Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corleone™

bir klasik nasıl *ok edilir v2. ...

Doğru diyorsun aynen o şekil..
  • 1. yi büyük bi zevkle PS2 m de bitirmiştim. acayip zevkliydi. 2. yi büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum.
  • valla pir sende hep çıkmamış oyunlarla ilgili konu açıyorsun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: manhack

valla pir sende hep çıkmamış oyunlarla ilgili konu açıyorsun....

Geleceği gören bir insanım heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

heralde.....
  • Bence mafia 2 ye rakip çıkabilir ama şunuda unutmamak lazım mafia 2 ilk versiyonundan dolayı grafikten ziyade eğlenceli ve güzel bir oyun olduğundan dolayı 1'i oynayıp bitirenler tarafından çok ama çok fazla ilgi görecektir....Bu yüzden the gotfather ne kadar iyi olursa olsun mafia 2 den dolayı belki gölgede kalabilir...
  • Godfather Mafia ile baş edemedi. İkinci oyununda, Mafia 2 ile baş edebileceğini düşünmüyorum, umarım yanılırım.
  • yani mafia da onlarca çeşit arabanın yanında godfather da topu topu 4-5 çeşit araba vardı,ayrıca godfather da binalar hep aynıydı,yani godfather gibi bi oyun,piyasadaki benzer oyunlardan daha iyi olmalıydı ama olamadı..bide görevlerde hep aynı türdü,hep birbirine benzer süikastler ,vur vur vur nereye kadar...ama mafyada çok yaratıcı ve eğlenceli görevler vardı.bence godfather ea gibi ticari amacın çok ön planda olduğu bir firma tarafından yapılmamalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 17 Ocak 2008; 8:14:56 >
  • godfather'ın film olarak inanılmaz bir kitleye hitap ettiğ ortada arkadaşlar.eğer yapımcılar oyunu oynarken filmi bize yaşatmayı başarırsa.gerek grafik gerek oynanabilirlik ve içerik zenginli,ği açısından kaliteli bir oyun piyasaya çıkartılırsa mafia 2'yi oldukça geride bırakıcaktır.mesela oyunda en başta kaldırılması gereken kısım tek başımıza koca ambarları ve malikaneleri basıp ünvan kazanmamız için oyunun saçmaladığı bölümlerin yerine daha uzun soluklu daha anlamlı ve mantıklı filmin senaryosuylada uyuşan bir oyun hakettiği yeri bulacaktır.şahsen polatı sevseydim gta kurtlar vadisi oynardım...!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Sen kahinmisin çık dışarı çık çık

• quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Bence mafia 2 ye rakip çıkabilir ama şunuda unutmamak lazım mafia 2 ilk versiyonundan dolayı grafikten ziyade eğlenceli ve güzel bir oyun olduğundan dolayı 1'i oynayıp bitirenler tarafından çok ama çok fazla ilgi görecektir....Bu yüzden the gotfather ne kadar iyi olursa olsun mafia 2 den dolayı belki gölgede kalabilir...

• ilki gibi ise 5 para etmez mafia2 rulez
  • Yapmayın yavv okadar da kötü değildi.
    Ben severek oynamıştım.Mafia 2 gelene kadar oynamaya devam edeceğim godfather ı
  • bence mafia 2 godfather 2 ile baş edemiyecek godfather bir klasik küçük sorunlar halledilirse süper olucak ki bence halledilecek
  • pir ' in verdiği haberleri araştıracaksınız ondan sonra yorum yapacaksınız :)
  • birinciyi oynayamamıştım mafyadan sonra iyi gelmemişti 2 gelsin güzel olursa oynarız tabi öncelik mafia2 4 gözle bekliyorum
  • Herkez Mafia 2 yi bekliyor Godfather2 bu yüzden kaderine küssün....
  • İşin Ucunda Baba Filmi Veya Oyunu Olursa : Kötü Kelimesi Geçersiz Olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BabyIcey

İşin Ucunda Baba Filmi Veya Oyunu Olursa : Kötü Kelimesi Geçersiz Olur.

ne kadar kötü olursa olsun ben oynarım bu oyuu.1.si çokta kötü değildi ayrıca...detaylarda biraz sıkıntı vardı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.