< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU (8. sayfa)
-
-
Yeni Posterler
-
Decima Engine Next-Gen Güncellemesi almış gibi geldi bana. Horizon'un devam oyunu için kim bilir neler yapıyorlar :)
-
Dün Gegen die wand izlemiştim, bugün yönetmeni oyunnda gördüm.
İnsan bazen gerçekten hayret ediyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlız o nasıl bir grafiktir. Bu oyunun gafikleri gta 6 trailerında gorduklerımızden çok daha iyi geldi. Böyle çıkarsa grafik anlamında çığır açar
-
-
hastasıyız
-
-
Şimdi nasıl beklersen bekle keşke bu sene çıksaydı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi yeni videodan anladığım kadarıyla oynanış tarafında hiçbir değişiklik yok değil mi? Yine 30 - 40 saat kargo taşıyacağız aralarda da 15 - 20 dakikalık sinematikler izleyeceğiz? Ne diyelim demek ki bu formülü oyuncular çok tuttu ki aynısının ikincisini yapmış Kojima. Zevkler renkler meselesi tabii, ama ben 10 lira olsa satın almam. Kojima çöp toplama ve çöpçülük simülatörü yapsa öve öve bitiremeyecek oyuncular çok malum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 1 Şubat 2024; 14:48:50 > -
Üst kurma sistemi gelmiş Metal Gear'daki gibi, sırayla adam her iyi bulduğu mekanikleri ekliyor. Şahane yine.
-
Kojima'nın Paylaşımı.
Captured on PS5
-
Sürekli birbirinin kopyası oyunlardan sonra Death Stranding ilaç gibi gelmişti. Dünkü State of Play'de de heyecanlandıran tek oyun oldu.
-
oyunun türkçe çıkması için fatih akın'a yoğun mesaj atalım
-
1 i türkçeydi zaten 2 ye de büyük ihtimal gelir
-
Yüzde yüz bence de özellikle gördüğüm kadarıyla bizim pazarda oyun beğenildi kojima ekibi özellikle film gibi oyun mantığıyla gittiği için farklı şeyler denediği için ilk oyunda eksik olan diller varsa onları da eklerler diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PS Store Wishlist | İstek Listesi sayfası açıldı.
https://www.playstation.com/tr-tr/games/death-stranding-2-on-the-beach/
-
ilk oyun Türkçeydi deyip duyuru için umut bağlamak yerine toplu mail atsak
-
George Miller
-
Sabahtan akşama kadar gerçek oyun üzerinde oynanan bu aşama, kontroller, oynanış, yön, hikaye, karakterler, arka planlar, efektler, ışıklandırma, renkler, ek unsurlar, fikirler, detaylar, ses, müzik, bağlantılar, kompozisyon, ritim, zorluk ve benzeri konularda ayrıntılı talimatlar verdiğim aşamadır.
HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) on XtwitterPlayed from morning to night on the actual play, this is the phase where I give detailed instructions on controls, gameplay, direction, story, characters, backgrounds, effects, lighting, colors, additional elements, ideas, details, sound, music, connections, composition, rhythm,…https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/status/1755593187857727725
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X