Mafia bu oyunu yalan ederde, mafya konulu olunca zevkli oluyor bende beklemedeym ikisinide oynarız artık. özellikle godfather'ın ara videolarında music ve grafik olarak hiç şüphem yok çünkü süper yapıyorlar.
Bence Çok Güzel Bir oyundu Electronic Arts'ın yaptığı Godfather Oyunu. GTA ile zaten asla karşılaştırılamaz. GTA Bir Efsane..... Düşmana Nişan Alma Olayı Çok Güzeldi... İşyerlerinden Haraç Alma adamın yakasından tutup dövme oyunu en güzel yapan fonksiyonları çıkarsa mutlaka Oynarım İlkinden Daha Güzel Olacağını Umuyorum........
quote:
Orjinalden alıntı: iremmurat
ilk oyun kesinlikle dünyanın en iyi filmi olan godfather için tam bir rezaletti, ya pisliklerini temizlesinle ya da yapmasınlar 2.'sini
Aynen bende senin gibi düşünüyorum ama godfather 2 nin spnunda da learn all execution styles diye birşey çıkarsa oynamam baştan söyleyeyim oyunda herşeyii yaptım bir o eksik kaldı ee execution yapacak adam yok delirdim sildim godfather of nyc olamadan sildim
Arkadaş ben malımı bilirim... Bu oyun bi cacık olmayacak diye söylemiştim. Şu grafiklere bakarmısınız... ilk oyuna göre iyileştirme vardır diye umuyodum ama bu ne yaa aynısı Teşekkürler EA bir şaheseri da mahvettiğin için
Bence bu oyunu EA nin sırf Mafia inat yaptığını düşünüyorum ya 2009 yılına giriyoruz ve şu grafiklere bakarmısın özellikle ilk resimdeki konteynır resmen havada duruyor texture'ler berbat bu kadarda olmaz tamam bende grafiğin önemli olmadığını düşünenlerdenim ama bu kadarda olmaz.
Sadece grafikler kötü olsa neyse videolarda açık olarak gözüküyor oynanabilirlik olarak ilk oyunun üstüne birşey katılmadığı
Kriz etkileşmiş bunları... Daha beter olsunlar inşallah bunları oyun diye çıkaran bi firmaya ihtiyacımız yok Allah Ubisoft la Codemasters'ı başımızdan eksik etmesin...
2 aydır bekliyorum son 2 ay kaldı. inşallah beklediğime değer
yok değmez... başka oyunu bekle...
son ss ler 4-5 sene öncesinin oyunları gibi...
Mafia 2 tek geçerim ... hayal kırıklığına uğratacak GodFather 2