Şimdi Ara

Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
19
Favori
9.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzde ki ay Showcase bekleniyor hocam hem PS5 Pro duyurusu hemde Yeni oyunlarını duyurmaları gibi. Sessizliği bozaca bir şeyler var arkaplanda hepsini biriktirip birden etki yapmak isteyeceklerdir. Vakti de geldiğini düşünüyorum. Önümüzde ki yıl Sadece DS2 ve Wolverine oyunları ile bitirmezler umarım. 2. Parti stüdyolarında anlaşmalar ile uzun süreli exc. bağlayıcıları da olacaktır. :)

DS2'den daha fazla şey gösterirler umarım bu sene sonuna kadar ve Pazarlama çalışamaları da olması gerekiyor. Bekleyip görelim bu yıl daha bitmiş değil. :)

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Wolverine, 2025'te banko çıkar mı bilmiyorum adamlar büyük darbe yedi biraz o konu da ümitli değilim sanki 2026'a kayacak gibi hissediyorum. Ghost of Tsushima II çıksa çok daha iyi olur mesela. Bluepoint, Yeni IP üzerinde çalışıyor oradan bir şeyler gelebilir. Santa Monica'dan GOW Spin-off gelebilir. 2025'in güzel geçmesini diliyorum artık, bu saatten sonra atak yapmaları lazım bombardıman show zaten Kasım 2027 gibi PS6 çıkması lazım.

• Hacklenme olayı Insomniac'ın planlarını değiştirdiğini sanmıyorum. Ortada zaten bir planlama var hack olayı ise herhangi bir dosya kaybı veya diğer şeylerin olmaması gibi şeyler olacaktır. Firma 2-3 gün bir sürede risk analizi ve planlama yaptılarını düşünüyorum. Diğer türlü etkinlendilerse 2026 bile çok iyimser olacaktır.

Ghost of Tsushima 2 bu yıl duyurulacağını düşünüyorum. Firmanın uzun süredir çalıştılarını varsayarsak 2025 - 2026 gibi çıkış aralığı olabilir.

Diğer 1. Parti stüdyoların Yeni IP'ler üzerinde çalıştıklarını biliyoruz. Bluepoint, Santa Monica, Naughty Dog, Bend Studio, Housemarque, ve diğer 2. Parti stüdyolara yaptıracaları IP'ler de göz önüne alınca güzel bir beklenti oluşuyor. Hepsi aynı anda duyurulmaz ama 1. Parti Stüdyolarda 2 - 3 tanesi duyurulması muhtemel gibi. :)

PS6'nın çıkışı PS5 Pro'nun hem oyunlarında ki kalitesi hemde Satış bandı olarak uzayabilir. Daha önce 2028 gibi bir tarih vardı analistler tarafından bu tarih 2029'da olabilir.. Ama artık teknoloji alanında herşeyi o kadar çabuk bitiriyoruz ki hem oyuncular açısından hemde donanım şirketleri bu tüketim çılgınlığına kapılıp gidiyoruz maalesef. Bir şeyi sonuna kadar en ayrıntılı performansına kadar kullanılmadığı görülüyor.

Umarım bu Jenerasyon ve önümüzde ki konsol neslinde daha güzel işler görürüz diyelim. :)

• Konsollar hep 7 senede bir geldikleri için bu geleneği bozarlar mı bilemiyorum. Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU 

PS3 - 11 Kasım 2006

PS4 - 15 Kasım 2013

PS5 - 12 Kasım 2020

PS4'ün son zamanlarında ki oyun bombardımanı 2016 - 2018'de ki etkinlikler gibi bir etkinlik yapılması lazım artık. Sektör mü yavaş yoksa biz mi hızlıyız acaba demeye başladım. Zaman çok hızlı akıyor ben bu neslin tadını alamadım ya. 2025'e girmemize ne kaldı şunun şurasında.

• Aynen hocam genelde 7 yıl geleneği Firma içinde cazip bir duruma gelmiş gibi görünüyor. PS5 Pro'yu bir görelim bekleneni verebilecek mi. Birde PS6 yeni bir Pandemi dönemine mi denk gelecek. :)

Sektör aslında yavaş değil ama Söz konusu oyunların yapım yılının 5 ila 7 yıl olduğunu düşünecek olursa normal olarak görüyorum. Ki kaliteden bahsediyorsak detaylara önem verecek, hikaye konusunda tatmin edecek boyutta o zaman için 5-7 yıl olası görülüyor. Shawn Layden eski PS CEO'su da demişti maliyetlerin giderek daha da artacak olması. Oyunların yapım süreçleri uzaması vs. gibi. Bu yıldan itibaren oyun konusunda atak yapacağını düşünüyorum. yavaştan hem 1. Parti oyunların duyuruları hemde bazı anlaşmalar ile PS kullanıcılarını sevindireceklerdir.

Birde daha önceden söylemişlerdi oyunları erken duyurup 3-4 yıl bekletmek istemiyoruz oyuncularımızı diye. Zaman aralığını iyi kullanacağız demişlerdi. O hype dediğimiz duyguyu öldürmek istemediklerini dile getirmişlerdi.

Umarım bu yıldan itibaren güzel duyurular gelmeye başlar. PS Showcase veya TGA'da duyuru yapmaları gibi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 3 Ağustos 2024; 16:44:28 >

• Covid de çok etkiledi. Bir de PS'in önceki CEO'su da sağolsun işleri epey bi yavaşlattı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Jim Ryan'nın bu Live Service sevdası Single Player oyunlarının çıkışını da yavaşlattığını düşünüyorum. Hikaye tabanlı bir firmaya Canlı servis oyunları da yaptırmazsın değil mi. :)

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Bazen diyorum keşke yeni oyuncu felan olsam 10 sene önce ki oyunlardan başlasam anca bitirirdim, o zamana kadar beklediklerim de çıkardı. Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU 

Bir oyunsuz birde içkisiz hayat direk başıma vuruyor, olmuyor bağımlılık birde diyorlar yaşlanınca fikir değişir oynamazsın etmezsin valla alakası yok şuan beklediğim oyunlar çıksa sabaha kadar oynarım o kadar çok seviyorum. Eylül'ü iple çekiyorum en azından Space Marine II ve GOW Ragnarok, 2.kez oynamamak için diretiyordum kendimi PC'imde oynayacağım.

• Hazırlıklar sürüyor. :)

Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU
    Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONUx (formerly twitter)
    HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) on X
    https://x.com/HIDEO_KOJIMA_EN/status/1824368122192859446
  • 2025'in ilk yarısında banko çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kojima-san kalite kontrol yapıyor. :)

• ilk oyun o kadar yerin dibine sokuldu ki çıktığında başlayamamıştım oyunu geçen hafta oynama şansım oldu 47 saat sürdü 4 günde bitirmişim cehalet kötü dedim kojima uçmuş böyle bir hikaye ses görsellik beklemiyordum finaliyle ŞOK oldum 100\95 lik bir oyun.....Kojimaya haksızlık etmişim(z)

2.Oyun sabırsızlıkla bekleniyor

• Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU
    https://x.com/HIDEO_KOJIMA_EN/status/1825443327455723644
  • Bu yeni kişileri bugün göreceğiz sanırım. :)

https://x.com/HIDEO_KOJIMA_EN/status/1825805423737508226
  • Yanlış çıkmazsa ikisini de biliyorum. Üstte ki Japon oyuncularından adını unuttum şimdi. Hatun da Hunter Schafer olması lazım.

Edit: Kenjiro Tsuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 20 Ağustos 2024; 15:23:47 >
  • Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU
    De Marke Gaming (@demarkegaming) on X
    https://x.com/demarkegaming/status/1826257956423217338

• Çıkar çıkmaz alacağım bir oyun. Fiyatı tuzlu olacak tabii ama değer. Hatta ilk oyunu bir de konsolda yayıla yayıla oynayıp bitirsem hiç fena olmaz. Pc'de rushlamıştım - o halde bile 50 saat sürmüştü -

• Hideo Kojima, Death Stranding 2: On The Beach'i 29 Eylül'de Tokyo Game Show'da özel sahnede sunacak

Rino (@RinoTheBouncer) on X
    https://x.com/RinoTheBouncer/status/1826799236803166244
  • Gösterim için çekimler devam ediyor sanırım. Kısa Teaserlar gelmeye başladı Hideo Kojima'dan.

小島秀夫 (@Kojima_Hideo) on X
    https://x.com/Kojima_Hideo/status/1828730708615155853
  • Geliştirme süreci sonlanıyormuş.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.