Konu: EA Games'in 'Dead Space' isimli survival-horror türündeki yeni bombası ortaya çıktı. Oyun kült bir film olan 'Event Horizon (Ufuk Faciası)' fanlarının ve bu türü sevenlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Proje ilk olarak Gameinformer'in ekim sayısı kapağında kendini gösterdi.
[Kunye=44-4]
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bir nevi bioshock 2 geliyor desek yeridir
resimdeki adam mı yoksa yaratıkmı ben tam çıkartamadım
quote:
Orjinalden alıntı: heavybear
resimdeki adam mı yoksa yaratıkmı ben tam çıkartamadım
kırma
bence uçuk bişiye benziyor ki event horizon da hiç bööle bi film değildi.gerçi ben bi resme bakarak konuştum ama.
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
EA Games'in 'Dead Space' isimli survival-horror türündeki yeni bombası ortaya çıktı. Oyun kült bir film olan 'Event Horizon (Ufuk Faciası)' fanlarının ve bu türü sevenlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Proje ilk olarak Gameinformer'in ekim sayısı kapağında kendini gösterdi.
A new first-person shooter franchise by EA, utilizing the advanced Unreal Engine 3 technology for a next-gen gaming experience.
quote:
IGN ' de şööle bir haberi var oyunun :
A new first-person shooter franchise by EA, utilizing the advanced Unreal Engine 3 technology for a next-gen gaming experience.
"yeni bir fps oyunu yapılıyor Ea tarafından, unreal engine 3 motoru kullanılıyor next jenerasyon oyunculuk için" diyor.Kısacası unreal ın nimetlerini burda da göreceğiz.
event horizon en sevdiğim 2. filmdir, bu resimle film arasında hiç bir bağ kuramıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
quote:
"yeni bir fps oyunu yapılıyor Ea tarafından, unreal engine 3 motoru kullanılıyor next jenerasyon oyunculuk için" diyor.Kısacası unreal ın nimetlerini burda da göreceğiz.
Stranglehold gibi olmasında
quote:
quote:
quote:
zaten stranglehold özenti bir oyundu onun için onu pek önemsemiyorum
quote:
quote:
quote:
quote:
zaten stranglehold özenti bir oyundu onun için onu pek önemsemiyorum
Stranglehold hiç hoşuma gitmedi zaten dostum reklamı iyi içi fos gibi geliyo bana
up
İlk ssler çıkmış meraklısına
devamı geliyor
güzel ss ler artık alışmalıyız nede olsa dx 10 gecıyoruz
bu ne yahu bioshocka benziyor karakter ama yorum için çok erken unreal engine olmasıda iyibu görüntülere alışmaya başladık !
quote:
Orjinalden alıntı: iği_
bu ne yahu bioshocka benziyor karakter ama yorum için çok erken unreal engine olmasıda iyibu görüntülere alışmaya başladık !