Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=60542
  • 1 ay var daha... madem yapım bitti 1 ay ne yapcaklar...

oynu çoğaltma işlemi maksimum 10 gün sürer.. bari adam akıllı test etseler bu kalan sürede...
  • Bakalım bu seferki nasıl olacak. İlk oyun ilk başlarda zevkli gelmişti ama daha sonraları sıkıyordu. Oyunu bitirdi isemde inadım yüzümden bitridim. Yoksa kaldıracaktım bilgisayardan. Zaten oyunu bitirir bitirmezde anında sildim bilgisayardan. Açıkçası GF2 den de bir şey beklemiyorum. Umarım yanılan ben olurum.
  • oyun içi müzikler videolarda çok yavan geldi yaf
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

1 ay var daha... madem yapım bitti 1 ay ne yapcaklar...

oynu çoğaltma işlemi maksimum 10 gün sürer.. bari adam akıllı test etseler bu kalan sürede...

sana harfiyen katılıyorum.bencede sorun olup olmadığına buglara dikkat edilmeli.Godfather 1 i oynayamadım arabadan inilmiyordu bir görevde sinir oldum sildim bir daha yüklemedim oyunu.
  • tamamen ticari kaygıyla bekletilio bu da gayet doğal.. ama bunlar mafia2 nin gücünü hala anlayamıoo... umarum hüsranları çabuk geçer :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aigdeli

quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

1 ay var daha... madem yapım bitti 1 ay ne yapcaklar...

sana harfiyen katılıyorum.bencede sorun olup olmadığına buglara dikkat edilmeli.Godfather 1 i oynayamadım arabadan inilmiyordu bir görevde sinir oldum sildim bir daha yüklemedim oyunu.
    İlk oyunda arabadan inilememesi oyunun bug'ı değil. Hem korsan oynayıp hem malum şeyin bozuğunu kullandığınız için öyle oluyor.

• güzel oyun buuuuuuuuuuu
  • 1 nci oyunu halada oynarım süper bir oyundur oyunu herşeyili ile tam oalrak çözmediyseniz tam çözümle yeniden oynayın bakın o zaman ne süper bir hal alacak
    ikiyi sabırsızlıkla bekliyorum
  • Küba'da da oynuyabilicez yanlış hatırlamıyorsam,Scarface'in üstüne iyi gider bu.
  • İlk oyunu ile beklenenleri pek karşılayamasa da, EA bu sefer daha kararlı gibi gözüküyor. Özellikle GTA 4 gibi sınırları belirlemiş bir yapımın hala tüketildiği bir ortamda, Godfather II'den beklentiler hayli yüksek olacağa benziyor. İşte bunları karşılamak için daha yeni şeyleri denemek isteyen Electronic Arts, yeni oyunlarında Don Control adlı bir çoklu oyuncu modu bulunacağını açıkladı. Kendi ailemizi kurduğumuz ve bu ufak ordumuzu kuş bakışı kamera ile (bir strateji gibi) kontrol edeceğimiz bu mod, 16 kişiye kadar da destek verecek.

Godfather II, bir erteleme olmadığı taktirde Nisan'ın ilk haftası PC, Xbox 360 ve PS3 içim piyasada olacak.

Tr Gamer
  • Yeni video (Don Control) ve ekran görüntüleri yayımlandı.

Ekran görüntüleri

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=60914

Video

http://www.gametrailers.com/player/46949.html
  • Bu oyun grafikleri bakımından kendinden baya söz ettireceğe benziyor. Ben GTA 4'ü bitirdim bu oyundan sonra pek zevkli olmaz ama yeni bir GTA çıkana kadar alternatiflere açık olmak lazım...
  • xbox 360 için malum yerlere düşmüş...

darısı pc nin başına diyelim..
  • xbox daki yorumlardan zaten anlarız nasıl birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

İlk oyunu ile beklenenleri pek karşılayamasa da, EA bu sefer daha kararlı gibi gözüküyor. Özellikle GTA 4 gibi sınırları belirlemiş bir yapımın hala tüketildiği bir ortamda, Godfather II'den beklentiler hayli yüksek olacağa benziyor. İşte bunları karşılamak için daha yeni şeyleri denemek isteyen Electronic Arts, yeni oyunlarında Don Control adlı bir çoklu oyuncu modu bulunacağını açıkladı. Kendi ailemizi kurduğumuz ve bu ufak ordumuzu kuş bakışı kamera ile (bir strateji gibi) kontrol edeceğimiz bu mod, 16 kişiye kadar da destek verecek.

Godfather II, bir erteleme olmadığı taktirde Nisan'ın ilk haftası PC, Xbox 360 ve PS3 içim piyasada olacak.

Tr Gamer

Kesin tarih verilmedi mi?
  • İlk oyundan güzel mi acaba ?
  • Bence ilk oyundan fazla farkı olmayacak. Sadece yeni bir senaryo ve ufak tefek yenilikler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bence ilk oyundan fazla farkı olmayacak. Sadece yeni bir senaryo ve ufak tefek yenilikler...

Bende ona göre edinicem onun için soruyorum.

Konsol bölümünde oynayanlar olur yakında oradan öğreniriz. Ama onlar da şişirecekler şimdi oyunu, danalar gibi olmuş zürafalar gibi olmuş falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 2 Nisan 2009; 21:27:14 >
  • İlk oyunu beğenmedim açıkçası, inşallah bu güzel olur
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.