Şimdi Ara

Deadpool & Wolverine (24 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
5
Favori
8.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce çıktım filmden... filmden öyle çok beklentiniz olmasın bence.

Film vaat ettiği şey eğlence ve bunu bence fazlasıyla karşılıyor.

Ama artık şu çoklu evren evren saçmalığından bir an önce kurtulunması lazım.

Ayrıca hikayede çok boşluk bıraktılar. Filmin heyecanı güzel ama bir yere bağlanmayınca da ee ne oldu şimdi diyor insan.

FİLM BENCE DEADPOOL FİLMİ DEĞİL WOLVERİNE FİLMİ... Çünkü filmi sürükleyen bence Wolverine karakteri.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    güdük Wolverine çok iyiydi, ayrıca Cavil'i de Wolverine yapmaları komik olmuş

1- Wolverine kendi dünyasında ne yaptı ben tam olarak anlamadım. 

2- Nova niye bir anda tüm evrenleri yok etmek istedi anlamadım. 

3- Paradox Deadpool 'dan ne yapmasını istiyordu tam olarak onu da anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 29 Temmuz 2024; 0:29:56 >

• Deadpool & Wolverine filmindeki Deadpool varyantlarından birini Tom Holland'ın kardeşi Harry Holland'ın canlandırdığı ortaya çıktı.

Deadpool & Wolverine (24 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

SPOİLER

- Wolvi Xmenler avlanırken onlara yardım etmemiş sonrada çıldırıp masumlarda dahil bir sürü kişiyi öldürmüş

- Nova Paradox la bir anlaşma yapmış o boyuttan kimsenin kaçmasına izin vermiyordu sanırım sonra Paradox un başka amaçları olduğunu anladı ve kızıp tüm evrenleri yok etmeye çalıştı Paradok un makinesi ile

- Paradoks halen Kang dönemindeki gibi zaman çizgilerinin bazılarını yok etmek istiyordu bunu içinde bir cihaz yapmıştı, Deadpool u bir çeşit TVA ajanı olarak tutmak istedi sanırım çünkü onun zaman çizgisinide yok edecekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Temmuz 2024; 10:40:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Düzeltme yapayım . Deadpool'u tva ajanı gibi tutmak için yanına almadı . Deadpool'un zaman çizgisi yok olacakmış. Deadpool'da gelecekte çok önemli bir görevi olacakmış. (Secret wars icin spoiler verdiler) Bu yüzden deadpool'u tva ya getirdi . Deadpool'un zaman çizgisi yok olurken kendiside yok olmasın diye

• Moueson kullanıcısına yanıt

Evet onu da duydum ama biraz laga luga yaptı gibi Paradoks zaten TVA nın yeni amaçlarından kopuk kendi çapında bir işler çeviriyordu o işleri çok takacak bir adam değildi

Paradok TVA in başı sandım ilk önce ama anlaşılan

TVA tek bir düzenden yerel yönetimlere geçmiş. Amacını da anlamadım Deadpool un evreni zaten esas Wolverine öldüğü için yok olacaktı. O yaşlanmasını durdurmak için mi erkenden o evreni yok etmeye çalıştı. Zaten bunların Loki dizisinde ufak bir cihazları vardı budamak istedikleri evreni o cihazı koyarak siliyorlardi. Şimdi bu adam tek bir evreni yok etmek için niye öle dev bir makina inşa ettirmiş. Biz TVA yi baya düzenli bir birim olarak biliyorduk bir sürü kafasına göre hareket edebilecek zaman ajani var anlaşılan. Bide o kadar askeri boşu boşuna ölüme gönderdi, bu adamların ölümünden kimse mi haber almadı.

• oyungazi kullanıcısına yanıt

Evet lokide ki zaman çizgisi silen cihaz da iş görürdü onu bende anlamadım zaten hiç Loki adı geçmemeside saçma olmuş, budama boyutunda heryer Loki kaynıyordu neden bu sefer bitane bile görmedik Deadpool & Wolverine (24 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman Deadpool & Wolverine (24 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Temmuz 2024; 19:50:48 >
  • Saçma sapan bir filmdi. Wolverine-Hugh Jackman fanatiği biri olarak bile beğenmedim.

Deadpool'un saçma replikleri kabak tadı verdi bazı yerlerde. İki-üç şey dışında gülmedim hiç.

Bizim evrendeki wolverine varlık bağlayıcıymış da o gittikten sonra zaman çizgisi bozulmaya başlamış. Saçma sapan bir konu. Hadi zaman çizgisinde bozulma yaratacak bir karakter olsa olsa tony stark olur. Hep diyorum endgame'den sonra marvel bitmiştir benim için. Böyle saçma kurgularla karakterleri geri getirerek geçmiş filmlere de ihanet ediyorlar. Ben bu iki karakterin kesilip biçildikten sonra yenilenmelerini görmeyi severim normalde ama bu filmde kıyafeti giydirmişler sadece kan çıkıyor başka bişey yok.

Sonuç olarak izle geç tv filmi kıvamında olmuş. Green Lantern bile bundan çok daha iyiydi.

Hocam bütçe yetmemiştir. Aslında arafda görebileceğimiz çok fazla karakter oyuncu vardı. Hatta tüm Avengers üyelerini bile görebilirdik ama malesef butçe . Hatta Ryan reynolds filmde şakasını bile yapıyor Chris evans filmde ölünce bütçeyi çok şisiriyordu gibi bir espri yapıyor zaten . Hulk'u bile tam göremedik bütçe yüzünden . Yani bu film gerçekten bir avengers bütçesine sahip olsaymiş çok daha iyi sahneler görürmüşüz gibime geliyor.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Doğrudur ama işte dediğim gibi, gereksiz tiplere bütce ayırmışlar, bir Hulk vs Volverine çok efnsane olurdu

Cameo'lar belki bazısı için manevi açıdan anlamlıydı ama biraz filmi bölücüydüler ve aslında düşününce senaryo bazında fazla gereksizdiler. Aksiyon sahnelerinde de tanıtılan cameo karakterleri bence yeterince iyi kullanılamadı. Bunları tekrar tanıtmak yerine Deadpool ve Wolverine'e daha fazla interaksiyon ve aksiyon sekansı ayrılabilirmiş. Filmi esasında Reynolds ve Jackman'ın mükemmel şekilde hayat verdiği bu ikilinin dinamiği taşıdı ve tabii ki sahneleri de pek çok MCU yavanlığıyla dolu olsa da cameo'ların yer aldığı sahnelerden daha kaliteli biçimde özenilerek hazırlanmıştı. En azından ikisinin insana vakit geçirten zıt bir kimyaları mevcuttu. En son 15-20 yıl önce oynamış bir karakteri ve aktörünü izlemek istesem gider o filmleri açar izlerdim. İnsanlar Deadpool ve Wolverine izlemek için geliyor. Önümüze koyulan cameo'lardan - içlerinden bir tanesinin gösterilmesini Wolverine ile olan geçmişinden ve bağından dolayı çok yerinde bulmakla beraber - şahsen zevk alamadım. Gereksiz bir kalabalık ve film süresinden kayıp teşkil ettiler.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Cassandra'yı dehşet verici göstermek ve Deadpool'un felaketlere yol açan anti-hero arch'ını ilerletmek için Fantastik Dörtlü'deki yanan elemanı koymaları ve onu araçsallaştırmaları bence gereksiz bir işti. O eleman belki de en sevilen karakter değildi ama sonu mirasına saygısızcaydı. Cameo olarak çıkarttıkları bir kahramanlarına mesela bu kadar grotesk bir ölüm yakıştırmaları olmamış.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Deadpool & Wolverine filminde tamı tamına 118 kez "f*ck" kelimesi kullanıldı.Deadpool & Wolverine (24 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman 

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Evet hemen hemen aynı fikirdeyiz, cameo ların biri hariç hep espri odaklıydı hafifde şaşkınlık verilmek istenmiş ama nostalji yapıyorsan içinde duygusallık olmalı o baya eksikti, dövüşleri tatmin ediciydi ama çoğunun

Birde fragmanlara eksi çakmak isterim, güya sadece filmin ilk 30 dakikası diyorlardı nerde valla filmi özet geçmişler aslında

• Deadpool & Wolverine (24 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh JackmanFilmografyoutube
    Yıllardır beklediğimiz Deadpool & Wolverine filminin incelemesi ile nihayet karşınızdayız dileriz "Deadpool & Wolverine İnceleme" videosu hoşunuza gider. ZenMarket kampanyalarına göz atmak ve Filmograf takipçilerine özel 700 zen puan kazanmak için: https://shorturl.at/bHKU3 Metin Yazarı: Ali YAŞAR Seslendirmen: Burçin DİRENCİ Kurgu: Mert Esen Beni buradan takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/filmograf https://www.twitch.tv/filmografmedia https://twitter.com/Filmografmedia https://discord.gg/Tv7zetKEg7
    https://www.youtube.com/watch?v=u3hKp468H4c
  • İşten güçten fırsat bulup anca gidebildim yeni çıktım filmden.

Çok büyük beklentilerle gitmediğim için film beni eğlendirdi aynı sahnede Logan ve Deadpool’u izlemek bile keyifli zaten. Filmden bir avengers hikayesi beklemeyen, izle geç tarzı film arayan herkes beğenir bu filmi yalnız ufak tefek göndermeleri anlamak için bile Marvel evrenine baya baya hakim olmak gerekiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Bir spiderman varyantını canlandırsaymış çok daha anlamlı olurmuş :)

• Hanımla AVM de gezerken afişini görmemizle bir anda girmiş bulunduk filme. İlk filme de sinemada gitmiştim. Ve baya beğenmiştim espriler dozundaydı. Normalde marvel filmlerine tövbeliyim ama bu çok övüldü diye görünce ilk filmlerin hatrına şans verdik.

Yahu bizden mi geçmiş bilmiyorum ama filmi hiç beğenmedik. Esprilerin dozunu çok abartmışlar. İlk filmde de vardı ama bu kadar yoktu diye hatırlıyorum. Sürekli konuşuyorlar dakikada 10 tane şaka yapılıyor. Bir yerde başım ağrıdı. Sürekli eblek şeblek bir slow motion giriyorlar. Konu da varla yok arası. İlk filmden bile aklımda kalan sahneler varken koca filmde aklımda 1-2 sahne harici hiçbir şey kalmadı kapıdan çıkarken. Onları da 1 haftaya unuturum muhtemelen. Cameo şöleni ve sürekli şaka yapılıyor filmde. Bitmek bilmeyen aksiyon sekansları vardı, o ona bıçak saplıyor kalkıyo öbürü ona tekme atıyo. Ölmedim diyo öbürü onu duvarlara çalıyo. Bir yerden sonra o da sıktı. Ne bekliyosun dersen basit ve etkili bir hikaye, hafif şakalı, ilk film tadında bir aksiyon filmi bekliyordum hayal kırıklığı oldu.

Paribu cineverse'e de sevgiler burdan. Biletler 300 TL, pet şişe su 50 TL, Kutu cola 125 TL. Adam gibi bir yemek yesek daha keyifli zaman geçirirdik muhtemelen.

• Blade reis, Elektra, Mad Max..

Helal la Marvel uzun zaman sonra ilk defa bi filminden keyif aldım. Böyle devam.

• GSACS G kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Ama şunu söyleyeyim umarım 20th Century Fox'un yaptığı filmleri fazla sevmemişsinizdir. Bazı yerlerde çünkü ağır bi şekilde eski yapımlarla dalga geçme aşağılama var.

Deadpool karakter gereği herşeyle dalga geçtiği icin öyle yapmışlar bence, zaten jenerik geçerken bildiğin love letter tarzı Century Fox filmlerinin kamera arkalarını koydular.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.