< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Deadpool & Wolverine (24 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman (12. sayfa)
-
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.chris bütçenin düşük olduğunu biliyordu dediğine güldüm sadece. komik yapmaya çalıştıkça daha beter olmuş. loki dizisini izlemeden izlemeyin bence. bundan önce 33 tane marvel filmi varmış kaçırdığım bir tane olduğunu sanmıyorum ama x-men diye tuttudular marvels filminden başlayarak. yeni avengers filminde dr. doom kötü adam olacaksa demek ki x-men y-men ne varsa dolduracaklar başka türlü o adamı durduramazlar. loki dizisinin 3. sezonu da kesin gelir böylece de ne gösterecekler kang gitti. son bölümde ayvalardaydılar gerçi ama god of war pc sürüm oynadıysanız adamın annesi zaten zamanla oynayan bir dev ki marvel filmlerinden de evlatlık olduğunu vs biliyoruz artı nordic ve yunan efsanelerinde var. aslında çok önemli her taşın altından çıkan bir karakter ama haylazlık tanrısı diye baya harcadılar. o timepad olmadan da her yere gidebilecek loki demiştim konusunda yani öyle olursa zaten kang mang gerekmez de oraya da x-men getirmeseler bari x-men kusacam yakında. yapacaksanız şunu baştan yapın o kadar filmden konudan sonra hatalarını anlıyor adamlar ondan sonra yok fox'undu vs bahane buluyorlar. 2008'de aklınız neredeydi o zaman alsaydınız fox'u? x-men'le başlayıp sonra bu filmlerle gelselerdi millet kulağı tersten gösterdiklerine katlanmak zorunda kalmaz ve bıkmazdı. https://www.marvel.com/movies
-
Hugh Jackman, Wolverine rolünü tekrar oynayabilmek için günde 6.000 kalori aldığı yoğun bir antrenman temposundan geçtiğini açıkladı.
-
Hocam filmi bu kadar başarısız bulmanıza şaşırdım. Millet övüp duruyordu, ilginç geldi. Henüz izleme fırsatına erişemedim bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Git sinema da izle . İzlenmeye değer
Eyvallah.
Hocam övenlerin çoğu Z kuşağı ve Marvel fanı.Mesela onlara sorsan filmin ilk 1 saati bile çok hareketliydi derler.İlk 1 saat ilerleterek izlesen hiçbirşey kaçırmazsın.Spoiler olmasın diğer beğenmediğim şeyleri başka yazmıyorum...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım görelim. İlk 2 filmin hatrına kesinlikle izleyeceğim.
Filmi yeni izledim. Marvel izleyen, takip eden biri olarak şunu söyleyebilirim; filmden Hugh Jackman’ı çıkar 10/3 falan berbat ötesi bir yapım olmuş
10/5 genel puanım o da Hugh reyis ve cameolar hatrına, saçma sapan bir film yapmışlar.. yalandan 3-5 espri, cameo falan koyup parayı vururuz demişler belli ki
Beklentimin kat kat altında kaldı.. Marvel ın çöküşü sürüyor
RDJ boşuna Russo kardeşlerin dönmemesi istememiş..Russolar bu evrenin son şansı
Abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ancak beklentimi karşılamadı. Film No way home filmi gibi fan servis filmi. Hikaye kötü, fanlara vermek istediklerini vermişler ama hikaye, akış kötü olunca bana yeterli gelmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"Deadpool & Wolverine" filminin dünya çapındaki gişe hasılatı 1 milyar doları geçti.
-
en yuksek hasilat yapan R rated film mi oldu ?
-
Filmi çok beğendiğim, beğenmediğim tek nokta
çokta birşey beklemiyorum artık bu tarz filmlerden. Güzel akaiyon, arada espiriler vs yeterde artar.
Deadpool ve Wolverine'in maskeleri;
-
Eğer ilk Xmen filmini benim gibi sinemada 10 kere izlemediyseniz. Akşamları yatmadan blade 3 lemesi izlediğiniz dönemler olmadıysa. Yeni nesil marvel yerine eski dönemi ozlemiyorsaniz bu film sizin için ortalama bir filmdir. Belki 20 yaşındasınız ve wolverine çıktığında dogmamistiniz bile. Haliyle sizin üzerinizde bıraktığı etki ile 40 üstü insanların üzerindeki etki aynı olamaz asla.
Ben o wolverine kostümü ve maskesini 20 kusur yıldır bekliyorken, cameolarin tetikledigi anılarla filmi izlerken çok mutlu oldum.
Siz olmadıysaniz bu filmi kötü yapmaz, size göre olmadığını gösterir sadece...
Birkaç gün evvel izledim. Yani evet eleştirildiği gibi epey cameo kullanmışlar. 4. duvar da yine biraz fazla mı kırılmış ne. Yani izlediğime pişman olmadım. Yine kendini izletecek muziplikler barındırmış, zaten Deadpool ama ilk 2 filmdeki gibi elle tutulur bir senaryo göremedim. Senaryosuz güzel bir şov izlemiş gibi olduk. Bu yüzden ilk 2 film kadar beğenmesem de izlediğime de pişman olmadım, yoklukta her türlü gideri var.
Filmin ilk başındaki o müzikli katliam sahneleri keyifliydi. Müziği de güzel seçmişler. Tam dans etmeli, kurt döktürür. Yine şu son
sahnesi arkada çalan müzikle birlikte güzel bir ahenk oluşturmuş.
Bunların dışında film bu senaryosuzluğuna rağmen biraz fazla uzun geldi. Mesela 10-20 dk daha kısa yapsalar, filmi uzatmak için kullanılan o sahneleri daha kısa keserek kırpsalar cıvıyan esprileri biraz kesseler film daha da iyi olurmuş. Yani o eskilere va fazla dönülmese köpekle ilgili espriler filan daha kısa tutulsa Disney'e ve Fox'a vs daha az ama bir o kadar sağlam giydirse daha iyi olurdu. Yine de 7/10 diyorum.
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Nostaljiye abanmışlar. Film sonunda X-men'in o eski filmlerinden sahneler görmek hüzünlendirdi. Ulan 20+ yıl ne ara geçti, Hugh Jackman ve diğerleri ne kadar da gençmiş dedirtti. Yıldan yıla adım adım yaşlanırken pek fark etmiyoruz ama aradan böyle 20 yılın üzerinde süreler geçince gerçekten çok fark ediyor. Yüzü kolay kolay değişmeyen oyuncularda bile değişiklikler olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Ağustos 2024; 22:3:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 hafta önce gitmiştim filme konuyu görünce yazasım geldi, hugh jackman hayranı olarak direk filme gitmek istedim yaş itibari ile cameolar baya eğlendirdi fakat senaryo bomboştu hele ki son dövüşten sonraki sekanslar deadpool 2 gibi gırgıra bağlayıp bitecek diye bekledim ama tam bir hayal kırıklığıdı.
-
Imdb baktımda 8.0
Yani Wolverine ve cameoları çıkarınca neredeyse bomboş anlamsız bişeye dönüşen bir filme bu puanların verilmesi ve gişe hasılatı önümüzdeki yıllarda bol bol fan service filmler göreceğimizin göstergesi bence
Marvel benzer mantıkla bir kaç film daha yaparak illa ki para kazanmak isteyecektir
Olaya nostaljik yaklaşan arkadaşları tabi anlıyorum
ama bu kadar güzel anların olduğu bir filmin bu kadar özensiz bir senaryo ve akış ile gelmesine aşırı sinir oldum.
Resmen, abi zaten bunları koyarız film patlar paramıza bakarız kafasında yapılmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yayınlanacağı tarihi öğrendiğimden beri izlemek istiyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum. Muhtemelen fırsat bulduğumda vizyondan kalmış olacak. Online platforma düşerse ne ala, ama üye olduğum bir tanesine düşerse daha iyi olur.
-
Bilgisayarda tarayıcı üzerinden "Spoiler Göster" butonunu nasıl kullanabiliriz?
Not: Mesaj konu dışı olduğundan daha sonra silinecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X