Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: büyük adam

Yaw aslında ben baba 2 ye sıcak bakmıyorum bana göre baba 1 dışındaki bütün baba serisi kötü

Aslında serisi çok güzel ama aksiyon fazla yokbaba 1 den sonraki seri tüm dramatik film olmuşMuhtemelen bu oyunuda böyle yaparlar

Aynen.Marlon Brando olmadan BABA'mı olurmuş!?!

Konuya döner isek.1. oyununu tekrar tekrar bitirmiştim.2.sini aşağıda da yer alan uyduruk kıytırık sistemim çalıştırır ise oynamaya çalışıcam...

• ilk oyun kesinlikle dünyanın en iyi filmi olan godfather için tam bir rezaletti, ya pisliklerini temizlesinle ya da yapmasınlar 2.'sini
  • güzel haber
  • Bence Çok Güzel Bir oyundu Electronic Arts'ın yaptığı Godfather Oyunu. GTA ile zaten asla karşılaştırılamaz. GTA Bir Efsane.....
    Düşmana Nişan Alma Olayı Çok Güzeldi... İşyerlerinden Haraç Alma adamın yakasından tutup dövme oyunu en güzel yapan fonksiyonları çıkarsa mutlaka Oynarım İlkinden Daha Güzel Olacağını Umuyorum........
    quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

ilk oyun kesinlikle dünyanın en iyi filmi olan godfather için tam bir rezaletti, ya pisliklerini temizlesinle ya da yapmasınlar 2.'sini
  • Bu oyun ne zaman çıkacakmış belli mi ?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLuE_bErRy

Bu oyun ne zaman çıkacakmış belli mi ?????

2009
  • hala bir ss yokmu
  • Konusunu yazsalar bari...Nasıl bir şey olacakmış bir öğrenelim!
  • İlk oyun güzeldi bana göre yalnız biraz eksikler vardır.Ornegın adamlarımızı yanımıza alıp savasa gıtmek gibi.Gta sa 'daki gibi birsey olsaydı cok daha güzel olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: bLuE_bErRy

Bu oyun ne zaman çıkacakmış belli mi ?????

2009

2009 mu?ne yapıyorlar bunlar?
    neyse adam makineli ile tararken ateşi kesene kadar düşmüyordu falan ama bir kızla flört ettiğimde kızla hiç buluşamadım?ve detaysız bir oyundu...
  • oyun inşallah biran önce çıkar ama güzel olacak gibi gelmiyor bu oyun bana
  • 1. gayet güzeldi. Araba kullanmaya bayılıyorum ...Arabam şu oyunda nadir görünen uzun bir araba idi çok hızlı gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bolu Beyi

1. gayet güzeldi. Araba kullanmaya bayılıyorum ...Arabam şu oyunda nadir görünen uzun bir araba idi çok hızlı gidiyor.

O en hızlı giden uzun arbalar hiç nadir gözükmüyodu ki.Habire karşıma çıkıyodu.Tamam çok hızlı ama bi iki kere çarpınca hemen patlıyodu :(
  • vaftiz baba 1 en kralıydı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

İlk detaylar geldi.
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=53099

Gta türü oyun olacakmış ama önemli olan Gta kadar zevk vermesi
  • İLK OYUNDA OLDUĞU GİBİ GTA YA BENZİYECEK .. GRAFİKLER AZ BİRAZ DAHA GELİŞECEK
    KONU DEĞİŞİCEK MUHTEMELEN DON VİTO OLACAĞIZ BU OYUNDA (SCARFACE DEN SONRA BELKİ BU SEFERDE ROBERT DE NİROYU KONTROL EDEBİLİRİZ)
    EA GAMES MAFİA 2 DEN TIRSTI İÇİN
    2009 A ERTELEDİ OYUNU NORMALDE 2008 İN ORTALARINDA ÇIKMAS LAZIMDI
  • The Godfather 2™
  • İlk detaylar geldi arkadaşlar...

Electronic Arts'ın Redwood Shores stüdoları tarafından yapımı sürdürülen ve ilk oyunun devamı niteliğindeki Godfather II hakkında ilk detaylar EA patronu John Riccitiello'den geldi. GTA'dan alışık olduğumuz gibi şehirde istediğimiz gibi dolaşabileceğimizi belirten John, istersek de bir RTS gibi tüm şehri yukarıdan izleyebileceğimizi de ekledi. Kesin bir çıkış tarihi belirtilmeyen Godfather II hakkında daha ayrıntılı bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağım.

TrGamer
  • arkadaşlar mafia : the city lost heaven ın KV modunu kurdum oynuyorm ama bu oyunda sanırım konsol açılmıyo açabilen varsa nasıl açtığını söylerse çok makbule geçer
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.