Gerçek karakterlere hakkını verseler sinemalar yine dolar taşar, "No Way Home" nasıl rekorlar kırdı çünkü eski Spider-Man lar geldi ... Hulk, Magneto, Silver Surfer, Fantastic Four, Daredevil, Quicksilver gibi karakterler yok edildi işte Wolverine bile yıllar sonra sarı kostüm üstüne anca görüyoruz, Spider-Man de çok çocuksulaştırıldı vs bunlara güzel hikayeler le iyi karizma yüklenerek filmler yapılsa yine çok büyük izlenme rakamlarına ulaşılır ama son yıllarda Disney de kafa yapısı sürümden kazanalım platforma dizi kasalım falan filan oldu şimdi o yanlıştan dönmeye çalışıyorlar ama Sony halen aynı kafada gibi esas onlar ümitsiz vaka < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 21 Temmuz 2024; 22:52:0 > |
Deadpool & Wolverine (24 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman (9. sayfa)
-
-
doğrudur, biz olaya daha yerel ve fiyat bazında baktık ister istemez, olayın evren-prodüksiyon boyutu apayrı bir konu
-
Sony Spiderman haklarını kaybetmemek için film çıkarıyor sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu filme gidicek misiniz bekir bey
gitmeyecek gibi mi duruyorum hocam, yaşadığım yerde ilgimi çeken tek aktivite sinema diyebilirim bunu bilip bu filme gitmemek olmaz, bu arada ön gösterim bugünmüş sizi oraya davet ettiler mi? baya istekli gibisiniz film içün
-
Adamlar direkt tribünlere oynayıp logan'ı geri getirdiler. H.J. e hasılatın yarısını vermişlerdir. Umarım rolünün hakkını verirler. 5 dk gösterip bırakmazlar.
-
az önce izledim. filmde sürpriz üstüne sürpriz var. filmin ortaları yer yer sıktı. açılış sahnesindeki dövüş baya iyiydi. her türlü izlenir 8/10
-
filmden demin ciktim. bence film süperdi. ama beni rahatsiz eden bisey var sadece burda degil kadin hulk dizisindede bunu yapmislardi. after crediti izleyin bu arada asiri komik. düsman ise asiri karizmatik geldi bana niyeyse.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.bu 4th wall isi asiri sacma geliyo bana. bu filmde deadpool cokca kez dile getiriyo bunu. cameolarin hepside cok süperdi bence. hic beklenmedik kisiler vardi. düsman cok karizmatik.
-
Filmden demin çıktım. şahsen genel olarak Altyazılı tercih etsem de *harun can* sevgimden ötürü türkçe dublajlı gittim. Dublajı harikaydı, harun can yine döktürmüş. film bence sardı güzeldi. 8.5/10. izlenir.
-
cuma günü gösterime çıkmayan film olayı güzel olmuş
-
Çeşitli sürprizler ve absürtlüklerle dolu troll bir film. Ama herhangi bir yeni formül uygulaması veya örnek alınabilecek tamamen yenilikçi bir yapım icrası mevcut değil. Haliyle bu film Marvel ve Disney'e ancak anlık bir mali rahatlama ve gülümseme getirir; yoksa onun haricinde bence çökmüş haldeki MCU dedikleri sinematik kahraman evreninin eski şaşalı günlerine dönüşüne zemin hazırlayan bir film izlemeyi beklemeyin. MCU'yu aslında sonuna mahkum etmiş bazı aynı formülleri Deadpool karakterinin ilave aşırılığıyla "over the top" şekilde uygulayan bir yapım. Ama film boyunca karşınıza çıkan sürprizler, Deadpool ile Wolverine'in gergin bromance ilişkisi ve çekişmesi kendini izlettiriyor; bu anlamda film senaryoda, esprilerde, yapılandırılışında, kurgusunda vs çoktandır bayatlamış aynı vıcık Hıristiyani MCU formüllerine sahip olsa da en azından entertainment içeriği bazında tatmin edici.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Filmden az önce çıktım. Çok büyük umutlarla gitmeyin.
Cameo ve fan-service olarak doyurucu ama hikaye olarak yine kötü bir MCU filmi.
Doctor Strange in the Multiverse of Madness'in Deadpool hali öyle söyleyeyim kısaca.
6.5/10
-
Marvel filmlerinin hikayesi olsun , senaryosu olsun kalite artişını en az 2026-2027 yılı yapımlarında görürüz. Malesef bu filmlerin çekimlerine , senaryo yazımına çok önceden başlandı . Bu yüzden filmin 3. doctor strange filmine benzemesine şasırmadim. Bu dönem ki Marvel filmleri cogunluklu olarak Cameo ve fan service üzerinden gidecek .
Bolca komedi bulunuyor, Marvel evrenini bilmeniz yetmiyor farklı sinema evrenleri ve alakasız konulardaki genel kültür seviyeniz de olacak ki komediler yerini bulsun, uzun zamandır bu kadar gülmemiştim, çok güzel espiriler ve hakkını veren +18 içerikler var, yalnız çok küfürlü aşırı küfürlü ultra yüksek seviyede küfürlü, bir yerden sonra kabak tadı veriyor, aksiyonu çok yerinde görselleri çok yerinde, ama hikaye kötü, Marvel evrenini tekrar diriltecek, evrenleri birleştirecek derken ben bu kanıya varmadım, alt seviye bir hikaye vardı onun motivasyonu ile geçti, kötü karakter kimdi diye bile düşünür oluyorsunuz. Bolca karakter görüyoruz, hemde karakter konusunda Avengers endgame ile yarışır, bu arada espirilere yerli dokunuşlar eklenmiş bu da çok harika olmuş.
Gelelim başıma gelen komik anıya,
Salona gittim yerime oturdum fragmanlar başladı derken filmde başladı herkes çıkardı gözlükleri 😱 lan film 3d miymiş ben gözlük almadım, geri de çıkamadım ilk yarıyı gözlüksüz izledim, ilk yarıda ekranın ortasındaki karakterler hariç çevresini göremedim 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bende sesine hayranım ama bazen o bile yetişememiş hıza, arada ne dediğini anlayamadan sahne geçiyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dr.Strange'i - ve aynı evren dahilinde son çıkan daha birçok filmi ve diziyi - izlemedim ama bu yoruma gerçekten katılabilirim. Bu filme bakarak gelecekte yol almaları imkansız çünkü eski tas eski hamam, yalnızca bu seferlik ikonik karakterler ve sürprizlerden dolayı, bu da batar korkusuyla atılmış cila sayesinde kurtarıyor. Belki o an bazı kısımlarda eğleneceksiniz ama bu kadar. Esasında fevkalade derecede muhafazakar bir yaklaşımla çekilmiş - muhafazakardan kasıt MCU bayatlığını aynen tekrar etmesi bakımından muhafazakar - , bir yandan da bu ilgili yaklaşımla bunu tam tanımlamadan yarım yamalak dalga da geçmeye çalıştığı için iki yüzlü bir yapım.
Yukarıdaki mesajımda bahsettiğim kemikleştirdikleri formüllerde ısrar ederlerse ilk Iron Man filmi veya Sam Raimi'nin Spiderman serisi gibi alt tarafı süper kahraman filmleri olarak gerçekten kompleks duygusal artistik orijinal sayılabilecek klasikleşmiş filmler çekemezler ve birbirinin kopyası hatırlanmayacak filmlerle gişede devamlı çakılarak batmaya devam ederler. Filmden parlattıkları karakterle belirli bir mazisi ve başarısı bulunan Ryan Reynold'sı ve Hugh Jackman'ı, cameo'larla beraber kendilerinin sağladıkları fan service'i çıkarın bakalım o filme ne oluyor? Kimse bu filmi pek hatırlamazdı. MCU'nun aynı fabrikasyon film korosuna katılırdı. Salondan çıkarken film kötüydü diyenler duydum ve bence belirli bir haklılık payları mevcut. Taze izlenimler önemlidir. Film genel anlamda eğlenceli-troll ama puanları sizi yanıltmasın ya da söz ettiğim gibi can sıkıcı, "ben bunu 52626262 kez gördüm" diyeceğiniz noktalarla hiç karşılaşmayacağınızı düşündürtmesin. Bilhassa MCU'ya yeni ve taze bir soluk geldiğini hiç düşünmeyin. Aksi takdirde hayal kırıklığı yaşarsınız.
Film MCU'daki sorunu açıkça teşhis edemese bile - ki aslında bu görevi de sayılmayabilir o ayrı konu - o "90 yaşına kadar oynatırlar" komedi muhabbetiyle yalnızca eski ve yaşlanan aktörlerin geçmişten gelen şanına bel bağlamış hale geldiklerine işaret ediyor. Ölüleri diriltme veya eski karakterlere devam filmleri çekme yoluyla, kısaca herhangi bir köklü yenilik yapmadan taşıma suyla değirmen döndürüldüğüne işaret ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Seneler sonra sinemaya gideceğim. Sırf Huck için. İnşallah beklediğim gibi olur. Beklentimde öyle aşırı yüksek değil..
-
Dostlar selamlar,
Süper kahraman filmlerini 90lardan beri izlerim ama fanı değilim
Filmin fragmanını izlerken filmin hakkında birseyler umuyorsunuz ama film o umduğunuz film değil diyebilirim, ummadığınız sekilde gelisiyor o da keyifli
Film foxun disneye geçiş töreni gibi olmuş
Wolverine +16 olunca Wolverine olmuş, hugh jackman öncesinde boşa harcanmış malesef
Wolwerine filmi gerçekliğe bağlamaya çalışıyor deadpool gerceklikten kopariyor zaten deadpoolun amaci o ama buda filmi filmlikten çıkartiyor ve kamera arkası izliyormussunuz gibi hissetiriyor.
İzlediğim salonda çok genç vardı sürekli küfürlere gülündü çok espiri kaçırdılar o yüzden film en az 3 kez izlenmesi gerekir bilen birisinden de dinlenmesi gerekir
Öncelikle tek başına değerlendirirsek iyi film.Finali iyi olsa çok iyi film derdim.Ama çok çok eğlenceli o kesin.
Tabi serileri,evreni takip eden bir çok kişi "eğlenceli" olmasından daha fazlasını bekliyordur.Ben biraz bu düşüncedeyim.Bi bağlantı yine göremedik.Bundan sonra artık umudumu kestim diyebilirim.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Efem evreni kurtarmam lazım dünyamı kurtarmam lazım klişesi çok can sıkıcı.Bunun ile birlikte final daha da basit kalmış. TVA ise başka bir soru işareti idi. Loki finalindeki olay sonrasının etkilerini görmedik.Ne oldu ne bitti ? TVA başında Mobius değil saçma sapan bir karakter izledik.Tamam Mobius artık olmasın ama daha ciddi birini sok.Bize abuk sabuk karakter çıkartma.Finalde gördüğümüz şefi izleseydik yeter idi.TVA neden Deadpool'u istiyor ? Bunun altyapısı düzgün değildi.Yeni düzen yaratacağız ve bu yüzden sen lazımsın .Bu muydu yani ? Loki 3.sezon yok,Kang/He Who Remains belli değil.Daha önce gördüklerimiz ise zaten bir şey göstermedi.Artık ne Spider ne Strange ne Thor filmleri var.Sen nasıl bağlantıyı yapacaksın ? F4 filminde onların başlangıcı ile uğraşılacaksa o tamamen kayıp diyelim şimdiden. Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Gördüğümüz Logan'ın evreni hangisiydi ? Bahsettiği olayları keşke görseydik Flashback olarak. Nasıl geçiş yapacaklar şu yeni hikayeye ben anlamıyorum gerçekten.
Hugh Jackman Logan sonrası artık yokum demişti.Bundan sonra artık gerçekten yok mu ? Oyuncuların sözleşmeleri ile ilgili bir haber var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 25 Temmuz 2024; 14:5:20 >
-
Hocam "yokum" lafı sadece paraya bakar. Zaten logan filminden sonra doğru dürüst filmi çıkmadı. Kariyeri için bile daha iyi oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X