Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heyecanla bekliyoruz oyunu.inşallah 1. gibi berbat değildir
  • The Godfather 2'nin tam çıkış tarihi açıklandı. Kuzey Amerika için 24 Şubat, Avrupa için 27 Şubat'ta çıkıyor.
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=58732
  • oyy oyy şubat ayı oyun ayımız bir çok kaliteli oyun çıkıyor
  • ne kadar ilgilenirsiniz bilmem ama oyunun çıkış tarihi açıklandı (24 şubat). Oyun pek iyi görünmüyor ama adam pataklamak çok zevkli olacak gibi, yumruklarda felan bir tokluk hissi var, kodummu oturturum havası var.
  • Az kalmış.
  • ne zaman gelio
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

The Godfather 2'nin tam çıkış tarihi açıklandı. Kuzey Amerika için 24 Şubat, Avrupa için 27 Şubat'ta çıkıyor.
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=58732

valla geliyo, gta4 gibi birşey olmaz umarım.
  • Az kaldı.
  • The GodFather 2 ve Maifa 2 birbirlerine rakip olcağına benziyor
  • Açıkçası rezil birşeye benziyor çıktığı zaman almam...

• yine mafia oyununun gersinde kalacak gibi saygımdan dolayı yine oynayacağım ama mafia oyunu ile kıyaslanamaz
  • grafiklere bak... koca ea ne hallere geldi.. sırf ticari kaygıyla da oyun yapılmazki hadi yaptın bu hakkını 1. oyunda kullandın eee parayı da götürdün.. bari bunda adam gibi bişiler çıkart ortaya ama nerde.....
  • son görüntüleri görünce şok oldujm aynı 1. oyun gibi git adam ile önce konuş sonra adam konuşmayınca biraz döv faln hep aynı işler 2.oyunada eklenmiş
  • anlamadımki
  • grafiğe bak iğrençççç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 17 Ocak 2009; 18:56:11 >
  • EA Games hangi efsanenin içine etmedi ki bunu içine etmesin ben şahsi kanaatim olarak pek bir şey beklemiyorum tamamen ticari bir oyun çıkacak ilk oyun acayip sıkıcı gelmişti bana bununda öyle olacağını düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.