Şimdi Ara

DEATH METAL MÜZİĞE GÖRE SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın Arkadaşlar bu konuda ciddi kafa patlattım ve araştırma yaptım.Alpine type R serisi 2x 750W RMS sublarım ve 1600W kenwood mono amfimin yanında , 800W 4 kanal kenwood amfi ile besledigim yine kenwood kfc serisi güçlü midlerim var.Bu tesisatı yaklasık 4 senedır kullanıyorum fakat sımdı degısıklık yapma zamanı geldı.Bu tesisat death metal müzik çalmıyor.Özellikle technical death ya da death grind tarzlarını.Bu müziği dinleyen varsa mutlaka bilir.Yabancı kaynaklardan ögrendıgım kadarıyla, sublarım 40cm çanak oldugundan gitme/gelme frekansı baterinin kick drum vuruş hızına yetişemiyormus.Bunun ıcın 25 cm 'nin üzerinde sub asla kullanmamam gerekıyormus.Sublarda çap buyudukce daha uzun ve daha yavas vuruyormus yanı gitme/gelme suresı uzuyormus.Birinci sorum bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardımcı olsun.Ikıncısı ıse midlerden ve tweeterlardan gitar,vokal,trampet ve zil seslerini alabiliyorum;fakat alto sesleri alamıyorum.Bunun için mid takımın yanında ekstradan 17cm 2 yollu guclu 2 hoparlör koysak bu alto sesleri de alabılır mıyız?Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethaldosage -- 23 Şubat 2014; 21:40:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lethaldosage

Sayın Arkadaşlar bu konuda ciddi kafa patlattım ve araştırma yaptım.Alpine type R serisi 2x 750W RMS sublarım ve 1600W kenwood mono amfimin yanında , 800W 4 kanal kenwood amfi ile besledigim yine kenwood kfc serisi güçlü midlerim var.Bu tesisatı yaklasık 4 senedır kullanıyorum fakat sımdı degısıklık yapma zamanı geldı.Bu tesisat death metal müzik çalmıyor.Özellikle technical death ya da death grind tarzlarını.Bu müziği dinleyen varsa mutlaka bilir.Yabancı kaynaklardan ögrendıgım kadarıyla, sublarım 40cm çanak oldugundan gitme/gelme frekansı baterinin kick drum vuruş hızına yetişemiyormus.Bunun ıcın 25 cm 'nin üzerinde sub asla kullanmamam gerekıyormus.Sublarda çap buyudukce daha uzun ve daha yavas vuruyormus yanı gitme/gelme suresı uzuyormus.Birinci sorum bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardımcı olsun.Ikıncısı ıse midlerden ve tweeterlardan gitar,vokal,trampet ve zil seslerini alabiliyorum;fakat alto sesleri alamıyorum.Bunun için mid takımın yanında ekstradan 17cm 2 yollu guclu 2 hoparlör koysak bu alto sesleri de alabılır mıyız?Tesekkurler.

o kadar ayrıntıya gerek yok bunun gibi bi aktif sistem lazım sana

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.652520794795533.1073741911.178780078836276&type=1

• istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 4 Mart 2014; 9:53:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.