Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saha analistlerinden Todd Greenwald halihazırda EA' da yapım aşamasında bulunan oyuna küçük bir bakış attı. Pek şaşırtmıyacak bir açıklama: Şu an "Baba"nın devam oyunu ele alınmış durumda. Lisans için ödenen yüksek masraflar ve teknoloji geliştirimi açısından bakıldığında akıllıca bir adım gibi görünüyor. Will Wright'a göre oyun üzerinde neticede 300 geliştirici çalıştı. Gangster oyunu için geliştirilen motor halihazırda toplam 5 adet firmanın kendi geliştirdiği oyunlar üzerinde kullanılıyor ki bunlar arasında kısa süre önce duyurulan Simpsons oyunu da yer alıyor...

[Kunye=87-4]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yaw aslında ben baba 2 ye sıcak bakmıyorum bana göre baba 1 dışındaki bütün baba serisi kötü

Aslında serisi çok güzel ama aksiyon fazla yokbaba 1 den sonraki seri tüm dramatik film olmuşMuhtemelen bu oyunuda böyle yaparlar
  • saçmalama burda oyundan bahsedioz filmden değil tabikli tamamı aksiyon olucak sen ne sanıyorsun?baba 1 dışındaki filmlere kötü diyen birinin yorumunu dikkate almak kabahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atacans -- 24 Eylül 2007; 11:48:09 >
  • Deneme.
  • Will Wrigt "Baba"yla uğraşacağına Simcity'i adam etsin. Bir sonraki Simcity'de böyle konsept dışı çıkarsa çekeceği var.
  • gelsin tabii...

gta tarzı oyunlara bayılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atacans

saçmalama burda oyundan bahsedioz filmden değil tabikli tamamı aksiyon olucak sen ne sanıyorsun?baba 1 dışındaki filmlere kötü diyen birinin yorumunu dikkate almak kabahat

Aynen...Katılıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Space™ (ÇIKTI)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk oyundaki gibi tüm binaların içi aynı olmasında..(2-3 çeşit bina içi vardı diğerleri hepsi aynısıydı)
  • bence birincisindede mafia aksiyonuna yakışıyodu ikinciside çok güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet.yildiz

İlk oyundaki gibi tüm binaların içi aynı olmasında..(2-3 çeşit bina içi vardı diğerleri hepsi aynısıydı)

Aynen, oyuna detay ve daha çok yapay zeka lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 18 Haziran 2008; 16:35:14 >
  • hiç resim yokmu_
  • god father ıgrenc bı oyundu ama gelısen teknolojıyle 2 nın guzel olcanı sanıyorum en guzelı mafia kardesım
  • Valla bu sefer gene güzel olucak gibi geliyor bana.İlk oyunu severek oynamıştım
  • Birazdan Pinky gelir ve ''Konularında kaynak göstermeyi ne zaman öğreneceksin Pir?'' der
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Birazdan Pinky gelir ve ''Konularında kaynak göstermeyi ne zaman öğreneceksin Pir?'' der

Ben de 'Yakında İnş.' derim hemşo...
  • 1 e dvmmı etcek öölese ilginç olur çnkü zaten baba olmuştuk ve aile büyüklerini t
    temizlemştk
  • bir klasik nasıl *ok edilir v2. ...
  • Ben ilk oyununu millet ne kadarda iğrenç desede sevmiştim doğrusu.. Çıkarsa seve seve oynarız
  • İnşallah araba sürüşlerini düzeltirler. Arkasında direksiyon var sanki arabaların.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.