Şimdi Ara

Rock/Metal Dinlemeyi seven bir kıza hediye olarak ne alınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En göze çarpan özelliği müziğe ilgi duyması başka nelerden hoşlanıyor bilmiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Sevdiği grubun tişörtü çantası aksesuarı vsvs bir şey aş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhaba887

Sevdiği grubun tişörtü çantası aksesuarı vsvs bir şey aş
    Sevdiği grubun kolyesi kadar güzel bi hediye olamaz bence
  • En sevdigi grubun en iyi albumunu alip hediye et bence.
  • normal-fakirsen yukarıdaki tavsiyeler işe yarar. zenginsen iyi bir elektro gitar alırsan çok etkilenecektir.
  • Elektro gitar pat diye hediye edilecek şey mi? Sanki duvara asacak süs diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Elektro gitar pat diye hediye edilecek şey mi? Sanki duvara asacak süs diye.

sen en az 500 lira bayıl o öğrenmesin, duvara assın. döve döve öğretesi gelir insanın valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isengardlı

quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Elektro gitar pat diye hediye edilecek şey mi? Sanki duvara asacak süs diye.

sen en az 500 lira bayıl o öğrenmesin, duvara assın. döve döve öğretesi gelir insanın valla

Alıntıları Göster
    beyler hangi brubu dinlediğini bile bilmiyorum en popüler metal grubu nedir?

• Metal bir tabak al.
  • Metallica dinliyorsa james hetsfield pena setleri var. 25lira falan. The big four dvd si var 40liraydı d&r da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Metallica dinliyorsa james hetsfield pena setleri var. 25lira falan. The big four dvd si var 40liraydı d&r da.
    kardeşim kendimden ve eski sevgilimden biliyorum, bende yıllardır rock/metal kitlesindenim, eğer kız olsam bana gelecek olan sevdiğim bir grubun kapşonlusu veya tişörtü çok iyi olurdu. bunu denemelisin, iron maiden - acdc - led zeppelin - pink floyd vs vs metal dinliyo ise iron maiden baskılı birşeyi bas kıza, biraz sende öğren bu kültürü faydası olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWEROFREDDEATH

Bir sürü metal grubu var ve türleri farklı ama en bilinenleri metallica megadeth ve iron maiden
  • At the gates dinliyosa konser bileti al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratso

At the gates dinliyosa konser bileti al
    ağır bir metal al ne bilim cıva falan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

ağır bir metal al ne bilim cıva falan al

Alıntıları Göster
    kaynak makinesi al
  • Opeth konseri bileti fakir degilsen tabii
  • Evlenilecek kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWEROFREDDEATH

AC/DC
    metalica
    Rammstein
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Evlenilecek kız
    çiçek al, sinemaya götür ya da en iyisi çıkın dışarı it kopuk gibi gezi ;) .ne yapacaksın elin kolyesiyle gitarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Evlenilecek kız
    Amerikaya uç..James heitfeld'e git..Uyduruk bi gitar iste ve imzalat..Sonra karına hediye et

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.