Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu Godfather'ın ismini kullanarak çıkaran EA'ya kocaman bir Teşekkür ederiz sana EA oyun sektörünün Uwe Boll'u gibisin her aldığın projeyi mahvediyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Bunu Godfather'ın ismini kullanarak çıkaran EA'ya kocaman bir Teşekkür ederiz sana EA oyun sektörünün Uwe Boll'u gibisin her aldığın projeyi mahvediyosun

Yinede o kadar haksızlık etme,Dead space'i ve Mirror's Edge'i düzgünce çıkardı.(Optimizasyonu batırmadan hemde)
  • Grafiklere bakmayın, oynanabilirlik iyi olsun yeter.
    Düşünsenize grafiklerin mükemmel olduğunu ama oynanabilirliğin aynı kaldığını...
    Yemin ediyorum oynamam.
  • @FadeToßlack
    iyi de o oyunlar kendi stüdyolarının oyunları mı? Paranın kuvvetiyle aldığı Dice'ın oyunu Mirrors Edge... Dead Space'de körün attığı taş hesabı güzel çıkmış bi oyun EA Redwood'dan beklemezdim öyle bi oyun ama.. Genel olarak büyük projeleri mahveden bi firma oldu EA (RA3'ü de ekleyebiliriz buna)

@DRACON1C
    Oynanabilirlik olarak da eğer videoları izleyip ilk oyunu oynadıysan arada hiçbir fark olmadığını göreceksin... Koca 3 sene geçmiş ilk oyunun üstünden be kardeşim hiç mi bişey değişmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 21 Ocak 2009; 13:23:56 >
  • Yaw en azından senaryoyu batırmıyorlar.İlk oyun tamam o kadar güzel değildi hele filminin yanında hiçbir güzelliği yoktu ama en azından beni baya eğlendirmişti.Ancak şöyle ahım şahım bir oyun yapsalar süper olurdu.Bu oyunda pek farklı olmaz ama ilk oyundan değişik hikayeye sahip olması onu oynanabilir kılıyor.

Ayrıca indirmekte parayla değil ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An
    @DRACON1C
    Oynanabilirlik olarak da eğer videoları izleyip ilk oyunu oynadıysan arada hiçbir fark olmadığını göreceksin... Koca 3 sene geçmiş ilk oyunun üstünden be kardeşim hiç mi bişey değişmez...

Şimdi oyun ile ilgili bir kaç farklı video izledim, harbiden aynı kütüklük devam ediyor
    Animasyonlar felaket; yürüme, koşma, araç fizikleri vb.
    İlk oyunu sırf sonunu görmek için oynayıp bitirmiştim ama bunu (biraz önyargı ama) hiç bitireceğimi sanmıyorum. (Scarface oynarım daha iyi)
  • YENİ VİDEO

http://www.gametrailers.com/gthd.php

MEKAN BASMAYA ELEMAN YOLLAMAK GÜZEL BİR YENİLİK SIF BU YÜZDEN OYNANIR
  •  The Godfather 2™ (ÇIKTI)

EA GAMES TEN BANA GÖNDERİLEN E MAİL
  • az kalmış ztn cıksın oynayacagım
  • bir klasiği rezil etmezler inş.
  • 1. Oyunu Bitirmiştim Güzeldi Umarım 2. Oyunuda Güzel Olur
  • The Godfather 2'ye beklenmedik bir erteleme geldi. Ertelemenin ardından oyun en erken Nisan'da, en geç ise Haziran'da çıkacak.
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/57073
  • nForcer sende felaket tellalı oldun haa Erteleme haberleri üzerinde yoğunlaşdın galiba bu ara
  • tek zewk aldıgım oyun diyebilirim
  • erteleme haberini okudum bir gerekçe de gösterilmemiş.. aslında finansal durum gösterilmiş ama bahane tabii ...bunlar hala mafia 2 ile rekabet etmeyi umuoyor sanırım... oyunun adı godfather olmasa bu oyunu kimse oynamaz... .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecthelion_tt -- 4 Şubat 2009; 11:14:30 >
  • Bu oyunu artık kimse beğenmez.Mafia II geldikten sonra hiç bir şekilde satış yapamayacaklar.
  • Bu oyun Godfather adına leke olmaktan başka bir şey değil. Bazılarımız Godfather ile belki de reşit oldular, değil mi? Godfather kan filmi mi? Micheal Carleone'nin önüne geleni patakladığı bir film mi? Veya Carleone ailesinin gözümüze soka soka şehri yönettiği bir film mi?

EA'ye Allah akıl fikir versin...

Bu arada, Mafia 2 varken Godfather(EA'nin gOtfather'ı) sana güle güle!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 4 Şubat 2009; 11:54:22 >
  • The Godfather 2'nin yeni çıkış tarihi açıklandı. Kuzey Amerika için 7 Nisan, Avrupa için 10 Nisan.
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/57186
  • Bu oyunun, ilk oyundan pek farklı olacağını sanmıyorum.
    Gerek grafik olsun gerek oynanış.

Mafia II'yi bekliyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 11 Şubat 2009; 20:09:35 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.