Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamın kaskının içinde 100lük ampul var maşallah ilerleyen günlerde detayları alırız inşallah ampul markası gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eto Demerzel

adamın kaskının içinde 100lük ampul var maşallah ilerleyen günlerde detayları alırız inşallah ampul markası gibi

harbiden ha

muhtemelen general electric tir
  • Ne la bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalman9X

Ne la bu?

Oyuna benziyor ama...
  • up
  • Uçsuz bucaksız evrende insanlar o gezegen sizin, bu yıldız sistemi bizim gezdikleri sırada bir uzay gemisi teknisyeni olan 'Isaac Clarke' bir maden gemisine iniş yapar. Teknik sorunlar yüzünden olduğu yere çakılıp kalan bu gemiyi tek başına nasıl tamir edeceğini düşünürken Clarke' ın ilgisini çeken bir şey olur. Gemi fazlasıyla sessizdir. Neler olduğunu anlamak için ağır adımlarla geminin içinde ilerlemeye başlayan Clarke tüm gemi çalışanlarının katlediklerini görünce neye uğradığını şaşırır. Artık geri dönmek içinde çok geçtir; zira gemiye hakim olan sessizlik, vahşi seslerle çoktan bozulmuştur. Clarke nasıl bir belaya bulaştığını birkaç dakika içinde anlar; korkunç yaratıklar Clarke'ın peşine düşmüştür bile.
  • Yeni ekran görüntüleri geldi.

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

• Hep klişe konu...Dünyayı kurtaran adam, zamanında türkler bu konuyu ele almasa acaba bu piyasaya ne olurduStar trek deki gibi, Quake4 deki gibi ufakta olsa takım oyunu istiyorum.Bıktım onlarca yaratığı tek başıma avlamaktan...
  • Valla bu tarz oyunlar artık baydı yaa.. Garip garip kıyafetlere büründükten sonra dünyayı kurtar kurtarabilirsen...

Nerde o eski mafia tarzı oyunlar ne bilim konusu sağlam olsun sürükleyici olsun ama yok yapmıyorlar.

Nerede abudik gubidik oyun var piyasaya sürüyorlar valla yetti demek lazım artık..
  • evt güzele benziyo.. tps - horror oyunlar çıksın bol bol
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRCo

Valla bu tarz oyunlar artık baydı yaa.. Garip garip kıyafetlere büründükten sonra dünyayı kurtar kurtarabilirsen...

Nerde o eski mafia tarzı oyunlar ne bilim konusu sağlam olsun sürükleyici olsun ama yok yapmıyorlar.

Nerede abudik gubidik oyun var piyasaya sürüyorlar valla yetti demek lazım artık..

Bu tarz ne var ki başka?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Bu tarz ne var ki başka?

yukardaki yani gerçek senaryo günümüzde geçen sürükleyici ne bilim kane&lynch tarzı senaryolar çok daha başarılı olur bence..

İnsanlar sıkılmadı mı dersin hep bu tarz gerçek dışı oyunlardan.... Yok gezegenler yaratıklar falan filan
  • quote:

quote:

quote:

Bu tarz ne var ki başka?

yukardaki yani gerçek senaryo günümüzde geçen sürükleyici ne bilim kane&lynch tarzı senaryolar çok daha başarılı olur bence..

İnsanlar sıkılmadı mı dersin hep bu tarz gerçek dışı oyunlardan.... Yok gezegenler yaratıklar falan filan

Zevkler farklı dostum. Ben de bu tür oyunlaı severim. Büyük silahlarla yaratık parçalamak...

• quote:

Zevkler farklı dostum. Ben de bu tür oyunlaı severim. Büyük silahlarla yaratık parçalamak...

o zaman uzatmaya gerek yokki.. Ben kendi düşüncemi söyledim yorumumu açıklamamı yaptım sana saygı göstermek kalmış tabiki benimde sana ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRCo -- 3 Aralık 2007; 23:28:19 >
  • İlk video geldi.

•  Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

Resimler çok güzel. Eline sağlık SCREAM_BG

• Resimler gerçekten harika inş.oynanabilirlilik de iyi olur
  • güsel oyuna benziyor ss ler güzel saol PİR

fakat gene mi uzaylılar bu oyun sektöründe uzaylılardan başka öldürcek bişey kalmadımı ya????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 14 Aralık 2007; 2:54:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

güsel oyuna benziyor ss ler güzel saol PİR

fakat gene mi uzaylılar bu oyun sektöründe uzaylılardan başka öldürcek bişey kalmadımı ya????

Koreliler ile ıraklılar az çekmediler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.