1.sinin grafikleri harici herşeyi iyiydi. mafia gibi bir oyunla kıyaslayanlar yanlış yapıyor tabii ki.
Kesinlikle Her Oyun Kendi İçinde Güzeldir.
Konularda Kaynak Göstermeyi Ne zaman Öğreneceksin Pir!?
mafia yı ilk bitirdiğimde büyük bir boşluğa düşmüştüm.Bir yerlerden silah bulup devam etmek istemiştim . O kadar etkilemişti beni
quote:
Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
mafia yı ilk bitirdiğimde büyük bir boşluğa düşmüştüm.Bir yerlerden silah bulup devam etmek istemiştim . O kadar etkilemişti beni
ben ağlayacaktım tommy vurulunca elime bir silah alıp salierinin barını basacaktım
İlk oyun fena değildi.
2 oyun nerden devam edecek onu merak ettim. İlk oyunun sonun da godfather oluyorduk çünkü
The godfather 1 Çok güzeldi umarım buda öle olur
valla gecen fox tv de baba 1 izleyince gaza gelip yuklemiştim ikincisi için uğrasılırsa harika oyun olur
Mafia 2 yide oynarım bunuda oynarım fark etmez tam benlik oyunlar
quote:
Orjinalden alıntı: sinager_dante
quote:
Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
ben ağlayacaktım tommy vurulunca elime bir silah alıp salierinin barını basacaktım
bir hafta etkisinden çıkamamıştım herşey boş geliyordu inanmazsın
Mafia 2 ile beraber çıkarsınlar yiyorsa.Gerçi baba mafia 2 çıktıktan 1 yıl sonra çıksa yine tutmaz İlk oyun hiç sarmamıştı beni ne araba sürüşleri ne oyunda atmosfer çok basit ve ruhsuzdu.
ilk oyunu o kadar oynadım zamansız format yüzünden gitti saveler bidaha da oynamadım.sonradan farkettim ki basit bir oyunmuş sürekli aynı şey.mafia daha güzeldi.
bana biraz haber kesmeceymiş gibi geliyorda neyse haber resmimi pek inanmadım
şuan için fazla sözü edilecek bir oyun değil malesef
Bir haber veriliosa Kaynakda gösterilse iyi olur. Havada asılı duruyor yazılar kim dedi ne dedi belli değil.
Arkadaşlar benim verdiğim haberde yalan olmaz, daha öğrenemediniz mi?
İyi ozaman
Pir'in lakabı Müneccim olsun bence ne dersiniz Pir önümüzdeki 10 sene içinde hangi oyunlar çıkacak bi listelermisin
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
quote:
Orjinalden alıntı: manhack
valla pir sende hep çıkmamış oyunlarla ilgili konu açıyorsun....