Şimdi Ara

Dealextreme Sipariş Takip Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce siparişini verdiğim ürün geçen gün kargolanmış. Resimlerdeki gibi bana verilen kodu mailde belirtilen çin sitesinden takip edemiyorum. Çin sitesinde ilk başlığa bana verilen kodu, ikinci başlığa güvenlik kodunu yazıp denediğimde hata veriyor. PTT Yurtdışı takip'inde takip kodunu yazdığımdaysa resimdeki gibi sonuç bulunamıyor sayfasıyla karşılaşıyorum.

Sipariş yaklaşık 30Dolar'lık bir sipariş.Bir yanlışlık mı var acaba? takip işlemini nasıl yapmalıyım?

Dealextreme  Sipariş Takip Hatası

• Bende toplam 3 alisveris yaptim de'den. Tecrubelerime gore kargo bilgilerinin cin takip sisteminde gozukmesi en az 5-6 gunu buluyor. Ptt sistemine gelince; urun cinden ciktigi andan itibaren takip edilebiliyor. Bir aksilik olmazsa en gec 2 haftaya elinizde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkocer -- 29 Nisan 2012; 15:39:58 >
  • Sisteme hemen düşmüyor takip koduyla anında takip edemiyorsun.
    Biraz bekle 1 hafta sonra tahminen takip kodu iş görmeye başlayacaktır.

Ayrıca iyimser olmayalım en az 2 hafta sürecek elinize ulaşması. Paketi elinize aldığınızda unutmuş bile olabilirsiniz sipariş verdiğinizi.
    Dx aşırı salladı bu aralar işleri. Gidip gemiyle falan alıp gelsem daha rahat olacak resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkocer

Bende toplam 3 alisveris yaptim de'den. Tecrubelerime gore kargo bilgilerinin cin takip sisteminde gozukmesi en az 5-6 gunu buluyor. Ptt sistemine gelince; urun cinden ciktigi andan itibaren takip edilebiliyor. Bir aksilik olmazsa en gec 2 haftaya elinizde olur.

Saol hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Sisteme hemen düşmüyor takip koduyla anında takip edemiyorsun.

Ayrıca iyimser olmayalım en az 2 hafta sürecek elinize ulaşması. Paketi elinize aldığınızda unutmuş bile olabilirsiniz sipariş verdiğinizi.
    Dx aşırı salladı bu aralar işleri. Gidip gemiyle falan alıp gelsem daha rahat olacak resmen.

Tam 3 ay sürede sipariş bana ulaşmış olcak.Yeni aldığım Xbox için kablosuz kol almıştım o zaman hevesle. Bu sürede xbox'dan soğudum..
  • Ana konu'ya yazarsanız daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_derek

quote:

Tam 3 ay sürede sipariş bana ulaşmış olcak.Yeni aldığım Xbox için kablosuz kol almıştım o zaman hevesle. Bu sürede xbox'dan soğudum..

20 gün aksamayla verdiğim siparişi kargoladılar. Genelde de bir pakete birden fazla ürün koyduruyorum birçok ürün siparişi veriyorum hepsi gelsin diye. Fakat son zamanlarda sinirlerimi bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar. 6 üründen 4'ü kargolanmış ikisi için hala bekliyorum. 1 ay oldu sipariş vereli hatta onun üstüne bir sipariş daha verdim 2 hafta önce daha paketlemeye bile geçmediler.
    Bırakmak üzereyim Dx alışverişlerini.

• Siparişi verip hiçbir şey yapmadan beklersiniz 1 yılıda bulur gelmesi. Stokta mı yok hemen operatörle konuşacaksın sert bir tavırla. Stokta yoksa bile hemen geliyor. 2-3 siparişimde operatörle konuşmasam kaç hafta fazladan bekleyecektim. Takip koduda arkadaşların dediği gibi 4-5 gün sonra ptt ye yansır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Siparişi verip hiçbir şey yapmadan beklersiniz 1 yılıda bulur gelmesi. Stokta mı yok hemen operatörle konuşacaksın sert bir tavırla. Stokta yoksa bile hemen geliyor. 2-3 siparişimde operatörle konuşmasam kaç hafta fazladan bekleyecektim. Takip koduda arkadaşların dediği gibi 4-5 gün sonra ptt ye yansır.

Aynen. Operatörle yazışma kısmı çok önemli. Bana 2 kere siparişimi iptal etmek isteyip istemediğimi sordular. En son aşağılayıcı bir mesaj attım cevap gelmedi. Cevap gelmeyen mesajlar için de bir bölüm var. Oraya da mesaj attığımdan 3 gün sonra ürünümün kargolandığı bana mail olarak bildirildi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_derek

quote:

20 gün aksamayla verdiğim siparişi kargoladılar. Genelde de bir pakete birden fazla ürün koyduruyorum birçok ürün siparişi veriyorum hepsi gelsin diye. Fakat son zamanlarda sinirlerimi bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar. 6 üründen 4'ü kargolanmış ikisi için hala bekliyorum. 1 ay oldu sipariş vereli hatta onun üstüne bir sipariş daha verdim 2 hafta önce daha paketlemeye bile geçmediler.
    Bırakmak üzereyim Dx alışverişlerini.

Benim 2. alışverişimdi. Yazın senin siparişin gibi 2 ürün almıştım. Toplam 80 dolar falandı ücreti. Bekleyip gelmicek deyip iptal etmiştim.
    Bu kez tek bir ürün aldım. Yola çıktı. Bana ulaşcak bir aksilik çıkmazsa. Ama bu son alışverişim oldu. buyincoins'i tercih etcem bundan sonra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.