Şimdi Ara

Dead Island GOTY Edition Türkçe Yama [T.O.M.]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Dead Island GOTY Edition Türkçe Yama [T.O.M.]

Çeviri Durumu

Arayüz %100

Altyazı %100

Görevler %100

Nesne etkileşimler, karakter açıklaması vb. %100

Proje Yöneticisi

Mehmet Tandoğan

Çevirmenler

Serhat Çavunt

Mehmet Tandoğan

Ferit Köşe

Alper Berber

Test

Serhat Çavunt

Türkçe Yama Tanıtım

Türkçe Oyun Merkeziyoutube
    Dead Island GOTY Edition Türkçe Yama Tanıtım
    https://www.youtube.com/watch?v=N9BFRpg3qkA

Oyun içi görüntüler

Türkçe Yama için konu linki:
    Türkçe Oyun Merkezi | Türkçe Yama | Oyun Haberleri | Oyun Çeviri
    Dead Island Game of the Year Edition Türkçe Yama [ÇIKTI] - Türkçe Oyun Merkezi | Türkçe Yama | Oyun Haberleri | Oyun Çeviri
    http://turkceoyunmerkezi.com/dead-island-game-of-the-year-edition-turkce-yama-calismasi.html

Facebook adresimiz:https://www.facebook.com/turkceoyunmerkezi/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dead Island GOTY Edition Türkçe Yama

Dead Island oyununun GOTY (Yılın Oyunu) sürümü için Türkçe bir yama mevcuttur. Bu yama sayesinde oyunun tüm metinleri, menüleri, arayüzü ve seslendirmeleri Türkçe olarak görüntülenir. Böylece Türkçe konuşan oyuncular Dead Island'ı kendi dillerinde deneyimleyebilirler.

Dead Island Türkçe yaması, Dead Island 1, Dead Island Definitive Edition ve Dead Island GOTY Edition sürümleriyle uyumludur. Yalnızca Dead Island 2 için Türkçe yama bulunmamaktadır.

Dead Island Türkçe yaması, T.O.M. (Türkçe Oyun Merkezi) tarafından geliştirilmiştir ve resmi Dead Island web sitesinden veya T.O.M.'un web sitesinden indirilebilir. Yama kurulumu oldukça kolaydır ve birkaç adımda tamamlanabilir.

Dead Island Türkçe yaması, oyunun keyifli ve sürükleyici bir deneyim olmasını sağlar. Türkçe konuşan oyuncular, oyunun hikayesini ve karakterlerini daha iyi anlayabilir ve oyunun atmosferine daha rahat bir şekilde girebilirler.

Eğer Dead Island GOTY Edition oyununu Türkçe oynamak istiyorsan, T.O.M.'un Türkçe yamasını indirmeni öneririz. Bu yama sayesinde oyunu kendi dilinde deneyimleyebilir ve Dead Island dünyasının keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkürler
  • rica ederim dostum =)
  • Yıllardır beklenen yama sonunda çıkışını yaptı.Emeği geçen herkese teşekkürler.Definitive Edition için de çalışmanız olduğunu görmüştüm.Kolaylıklar dilerim.
  • eyvallah dostum df için gerekli açıklamayı facebookta yaptık
  • teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yama için teşekkürler.

bu arada;
    Allah kitap aşkına dying light içinde %100 çalışması yapın. oyun yarım yamalak kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.