahları geliştirdiğimiz yerde create seçeneği var ama malzemeler yok. Sıkılmaya başladım bıçakla oynamaktan. Parayla mı alıyorsunuz acaba?

Not: Düşündüm de parasızlıktan bir keresinde elimdeki tüm malzemeleri satmıştım, hata yapmışım galiba
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.