Şimdi Ara

Dead Space III (2013) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
15.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallaha yıldım artık ne biçim bi save sistemidir bu yahu. ilerlemem %18.3 olarak gözüküyor 1-1.5 saat oynayıp bırakıyom gene 18.3.
    oynadığım süre işleniyor ama kat ettiği yol işlenmiyor. sürekli aynı yerden başlatıyo.

• Şu böceğe benzeyen yaratık bizi biryerde sıkıştırıyor ya vanaları falan açıyoruz ben orayı geçemedim nasıl geçilir acaba.?
  • [SPOİLER]!!!!
    Şu çevirince duman çıkan vanalar mı? Hani seviye götergesi var%10-%20 diye.. Her vanayı çevirdiğinde, ikinci çevireceğin vananın ışığı yanacak, sıralamayı öyle bulacaksın
    Bende 13. bölümde şu zıpkınlarla dağa tırmandığımız bölümde takıldım, hani şu iki tane blok üzerişmiza düşüyor, bir de sallanan bir kafes var, kayaları geçtim de ,ckafesi geçemedim, nasıl yarıktan karşıya atlıyor bu İsaac?
  • kafes senin tarafa geçince statis atıp yavaşlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 22 Şubat 2013; 14:24:08 >
  • arkadaşlar bu oyunda çok zooken var mı? amnesia oynamıştım fazla korkmamıştım da ben zookenlerde tırsıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

kafes senin tarafa geçince statis atıp yavaşlat.

Tama da karşıya atlayamıyorum, atlayana kadar statisin enerjisi geçiyor, karşıya geçmenin bir tekniği var mı?
  • statis upgrade yapmayı unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Tama da karşıya atlayamıyorum, atlayana kadar statisin enerjisi geçiyor, karşıya geçmenin bir tekniği var mı?

shifte basıp atlayacaksın ama statisin süresi de önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi
    İlk iki oyunun aynısı hatta daha azı ,ikinci oyundaki kreş veya buzhane gibi boşken bile insanı geren mekan yokluğu var oyunda. Önceki oyunları oyanadıysanız az çok nereden, nasıl saldıracaklarını anlıyorsunuz.
    O saatten sonra anca sağdan soldan, bir andan "HEBELE" diye çıkan tipler biraz rahatsızlık verebilir o kadar. Bu da ses efekti ve müziğin güzel kullanılmasından kaynaklı.
    En zorda bitirdim ama zorluğun korku bakımından bir faydası yok, yaratıklar mermi süngerine dönüşüyor sadece.

Yakın zamanda Amnesia oynayan oyuncuları korkutmak için 40 fırın ekmek yemeleri lazım şu sıralar.

Dediğine katılıyorum. İşte bu 3. oyun olduğu için böyle davranılıyor. Yani millet aynı oyunu yıllardır oynuyor. Oyunun üstüne grafikten başka çok birşey eklemedikleri için de insanlar korku faktörünün azaldığını söylüyorlar. Aslında korku faktörü azalmıyor, biz Dead Space kaşarı olduk Ama ben daha önce dediğim gibi hala biraz tırsıyorum. Son zamanlarda aksiyon dozu yüksek oyunlar oynadığımdan bu tarza bağışıklığım azalmış sanırsam

ilk oyunu 4-5 defa bitirmişimdir.. bu oyun gerilim olarak ilkinden bir farkı yok.. aksini söyleyen açsın tekrar oynasın ilkini.. millette anormallik var.. aşırı bir doyumsuzluk, beğenmezlik had safhada..

amnesiadan örnek verilmişte ne alaka... ilk oyunda amnesia değildiki zaten..::))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

shifte basıp atlayacaksın ama statisin süresi de önemli.

Shifte bassam da İsaac artizlik yapıp tutunamıyor filan, ayar ediyor beni

• en kenara kadar gidip öyle bas.
  • quote:

en kenara kadar gidip öyle bas.

Evet arkadaşım,en kenardayken basmam lazımmış, şu deyyus yengeç gene geldi yahu, kaç kere gelecek daha? Bu sefer de ölmüyor da
  • arkadaşlar senaryoyu coop olarak oynarsak nasıl bir farklılık oluyor?
  • oyun zor mu bana mı öyle geldi.Normalde oynayıp bitirdim.Özellikle sonlarına doğru çok zorlandım.Final bölümdeki Boss kolaydı hiç ölmedim.1le 2 daha kolaydı sanki.Gerçi bunun son -3 bölümünde öldürdüğümüz yaratıklar diğer 2 oyunun toplamındaki öldürdüğümüz yaratık sayısıyla aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burocker86 -- 23 Şubat 2013; 16:30:31 >
  • ilk bench yerinde yeni bir silah yapıyrum eklendi diyor ama menuden gözükmüyor o silah kullanamıyorum ?
  • şurda görev yerim benchi gösteriyor. ne yapmam gerektiğini anlamadım. chapter 18'deyim.

şurdayım:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2zbUjqbtEpU#t=786s

• birisi bana şu blueprints olayı anlatsın la.Bu ne saçmalıktır arkadaş o kadar çevreyi araştıyorum ve optimal görevleri yapıyorum ancak kaynaklarım blueprintslerde yeni silah açmaya yetmiyor ki arada ciddi bir fark oluyor.Misal olarak orada istediği rakam 2500 benim elimde bulunan 30-40.Ben nası açacağım bu silahları ? Sürekli upgrade ve low tool eklemekten bıktım.Basic line gun'ı açabildim sadece ve lower tool olarak taramalı ekledim.Bu yönden dead space 3 ü çok beğendim yani bir silaha ekstra özellikler kazandırabiliyoruz ancak ben blueprints teki silah ana parçalarını nasıl açacağım bir tavsiye verin lütfen . Etrafa maden toplayıcı robot cihazı gönderiyorum birşey getirmiyor bana doğru düzgün.Dead space 1 ve dead spdace 2 'yi imposible de bitirmiştim ancak bunda imposible de sıkıntı yaşıyorum çünkü envarter yetersizliğinden dolayı silah,medic kit açamıyorum ve dolasıyla imposible oynayamıyorum medic kit olmadığı için.Siz nasıl buluyorsunuz bu madenleri ?Cidden canımı sıktı bu olay

Edit:Silahlarda aşırı bir cephane patlaması da yaşıyorum.Sizde de oluyor mu bu ?Hard modda oynuyorum ve plasma cutter line gun ile oyun rahatça bitebilir şu halde.Plasma cutter'da 250 mermi gösteriyor, Line Gun'da 120.Dead Space 1 ve 2 'de imposible modda cephane harcar iken içim giderdi , burada ise cephane bolluğu çekiyorum.Oyunun bugu mu bu acaba ?Sırf bu yüzden soğudum bu dead space 3'ten.Call of Duty 'i veteranda oynuyorum gibi hissediyorum bu rahatlıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 24 Şubat 2013; 3:24:40 >

• jt ngh mnghm cgh mcvm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 20:25:04 >
  • quote:

şurda görev yerim benchi gösteriyor. ne yapmam gerektiğini anlamadım. chapter 18'deyim.

şurdayım:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2zbUjqbtEpU#t=786s

Ben henüz level 15 deyim fakat B tuşuna basılı tutarken whell(mouse tekeri) kaydır.Bu sayede bench yada görev yerini işaretliyorsun.Sanırım yanlışlıkla bench işaretlediniz.

• öyle olmuş galiba çıkıp bir daha girince düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.