Şimdi Ara

DEADLY PREMONiTiON (PS3 ANA KONU) 'Survival Horror'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  DEADLY PREMONiTiON (PS3 ANA KONU)  'Survival Horror'

Xbox 360 icin cikmis olan Survival Horror aksiyon aventure turundeki Deadly Premonition adli bu oyun PS3 icinde geliyor.

Benimde beyendigim fakat oynamadigim Deadly Premonition adli Survival Horror oyunu PS3 de sabirsizlikla bekliyorum.

Kaynak : http://gematsu.com/2012/03/deadly-premonition-coming-to-ps3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 9 Mart 2012; 11:08:29 >

• Deadly Premonition PS3 yolunda!

Korkuyu hissedeceksiniz !

Access Games tarafından geliştirilen Deadly Premonition, 2010'da X360'a ve PS3 için de Japonya'da piyasaya sürülmüştü. Korku unsurları ön planda olan oyun, açık dünyası ile çizgisel olmayan bir oynanış sunuyordu. Yapımın kült televizyon dizisi Twin Peaks'e (İkiz Tepeler) benzemesi dikkat çeken en önemli noktalarından biriydi. GDC 2012'de yapımcılardan Yasuhiro Wada, oyunun PS3 platformunda Batı ülkeleri için de geliştirildiğini duyurdu.

Wada yaptığı açıklamada, bazı zorluklarla karşı karşıya kaldıkları için Batı'da oyunu çıkaramadıklarını söyledi. Şu anda PS3 sürümü üstünde çalıştıklarını belirtirken, halen aşılması gereken birkaç nokta olduğunu, ama E3'te birşeyler göstereceklerinin mümkün olduğunu da sözlerine ekledi. Yasuhiro Wada, oyunun zayıf kısımlarına değinerek, onların değiştirilebilir olduğunu söyledi. Bu şekilde PS3 sürümünün daha gelişmiş olacağını ima etti.

http://www.merlininkazani.com/Deadly_Premonition_PS3_yolunda-haber-49328p1.htm

• Deadly Premonition PS3 sürümünün daha gelişmiş olacağı söylenmis.

Ayrıca son olarak Deadly Premonition direktörü Swery'nin yeni stüdyosu Toybox'ta yeni bir proje üstünde çalıştıklarını açıklayan Wada, daha fazla içeriğin E3'te açıklanacağını duyurdu.

Benim gibi Survival Horror turunde oyunlari sevenler mutlaka dikkate alacaktir diye umud ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 9 Mart 2012; 11:06:47 >
  • Bi chapter gectimdi. (ps3 surumunde)
    Aslinda idare eder ancak bende ki japoncaydi sanirim. PSoneden sonra hic jap oyun oynamadigim icin (psone de full jap oynardik) jap in biraz zayiflamis, deneme yanilma icinde artik yaslanmisim ortaokul bebesi degilim artik o yuzden biraktim.
    Oynanabilir mi ? Neden olmasin guzel idare eder, ancak grafik gercekten ama gercekten ve gercekten ps2 duzeyinde.
    Grafik anlaminda cok kotu is cikarmis firma.
    Eger yaz tatilinde firsat bulursam yeniden oynamayi dusundugum bir oyun. Sararsa sonunu getiririm.
  • oyunu xboxta oynamıştım grafikler ps2 den hallice tam bir çöp
  • bir kaç videosunu seyrettim oyunun grafikleri ps1 gibi,tamam grafik manyağı değiliz ama bu kadarda rezalet olmaz dedirtti bu oyun bana..
  • çöp olduğu için xbox ta hiç satmadı normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bluray diske bu oyunu basarak boşuna israf etmesinler.
  • Deadly Premonition, Gelişmiş Hâliyle PS3'e Geliyor

Uzun zamandır bir konsol kullanıcısıysanız Deadly Premonition ismi size yabancı gelmeyebilir. 2010 yılında Xbox 360 ve Playstation 3'e çıkan ve gerilim türündeki bu oyunun PS3 sürümü Batıya gelmemişti.

Xbox 360 sürümü, inceleyenler tarafından bir iyi bir kötü olarak tanımlansa da oyunun yapımcıları Ignition Entertainment, oyununa oldukça güvendiğini yaptığı duyuru ile açıkladı. Üzerinden yıllar  geçmesine rağmen Deadly Premonition'ı Playstation 3 için Batı'ya da duyuran Yasuhiro Wada, bu oyunun orjinal sürümden çok daha gelişmiş olarak piyasaya sürüleceği sözünü vadetti.

Oyunun Playstation 3 sürümü daha da geliştirilebilirken Move desteğini de yanında getirebilirmiş. Bakalım yeni içerik olarak oyunda ne göreceğiz. Önümüzdeki E3'te Deadly Premonition'ı yeni hâliyle görmeyi umuyoruz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Deadly_Premonition_Gelismis_Hliyle_PS3e_Geliyor-25447.htm

• Yasuhiro Wada sanki bizim yorumları okumuş :)
  • Bu oyunun grafikle bir alakası yok zaten, ps3'te de adam akıllı oynamak güzel olur. Baya fenomen olmuş vaziyette oyun şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Bluray diske bu oyunu basarak boşuna israf etmesinler.

11 Gold 1 Platin trophy olsa bilemi?

Valla tavsiyem bir oyunu kendiniz oynamadan önce çoğunluğun yorumuna bakarak harcamayın hacılar, mesela herkes Terminatör'e çöp diyordu ama ben beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Trophy için oyun almıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Trophy için oyun almıyorum.
    Bende aynı şekil.

• Deadly Premonition PS3 icin 2013 yılında geliyor.

Oyunda bir cok yeni özellikmevcut, HD grafikler, güncelleştirilmiş bir kontrol sistemi hatta DLC ve yepyeni bir senaryo içeriyor.

Kaynak :

http://www.vg247.com/2012/10/16/deadly-premonition-the-director%e2%80%99s-cut-coming-to-ps3-in-2013/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.