kadın varyand lokideki slyvia gibi |
Deadpool & Wolverine (24 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman (8. sayfa)
-
-
X23 için de bir dövüş sahnesi görürüz umarım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bir soru;
Deadpool evrenine yeni başladım, ama wolverine ile alakalı hiç bir şey bilmiyorum, sinemada izlemem bir sorun yaşatır mı bana?
-
X-Men ve Wolverine solo filmlerini izlemezseniz gönderme yapılan sahneleri anlamayabilirsiniz, ayrıca son wolverine filmi olan Logan hakkında
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Fragmanda gördüğümüz bir kız var. X-23. Wolverine'in kızı. Büyük ihtimal onun üzerinden sağlam göndermeler ve dram kasacaklardır. Bunu kaçırabilirsiniz ya da hissiyatı tam geçmez. -
-
Bin tl neki hocam bu zamanda, arabanın yarı deposu anca doluyor, maalesef çok çabuk harcanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın hocam ne diyeyim :)
8 Euro. Dunyada 'ki en ucuz IMAX Turkiye de herhalde
-
Şu hesabı yapmaktan vazgeçelim bence artık. 8 Euro olması beni ilgilendirmiyor ben tl ile maaş alıyorum paribu cineverse de biletleri tl ile satıyor. Benim eleştirdiğim nokta sadece bilet fiyatı değil bilete bu kadar para alıp gözlüğü de fiyata dahil etmiyorlar… zaten büfe fiyatına hiç girmiyorum mısır ve kola parası bilet fiyatını geçiyor neredeyse…
peki o zaman biletler 50 TL (1.40 euro) olsa film yapimcisi,sinema,dagitimci,IMAX bu bilet parasindan ne kadar kazanacak ?
-
saç kestirmek yerine bilet-mısır parasını çıkardım,size sunulan bazı gerçekleri kabul etmezseniz ister istemez kendi yollarınızı buluyorsunuz bi raddeden sonra
-
Ciddi misiniz siz hocam? Her ülkeye global fiyatı neyse ondan mı pazarlıyor yapımcılar sizce? Sinema sandığınızdan çok daha fazla kazanıyor merak etmeyin hatta para basıyorlar desem yeridir. Sinema büfesinde 35 tl küçük su için normal bir fiyat mı? Zaten ışığı kıstıkça kısıyorlar dune filmini kapkaranlık şekilde izlettiler bize.. Batman izlemiştim filmde ne olduğunu adam akıllı göremedim bile cihazların ömrü azalmasın diye ışığı minimuma almışlar resmen. Avrupa veya Amerika’ya göre alım gücümüz bakımından daha çok para verip daha az hizmet alıyoruz
Hocam konu sinemadan açıldı ama ülkenin genel sıkıntısı maalesef.. bir şey yapmak için başka bir şeylerden feragat etmek durumundayız bu hemen hemen herşeyde bu şekle geldi ve savunulacak hiçbir tarafı yok bu işin
hocam bazı şeylerin anlaşılmamakta ısrar edildiği ortada ama bizler tutsak toplumlarız, biz karar veremetiz bizim için karar verirler, diyeceksin bu topluma karar bırakkılır mı? ona da yorumum yok ama arada kaynayan güzel insanların kini üzüntüsü benimkiyle bir parçalıyor içimi, birileri kaçıyor da yurt dışı, içi, tek tabancanın o şansı da yok ya da çok ciddi dönüşü olmayan yollara girmeyi göze almak gerekiyor, sinema bu karmaşadan tek ufak bi kaçış molası, onu ıskalamak istemiyorum son yıllarda ve baya para çıktı cepten bu uğurda, korsan izlediklerimizin ruhuna gitsin hepsine yetişemedim
-
o kadar çok spot ve fragman yayınlıyorlar ki, işin keyfi kaçıyor bi tık
-
Sormayın hocam aynı düşünüyorum. X23’ü gördüğüme sevindim ama salonda sürpriz olarak görmek isterdim
şuna çıkıyor, ya inanılmaz bir film yapmışlar ya ciddi fiyasko yaşanacak ve bunnu baş sebeplerinden biri de bu paylaşımlar olacak
-
Beklentiyi çok yükseltmemekte fayda var bence. Son çıkan marvel filmlerinden daha kaliteli bir film olacağı kesin ama yine de hayal kırıklığına uğramamak için ben hep sıfır beklentiyle giderim
zaten süper kahraman saçmalıkları avengers ile bitti, artık seltörü canlandırma kazanç işine döndü, sinema konularının kısıtlılığı ya da seyircinin kitlenin belliliği bu filmlerin devamını zorluyor, asla eskisi gibi olmaz ama olacaksa bunu yapacak üç beş karakterden ikisinin filmi diyebiliriz beklenti düşürmek normal şu saatten sonra,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X