Bildirim
Death Seed Sentrt Team vs Runner Team
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Superman > Thor
Flash > Captain Marvel
Blue Marvel > WBH
Runnerın mı yoksa DSS nin mi daha güçlü olduğuna göre değişir ama 2. Takım alır gibi. -
Dss superman, flash,blue Marvel alır runneri alırmı bilmem -
1v1 de hepsini alır. Superman ordaki en büyük tehdit DSS için ama 15-20 dk güneş banyosuyla anca alabilir DSS'i. Gerçi DSS nin de çok az feati var bee. Thorla dalga felan geçiyodu iyi güzel ama karşısındaki de Superman. Eğer sınırlarını kaldırıp var gücüyle girerse DSS'ı alabilir power-up almadan.
Not: Superman en büyük tehdit derken Runnerı hesaba katmadan yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green_Lantern -- 20 Kasım 2018; 21:32:34 > -
Herkes herkese dalabiliyor mu yoksa 1v1 mi gidecekler?
Eğer dalabiliyorlarsa 1. takım -
Herkes herkese dalabiliyor -
1.takım yüksek zorlukta diyorum -
Son zamanlarda öldü bu Çizgi Romanlar bölümü -
Takım savaşıysa 2. takım alır gibi. Özellikle runner ve flashın hızına ayak uyduramaz karşı takım. -
Sentry barry e yetişebilir runnere yetişemez -
Aynen DSS Flash' yetişir Runner sıkıntılı ama bence yine de 1.takımquote:
Orijinalden alıntı: xgny58x
Takım savaşıysa 2. takım alır gibi. Özellikle runner ve flashın hızına ayak uyduramaz karşı takım. -
Süperman > Thor
Blue marvel > C.Marvel
Bary allen >>>>>>> Wbh
Dss ve runnerı dışarı aldığımızda sonuç orta zorlukta 2. takım gibi gözüküyor.
Runner ve Dss kapışırsada ben runner alır diyorum. Runner hem hız hemde diğer ortak güçlerinde Dss'den daha güçlü. Dss thorla dalga geçmiş olabilir ama runner da ss ile dalga geçiyordu :D
En kötü ihtimal runner dss'yi oyalarken barry hızlıca Wbh'yi alır ondan sonrada ikisi dss'ye girer dss yine yenilir.
Kısacası Her türlü 2. takım alır. -
-
Sentry'nin barry'e yetişeceğine dair bir hız feati yok o yüzden pek yetişebileceğini sanmıyorum. Fakat dss telapati gücü ile barry'nin durmasını sağlıyabilir ama hem runner ile kapışıp hemde bunu yapması imkansız. Sadece runner'ın bile dss'yi yenebileceğini düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Thor Reis
Sentry barry e yetişebilir runnere yetişemez -
Barry Allen hay yavrum be iyi abarttınquote:
Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi
Süperman > Thor
Blue marvel > C.Marvel
Bary allen >>>>>>> Wbh
Runner ve Dss kapışırsada ben runner alır diyorum. Runner hem hız hemde diğer ortak güçlerinde Dss'den daha güçlü. Dss thorla dalga geçmiş olabilir ama runner da ss ile dalga geçiyordu :D
En kötü ihtimal runner dss'yi oyalarken barry hızlıca Wbh'yi alır ondan sonrada ikisi dss'ye girer dss yine yenilir.
Dss Runner büyük ihtimale yener magneto nun kafasında kasko olmasına rağmen kontrol edebiliyor diye biliyorum birde magnetoyu varoluştan sildi mavi bir şey oluşup magneto püf olup gitti Runner in zihnini kontrol edebilir ama sanmam -
Barry allen de çok hızlı hocam wbh tepki bile gösteremez.
Not: Barry allen ss'den ve süpermen'den daha hızlı diye biliyorum -
Diğerleri tenis mi oynayacak?quote:
Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi
Süperman > Thor
Blue marvel > C.Marvel
Bary allen >>>>>>> Wbh
Runnerın zihnine girmek o kadar kolay değil. Dss ss'in bile zihnine giremez.quote:
Orijinalden alıntı: Thor Reis
Dss Runner büyük ihtimale yener magneto nun kafasında kasko olmasına rağmen kontrol edebiliyor diye biliyorum birde magnetoyu varoluştan sildi mavi bir şey oluşup magneto püf olup gitti Runner in zihnini kontrol edebilir ama sanmam
Bu arada Runner ss ile dalga geçebiliyor yani dss'yi de alabilir -
Takım savaşı olarak bakın hocam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X