Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Godfather çok güzel oyundu en azından benim için 2. de inşallah güzel olur
  • mafia kadar olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

Yaw aslında ben baba 2 ye sıcak bakmıyorum bana göre baba 1 dışındaki bütün baba serisi kötü

Aslında serisi çok güzel ama aksiyon fazla yokbaba 1 den sonraki seri tüm dramatik film olmuşMuhtemelen bu oyunuda böyle yaparlar

Arkadaşım kesinlikle katılmıyorum.Baba 1 de ciddi aksiyon sahneleri vardı fakat belki serinin en iyi filmi odur ama bunun temel nedeni marlon brando dur aksiyon falan değil.Sonrasında Al Pacino da gayet iyi taşıdı filmleri.Müthiş bir üçlemeydi.İkinci filmde aksiyon yok demek yanlış olur.O pencere önündeki sahne suikast girişimi Corleone malikhanesi,nasıl aksiyon yok denebilir.3. film için desen belki bir nebze doğru ama 2. filmde Vito Corleone yi canlandıran Robert de Niro var.Lütfen.Hakaret olur.Godfather serisinin üç filmi de birbirinden güzeldir.1. filme öfke,2. filme ihanet,3. filme ise pişmanlık temel olmuştur.Hiçbir film diğerinden kötü olmamıştır.Benim gibi bir godfather fan ından alabileceğin tepki budur.Görüşüne bence kelimesini eklersen yerind eolur çünkü hakikatten sence bir yorum olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

Yaw aslında ben baba 2 ye sıcak bakmıyorum bana göre baba 1 dışındaki bütün baba serisi kötü

Aslında serisi çok güzel ama aksiyon fazla yokbaba 1 den sonraki seri tüm dramatik film olmuşMuhtemelen bu oyunuda böyle yaparlar

Arkadaşım kesinlikle katılmıyorum.Baba 1 de ciddi aksiyon sahneleri vardı fakat belki serinin en iyi filmi odur ama bunun temel nedeni marlon brando dur aksiyon falan değil.Sonrasında Al Pacino da gayet iyi taşıdı filmleri.Müthiş bir üçlemeydi.İkinci filmde aksiyon yok demek yanlış olur.O pencere önündeki sahne suikast girişimi Corleone malikhanesi,nasıl aksiyon yok denebilir.3. film için desen belki bir nebze doğru ama 2. filmde Vito Corleone yi canlandıran Robert de Niro var.Lütfen.Hakaret olur.Godfather serisinin üç filmi de birbirinden güzeldir.1. filme öfke,2. filme ihanet,3. filme ise pişmanlık temel olmuştur.Hiçbir film diğerinden kötü olmamıştır.Benim gibi bir godfather fan ından alabileceğin tepki budur.Görüşüne bence kelimesini eklersen yerind eolur çünkü hakikatten sence bir yorum olmuş.

Zaten kendi açımdan yorum yaptım.Her filmi beğenecek değiliz sonuçta.Ancak 1 yıl önce yazdığım yorumu da tartışmaya gerek yok...

• MAFİA 2
  • Bu arada mafia severleri fan clubumuza bekleriz
  • The Godfather 2 resmen duyuruldu. PC, PS3 ve Xbox 360 için Şubat 2009'da geliyor.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=54584
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

The Godfather 2 resmen duyuruldu. PC, PS3 ve Xbox 360 için Şubat 2009'da geliyor.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=54584

Mafia 2'den önce çıkartıyorlar.İyi düşünmüşler.Ne kadar erkene oyun çıkarsa o kadar iyi.
  • Electronic Arts ve Paramount Digital Entertainment, The Godfather II ile ilgili ilk detayları açıkladılar. Filmden ve Mario Puzo'nun Corleone aile dramından esinlenen The Godfather II, filmin hikayesinin ötesine geçerek oyuncuları 1960'ların Florida, Küba ve New York'unda organize suç dünyasının içine davet edecek.

Oyuncular, Michael Corleone tarafından New York bölgesine "Baba" olarak atandıktan sonra şantajlar yaparak, yasadışı suç zincirlerini yöneterek ve yeni aileleri ortadan kaldırarak, Amerika'nın en güçlü mafya ailesi olmaya çalışacaklar. Yeni oyunda "The Don's View" özelliği bulunacak. The Don's View sayesinde oyuncular strateji kısmında aile işlerini büyütürken tüm dünyayı rahatça takip edebilecekler. Ayrıca suç zincirlerini kurabilecek, savunup geliştirebilecekler ve bu sırada rakip ailelerin yaptıklarını her an görebilecekler. Artı oyuncular kirli işlerini yaptıracak adamlar tutarak, emirler yağdırarak ve en iyi adamlarına terfi vererek organize suç işinde ustalaşacaklar.

BlackHand kontrol şemasına da yeni özellikler ekliyor. Yeni combo sistemi, baskı taktikleri ve iş bitirmeler ile yumruk yumruğa dövüşleri parmaklarınızın ucunda hissedeceksiniz. The Godfather II'de oyuncular kendine has yeteneklere ve uzmanlıklara sahip adamlarının yanında dövüşecekler. Her bir aile üyesi patlayıcılar, kundakçılık, mühendislik, ilk yardım gibi özel alanlarda uzmanlaşmış olacak. Baba olarak aileyi kontrol edecek, bazı adamlarınızı göreve yollarken, bazılarının yanında siz de aksiyona katılacaksınız.

The Godfather II özel ön gösterimi 15 Ağustos Cuma günü, Spike TV kanalında Geoff Keighley ile GameTrailers TV programında yapılacak. Program tamamen The Godfather II'ye ayrılmış olacak ve geliştirme ekibiyle sahne arkası röportajları, oyun fragmanının gösterimi ve oyuna ilk bakış bu programda bulunabilecek. Fragman ayrıca 18 Ağustos günü godfather2.ea.com adresinden de izlenebilecek. EA Redwood Stores tarafından geliştirilen yapım, PS3 ve PC için 2009 Şubat'ında piyasada olacak.

Merlinin Kazanı

• PS3 ve PC için mi x360 nerde ? inşAllah xbox a çıkar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

PS3 ve PC için mi x360 nerde ? inşAllah xbox a çıkar...
    X360'a da çıkıyor, yukarıdaki iletimi okumadın sanırım.
  • zaten biliyordum çünkü saçma olur PC ye çıkıyor xbox a çıkmıyor...yinede saol
  • godfather aksiyon filmi değilki çok güzel bir oyun istiyorsunuz. o drama filmi. mafya konulu olduğu için elbette birazcık çatışma koyacaklar ama önemli olan konusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Yeni resimler geldi...

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=54640
    Daha doğrusu ilk resimler geldi. Çünkü daha önce oyundan hiç resim yayınlanmamıştı.
  • güzel olucak beklentilerimizi karşılayacak gibi sanki
  • Resimler sadece bende mi çıkmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Resimler sadece bende mi çıkmıyor
    Bende de çıkmıyor, resimleri siteye yüklememişlerdir daha. Yüklemeleri için bekleyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Yeni resimler geldi...

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=54640
    Daha doğrusu ilk resimler geldi. Çünkü daha önce oyundan hiç resim yayınlanmamıştı.

Daha doğrusu resimler gelmedi... Daha yüklememişler...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.