Bunun için konu açılmaz biliyorum ama... Güzel oyun.... Ben paralı indirmiştim sizde yararlanın istedim...
quote:Orijinalden alıntı: 6464756hythhteyw.cok tesekkurler iyiki konu acmissin kardes :)parayla indirmiştim, çok güzel oyundur. indirin hemen, kaçırmayın
quote:Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcıNiye konu açılmasın,teşekkürler hemen indiriyorumÖneri için çok teşekkürler, indiriyorum.
Dostum iyi konu açmışsın saol böyle bedavaya düştüğünde uyandırmak lazım birarada whatsapp 1 günlüğüne bedava olmuştu geçenlerde.
quote:Orijinalden alıntı: efesbDostum iyi konu açmışsın saol böyle bedavaya düştüğünde uyandırmak lazım birarada whatsapp 1 günlüğüne bedava olmuştu geçenlerde.Eyvallah hocam sağolasın.
quote:Orijinalden alıntı: Nikola TeslaEyvallah hocam sağolasın.Alıntıları Göster Teşekkürler ben de indiriyorum.
quote:Orijinalden alıntı: séquestreTeşekkürler ben de indiriyorum.Alıntıları Göster Bu kadar insan beğendiyse bende indireyim bari. Teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: séquestreTeşekkürler ben de indiriyorum.Alıntıları Göster merhaba, bu oyuna benzer başka hangi oyunlar var? birkaç tane gördüm ama adı aklıma gelmiyor. bu oyunu bitirmiştim ama jb li idi. saklanacak bir oyun o sebepten indiriyorum appstoredan