Şimdi Ara

Dealextreme.com ilk alışveriş deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet 2 tane siparişim oldu biri 20 biri 16 dolarlık 3 gündür tedarikçi bekliyor bakalım kaç günde elime ulaşıcak. Canlı operatöre göre 21-30 günü içerisinde elimde olurmuş bakalım bekliyip görücem

• bize canlı canlı anlatmana gerek yok. geliyor işte ergeç :D
  • benim gibi ilk alışverişini yapıcak arkadaşlar için faydalı olacağını düşünüyorum
  • ben 15 ağustosta sipariş verdim hala order received yazıyor. bulamadılar galiba ürünleri.
  • kargoya şuan verilmiş ürünlerim tahmin ettiğimden çabuk gelicek herhalde
  • ben de alsam mı bişeler diye düşünüyorum dx'den açıkçası. umarım böyle hızlı gelir bana da.
  • Benim 15 Ağustosta verdiğim siparişler bugün elime ulaştı HB'den hızlı çalışıyor adamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aliexpress Alışveriş Rehberi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütün olay bizim pttde zaten adamlar takır takır veriyor kargoya
  • kimse ptt kargo dan memnun değil nette yazılanlara bakılırsa fakat ben çok memnunum. bi kere daha ucuzu yok. 6-7-8 lira gibi fahiş fiyatlar istemiyor. sadece 4 liraya işini görüyor. bugün verdim mi kargoyu yarın ulaştırıyorlar. (istanbuldan karsa vs. yollamadığın sürece)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu

Benim 15 Ağustosta verdiğim siparişler bugün elime ulaştı HB'den hızlı çalışıyor adamlar

HB derken hepsiburada yı kastediyorsan şaka yapıyosun muhtemelen.Ben hepsiburada dan siparişimi 12:00 - 13:00 arası veriyorum ertesi gün sabah 9 da elimde oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeolus98

quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu

Benim 15 Ağustosta verdiğim siparişler bugün elime ulaştı HB'den hızlı çalışıyor adamlar

HB derken hepsiburada yı kastediyorsan şaka yapıyosun muhtemelen.Ben hepsiburada dan siparişimi 12:00 - 13:00 arası veriyorum ertesi gün sabah 9 da elimde oluyor

Istisna Benim son 1 senede 5 tane siparişim var. 1 tanesi hariç 5 günden önce kargoya verilen yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 27 Ağustos 2011; 17:18:56 >

• siparişlerimin ikiside tam 13 günde elime ulaştı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.