Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olsun hertürlü zevkle oynayacağım büyük olasılık :) bir GodFather Fanı olarak :)
  • baya beğendim ben resimleri...oyun güzel olacağa benziyor...
  • Resimler gayet güzel...
  • Mafia 2 bundan kat kat daha kaliteli gözüküyor...Açıkçası hevesim kaçtı.
  • nedir abi cellshading gibi grafikler içler acısı mafia 2 ezer geçer bunu, ilk oyunda modellemelerde ciddiyet vardı şimdi çizgi film gibi olmuş godfather ismi ağır bir isimdir filmide ona göre bir klasiktir bu klasiği çizgi film grafiklerle batıracaklarsa hiç uğraşmasınlar daha iyi.

godfather konusunda oynanabilirlik önemlidir diyemeyeceğim kimse kusura bakmasın, grafiklerin babaya uygun şekilde rengarenk değilde daha kasvetli daha atmosferik olmasını beklerdim...
  • oyunun ne kadar kanlı olduğunu görüyoruz bu sefer
  • Geniş Çaplı incelemesini burdan izleyebilirsiniz:
    http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=30&ch=4&sd=1

Oyunda yine moronlar için yapılmış aynı sürüş sistemi kullanıldığı belli ve yine ilk oyundaki gibi üç beş tane araç çeşidi var çok mu zor daha fazla koymak Dövüş sistemi yine aynı zaten 3 senede hiç mi gelişmez bi oyun... Grafikleri mecburen günümüz şartlarına uyarlıyorlar yoksa onlar da aynı gelecekti

Bence EA BABA'nın tehlif haklarını bu işi adam gibi yapabilecek bir firmaya satsın nedir bu her seferinde Godfather ismini kullanarak abuk sabuk oyunlar yapmak

Ve yine Al Pacino'nun kendisi kullanılmamış İki üç kuruş fazla verip filmin başrol oyuncusunu ne diye koymazsınız yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 16 Ağustos 2008; 17:52:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Geniş Çaplı incelemesini burdan izleyebilirsiniz:
    http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=30&ch=4&sd=1

Oyunda yine moronlar için yapılmış aynı sürüş sistemi kullanıldığı belli ve yine ilk oyundaki gibi üç beş tane araç çeşidi var çok mu zor daha fazla koymak Dövüş sistemi yine aynı zaten 3 senede hiç mi gelişmez bi oyun... Grafikleri mecburen günümüz şartlarına uyarlıyorlar yoksa onlar da aynı gelecekti

Bence EA BABA'nın tehlif haklarını bu işi adam gibi yapabilecek bir firmaya satsın nedir bu her seferinde Godfather ismini kullanarak abuk sabuk oyunlar yapmak

Ve yine Al Pacino'nun kendisi kullanılmamış İki üç kuruş fazla verip filmin başrol oyuncusunu ne diye koymazsınız yahu

Dur bismillah daha oynamadan ne cellalleniyosun?

• @Mickey~
    Ben bunların ne .ok olduklarını biliyorum da ondan çok beklediğim bir oyunu mahvettikleri için sinirleniyorum.
    Yukardaki videolarda gayet açık ve net gözüküyor ilk oyunda kötü olan ne varsa aynen aktarıldığı
  • oyun internette ön şiparis olarak satın alınabiliyor kapak resmi güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

@Mickey~
    Ben bunların ne .ok olduklarını biliyorum da ondan çok beklediğim bir oyunu mahvettikleri için sinirleniyorum.
    Yukardaki videolarda gayet açık ve net gözüküyor ilk oyunda kötü olan ne varsa aynen aktarıldığı

İlk oyun gibiyse almaya değmez ya
  • Bırakın Allah aşkına.Oyuna bakBu oyunu hangi oyunla karşılaştırmayı düşünüyorsunuz?Mafia?Gta?hiç biri sadece godfather 1Bana kalırsa bu oyun için 1 dakikanızı bile ayırmaya değmez.Zaten GTA ile MAFİA geliyor
  • İŞTE OYUNDAN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Oyundan Ekran Görüntüleri
     The Godfather 2™ (ÇIKTI)

The Godfather 2™ (ÇIKTI)

The Godfather 2™ (ÇIKTI)

The Godfather 2™ (ÇIKTI)

The Godfather 2™ (ÇIKTI)

The Godfather 2™ (ÇIKTI)

The Godfather 2™ (ÇIKTI)

• görüntüler iyiyimiş. ama gta'ya biraz bensiyor bu oyun
  • Developed at the EA Redwood Stores studio, The Godfather II will be coming to the Xbox 360, PS3, and PC in February 2009.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Birazdan Pinky gelir ve ''Konularında kaynak göstermeyi ne zaman öğreneceksin Pir?'' der

Ben de 'Yakında İnş.' derim hemşo...

:D
    Muhabbtee bak...

• quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Yaw aslında ben baba 2 ye sıcak bakmıyorum bana göre baba 1 dışındaki bütün baba serisi kötü

Aslında serisi çok güzel ama aksiyon fazla yokbaba 1 den sonraki seri tüm dramatik film olmuşMuhtemelen bu oyunuda böyle yaparlar

hakısın hele baba3'te tüm gücünü sağlama alıyordu adeta satranç oynar gibi aksiyon yok paso bürokrasiyle işi götürüyor eleman işte o verilen emirleri yerine getiren ayak elemanı oluruz bizde ilk godfather oyununda öyle olmuştu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.