< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Deadpool & Wolverine (24 Temmuz 2024) | Ryan Reynolds - Hugh Jackman (13. sayfa)
-
-
Deadpool & Wolverine, The Avengers'ı geçerek en yüksek hasılat yapan 5. çizgi roman filmi oldu.
-
Film çok iyiydi diyemem ama bu ikili çok iyiydi. Özellikle Wolverine bugüne kadar ki en iyi Wolverine idi. Bundan sonra mecbur devam edecek, Marvel bu başarıyı bırakmaz kolay kolay.
-
1 Ekim'de dijitalde.
-
Toplam hasılatı ne şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geldi.
-
Deadpool & Wolverine Blu-ray + Digital
Disney / Buena Vista | 2024 | Rated R | Oct 22, 2024 (3 Weeks
-
iyiydi özellikle 2.filmden ama hala favorim ilk film
-
Son söyleyeceğimi en başta söyleyeyim, pek beğenemedim. Bunun en büyük nedeni de senaryosuzluktan kıvranan bir yapım olması. Film eğlendirdi demek bana göre ölçüt değil. Hareket alanı böylesine geniş, dördüncü duvarı neredeyse her dakika yıkan film tabii ki eğlendirecek. Fakat perde arkasında ne var diye baktığımızda yine çoklu evrenin suyunu çıkaran Marvel; Wolverine ismini de arkasına olarak pr ürünü ortaya koymuş. Zaman zaman çok güldürüyor, eğlenceli vakit geçiriyorsunuz ancak filmin bütününe baktığınızda ne yenilik olarak farklı bir şey sunuyor ne de tatmin edici script var. Haliyle de filmi bütün olarak değerlendirince elde sadece vasat bir goygoy kalıyor. 6/10
-
Ben filme bayıldım,biraz müzikler fazlaydı.Eskileri görmek çok güzeldi..
Zaten içinde logan varsa kötü olmaz...
-
Filmler ve FilimleryoutubeCanlar serinin devam yapımı olan Deadpool ve Wolverine Eleştirel Parodisi sizlerle. Hepinize keyifli seyirler ve iyi eğlenceler. Seviliyorsunuz. #deadpool #deadpoolandwolverinemovie #deadpool3 🔔F&F Club'a Katılmak için: https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ/join 🔔ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN CANLAR 🔴Instagram: https://www.instagram.com/filmlervefilimler 🟣https://discord.gg/WhRQ7bZ 📬Contact: filmlervefilimler@gmail.com ►ELEŞTİREL PARODİLER: https://youtu.be/4I4iTvn1K9Y?list=PLJc89agZ0QizMSKCMpIqCWntaY2d5jyxD ►NEDEN EFSANE SERİSİ: https://youtu.be/D2AQLj12taI?list=PLJc89agZ0QiyfifeJ9dZTMNEOazOt1xXn ►NEDEN KESTANE SERİSİ: https://youtu.be/nnSkGevpwn4?list=PLJc89agZ0Qiy2CYHDg1nQ61yUNziveY2G ►HİLE WEB SERİSİ: https://youtu.be/SThze8RBWsE?list=PLJc89agZ0QizXn80gjD29L6MQn1RNSP8C ♦♦Filmler ve Filimler kanalında her hafta vizyona girmiş bir yapımın Eleştirel Parodisi yer alır. Bu parodilerin sonunda FİLM(iyi) FİLİM(kötü) anlamına gelen ibareler dile getirilir. Senin beğendiğin yapımı biz beğenmemiş veya tam tersi durumlar oluşabilir. Dünya farklı insanları barındırdığı için güzel bir yerdir.♦♦ ▶Filmler ve Filimler (Movies and Moovieez) is a Turkish entertainment platform. We produce movie parodies to make people smile. Film (Movie) is the grade that we gave to "good" productions. Filim (Mooovie) is the grade that we gave to "bad" productions. Charlie Chaplin logo means "Movie" and Hitler logo means "Mooovie". Watch it, like it, share it !https://www.youtube.com/watch?v=qf9sFuZDxjE
Adam senin söylediğin şeylerin aynısını söylemiş. Demek ki aklın yolu bir. Aynen yazdıklarına katılıyorum bu arada. İyi forumlar.
-
Bana sorarsanız senaryosuzluk algısı yersiz cameo kalabalığı ve sağlam kötü adam eksikliği yüzündendi. Filmin aslında hiç riske girmeyen, suya sabuna dokunmayan, fazla basit ve klişe bir senaryosu var. Böyle olacağını tahmin ettiğim için üstünde o kadar durmadım. Bu yapımda senaryo kurgusu öncelikli değerlendirme kriterim değildi. Hikaye yazım tekniği olarak çoklu evren anlayışı zaten her türlü mantık dışı ve senaryoda komplikasyon sebebi. Mide bulantısı kaynağı. Tek işlevi işte böyle character union ve tuhaf cameo'lara izin vermesi, hizmet edebilmesi.
Bu da film hakkındaki ilk yorumum:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159232016
O youtuber arkadaş da aynı benim gibi cameolar gereksizdi; gider, açar, onu izlerim diyordu. Senaryo konusunda sizden bir tık ayrışsam da herkes benzer/aynı eleştirileri yapıyor.
Bu film vasat kurgulu sığ komedi MCU dandikliğinin bir iterasyonu olmanın ötesinde değil. Filmi Deadpool ve Wolverine adları ve duo enerjisi kurtardı ama bundan bile bence yeterince istifade edemediler. Bu film ancak kendisini "kurtarabiliyor." MCU denen ve bence çoktandır ölmüş olan olguyu kurtaracak yeni hiçbir şey yok (bu son dediğim zaten sizin de aynen dediğiniz, tüm aklı başında insanların hani "common wisdom" diye tabir edilebilecek yargısı zaten).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Siteyi pm atma şansınız var mı hocam yıllardır zamunda dayım lakin aetık bazı şeyler gelmiyor oraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 6 Ekim 2024; 20:8:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Film bir kere daha izledikten sonra genel değerlendirmemiz yapalım tekrar
Uzun süre sonra iyi yapılan bir süper kahraman filmi oldu bence ki içinde en iyi barınması gereken unsur kahramanlık olgusu işlenmiş, çekimler ve cgi da gayet iyi duruyordu en azından bunun altına düşmeseler çoğu MCU filmin halen gideri olur, yıllardır özlenen Wolverin i en şaşalı şekilde geri getiren, bugüne kadar eksik kalan yanlarını gözler önüne seren ve sürüyle cameo yu bizlere izleten bir film olarak bakılması gerekiyor yani yeni saga ya şöyle etki etki böyle etki etti diye bakmaya çalışmak filmin zevkini baltalar, elbette daha iyi olabilirdi onlara da değineceğim ama her Marvel filminde İnfinity War arar oldu bir kesim kendimize eziyet etmeyelim:) Ayrıca şöyle bir düşünürsek Wolvi nin solo filmleri de zamanında çok eleştirildi ve çok eksik filmler olarak marvel filmleri arasında kaldı, bu film en iyi Wolvi filmi oldu bence
Gelelim detaylı izlenime artılara eksilere .......SPOİLER.....................
ARTILAR
- Wolvi nin tekrar kahraman ve X-men hissetmesi için yaptığı mücadele iyi düşünülmüş
- Deadpool da aynı şekilde o cıvık görüntüsü altında bir Avenger ve X-men olma isteği, olamayışı sonra bunalıma girmesi vs güzel konulardı
- Deadpoll un Happy e "Kahraman olmaya ihtiyacım var" dedikten sonra Happy nin "Onlar başkalarının ihtiyacı olduğu için Avenger lar, kendileri için değil" demesi kilit laflardan biriydi
- X23 ün gelmesi Logan la kahramanlık hakkında konuşmaları vs güzeldi
- Charles in ikizi çok iyi düşünülmüş, düşman olarak çok sağlamdı, özellikle Johnny Storm a ve Bay Paradoks a yaptıkları gerilimli iyi sahnelerdi, onu ilk alt etmeleri ve Logan ın onu bağışlarken ki konuşmaları da harikaydı
- Dövüş sahneleri tartışmasız en iyi süper kahraman filmlerinden, çok gerçekçi değillerdi ama sağlam aksiyon vardı, Wolvi yi gerçekten bir aygır olarak gördük sonunda, prime Wolvi yi izlettiler... Budama boyutundaki ve Deadpoollar la olan toplu savaşlar çok hoşuma gitti
- TVA nın olaya bağlanması iyi oldu bunu uzun zamandır bekliyordum, çoklu evrenlerden de artık Xmen in rahatÇa işe bağlanacağı kanıtlamış oldu
- Cameo larda çok fazlaydı, beklentilerden değişik karakterler çıktı, Balede, Johnny Storm falan
EKSİLER
-Wolvi ye iyi kurgu bulmuşlarken altı boş kalmış, dünyasında tam olarak ne yaptı bir iki sahne görsek iyi olurdu, mutantları öldürdüler, yardım etmedim diyor ama sen nasıl öyle sağ kaldın, çıldırıp masumları da katletmiş ayrıca yine de barlarda falan takılıyor rahatça
-En sonunda Wolvi nin kaldığı evrende bildiğimiz kadarı ile X-Men var ama o zaman orda yaşayan bir Wolvi de zaten olmalı, iki Wolvi mi oldu şimdi o evrende
-Cameo ların bazıları gereksiz di yani budama boyutunda Jonny Storm getireceğine, Loki getir mesela adam o boyutun resmen hakimi gibi gösterilmişti bize ama hiç adı bile geçmedi, aynı şekil TVA dada adı geçmedi
-TVA da tam olarak ne yapıyor halen anlamadık, zaman çizgilerine müdahale etmiyorlar artık ama halen budama aletleri var ve Kang ın Elioth u da budama boyutunda iş görmeye devam ediyor
-Köpekli Deadpool de çok boştu, ona ayıracağın sahnelere koy bir Hulk dövüşü izleyelim işte
-4. Duvarın yıkılması Deadpool klasiği tamam bu güzel ama çok fazla yapınca bir özelliği kalmamış ve aşırı cıvık durmuş gibi
-Son bir eleştiride fragmanlara yollayım, güya sadece filmin ilk 30 dakikası veriliyordu falan ya baya baya filmin sonundan bile sahne koymuşlar bu da maalesef heyecanı biraz öldürmüş izlerken
-
Cameo'lar ve Void'deki diğer karakterler aslında bir gönderme. Kullanıp çöpe atılmışlık yada bazı karakterlerin uzun süredir
kullanılmadığı fakat çok sevildiği o yüzden yeni filmleri yapılması yönünde bir yoklama da olabilir.
-
Herşey bir yana, hugh jackman ı tekrar wolverine olarak izlemek harikaydı. Gerçekten çok iyi hissettirdi. Deadpool bildiğimiz gibi. Ben filmi beğendim. Hugh tekrar wolverine olmak için doğduğunu gösterdi.
Çılgın 2 li olmuşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 20 Ekim 2024; 23:3:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben beğenmedim.
-
dün gece izledim ve beğendim.keyifli bir film olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X