Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tek_korsan

bayaa korkunç ve gerilimli bi oyun olacağı kesin

Merlinin Kazanında gördüğümde "Korkunun sınırlarını zorlamaya hazırmısınız?" yazıyordu
  • Umarım oyundaki bölümler doom3 teki gibi kendini tekrar etmez
  • SS ler gercekten çok güzel... Kaskın içindeki ışık biraz banada abartılı geldi :)
  • Oyun içi video geldi. Bu videoyu konsol bölümündeki başlıktan önce buraya koyarak PC'cilere kıyak yapıyorum.

http://www.gametrailers.com/player/35460.html?type=flv (normal)
    http://www.gametrailers.com/player/35462.html?type=flv (HD)

• Çıksın,
    geberecekler vahşi yaratıklar benden kaçamazlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 25 Haziran 2008; 18:49:31 >
  • kaliteli bi oyuna benziyor
  • Electronic Arts tarafından Xbox 360, PS3 ve PC platformları için hazırlanan korku-aksiyon oyunu "Dead Space'in" E3 trailer'ı yayımlandı. Redwood Shores stüdyolarında geliştirilen oyun, Avrupa ve Kuzey Amerika'da 31 Ekim 2008 tarihinde piyasaya sürülecek. Piyasaya sürüldükten sonra yeni eklentilerle de güncelleştirilecek oyunun trailer'ını, aşağıdan izleyebilirsiniz.

İzle

Merlinin Kazanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eto Demerzel

adamın kaskının içinde 100lük ampul var maşallah ilerleyen günlerde detayları alırız inşallah ampul markası gibi

• Tam istediğim oyun türü korkuuuuu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

Çıksın,
    geberecekler vahşi yaratıklar benden kaçamazlar,

+1

kaçış yok pis ucubelere

• Yeni ekran görüntüleri geldi...

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=54048
  • Yeni ekran goruntuleri yayınlandı

Ekran goruntuleri için Tıklayın!
  • Bu oyun neden bu kadar az sayfada kaldı anlayamadım potansiyeli olan bir oyun ama GTA'ya günde 4 sayfa atlatan gençlik bunu kaç aydır 2 de bırakmış
  • Çok az kaldı çıkmasına oyunun önümüzdeki hafta çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Çok az kaldı çıkmasına oyunun önümüzdeki hafta çıkıyor.

1 hafta mı ?? ekim diolar
  • Bilgisayar oyunlarını tanıtan bir televizyon programında oyunun oynanış videosunu gösterip özelliklerini anlattılar. Gerçekten de hayran kaldım, muhteşem grafikleri var. Uzayda olduğumuz için yerçekimi olmayacakmış ve yerçekimi sağlamak için girdiğimiz her odada bir takım sistemleri aktif hale getirmek zorundaymışız. Videoda yönettiğimiz adam istediği gibi hareket edebiliyordu. Tavana bile çıkıp yürüyebiliyorduk.

Ayrıca oyunun Event Horizon filmiyle alakası yok. Event Horizon psikolojik bir gerilim filmiydi, yaratıklar yoktu.
  • Videoları ve resimleri görünce ortamını pek bir beğendim. Beklediğim oyunlar arasına yazdım. Gerçekten atmosferi harika olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Çok az kaldı çıkmasına oyunun önümüzdeki hafta çıkıyor.

1 hafta mı ?? ekim diolar

Pardon ben isim benzerliğinden dolayı oyunları karıştırmışım evet bu oyunun çıkış tarihi 20 ekim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.