Şimdi Ara

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
14
Favori
26.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnventory de eks bombam var ama kullanamıyorum kargo gibi taşıyorum sadece nasıl aktive ediliyor bilen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu oynamayı çok istiyorum ama 400 lira çok pahalı bu parayı veremem. Plati.ru'da 7 dolara var şuan ordan almayı düşünüyorum. Hiç alan var mı?
  • lea seydoux ne kadar görünüyor oyunda ona göre alacağım
  • tolgabbb T kullanıcısına yanıt
    Evet bende baktım ama ne yapsam siz aldınız mı ?
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Daha almadım.
    Biraz araştırdım bunlar aynı steam hesabını 1000 kişiye falan satıyor galiba 1 kez aktive ediyorsun hesabı sonra da offline olarak açıyorsun oyunu, anladığım kadarıyla. 400 lira vermekten iyidir yinede, alıcam heralde.
  • tolgabbb T kullanıcısına yanıt
    Bende malum yollarla indirdim ama crack dosyasını şifrelemişler bir türlü açamadım :) Bende baklıyorum bir satıcıdan alıcam.
  • platiden aldıgınız hesaplar siz daha oyunu indirinceye kadar 2 kere patlar
  • Arkadaşlar burası oyunun konusu kürek,kepçe,altın yada platin muhabbetlerinin yeri değil,her PC oyunu konusunda illa bu muhabbeti yapmak zorunda mısınız ?Oyun pahalı evet,daha uygun fiyatta olsaydı elbette iyi olurdu ama sadece bizde değil her yerde fiyatı yüksek bu nedenle mutlaka indirime girecek o zaman alırsınız.Oyun da çok sayıda metin ve diyalog olmasına rağmen Türkçe dil desteğine sahip en azından bunu gözeterek orjinal almaya çalışın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    görünüyor baya

ama o eski halinden eser yok şimdi
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    hala melek gibi, fransız kadınları yaşlanmaz kolay kolay.
  • 30 saate yaklastım chapter 3 deyim hala. sırf yan görevlerden gidiyorum. her npcyi 5 yıldız yapınca baya iyi itemler ve upgradeler geliyor.

tek şikayetim araba sürerken olan fps droplar. 90-100 fps normalde oyun o zaman 70 e düşüyor pat diye. o da benim işlemciden kaynaklı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Arkadaşlar burası oyunun konusu kürek,kepçe,altın yada platin muhabbetlerinin yeri değil,her PC oyunu konusunda illa bu muhabbeti yapmak zorunda mısınız ?Oyun pahalı evet,daha uygun fiyatta olsaydı elbette iyi olurdu ama sadece bizde değil her yerde fiyatı yüksek bu nedenle mutlaka indirime girecek o zaman alırsınız.Oyun da çok sayıda metin ve diyalog olmasına rağmen Türkçe dil desteğine sahip en azından bunu gözeterek orjinal almaya çalışın :)
    ''sadece bizde değil her yerde fiyatı yüksek'' her yerde derken nerelerde mesela hocam. Bu arada kopyaya bende karşıyım , bu cümlenize takıldım. mesela hangi ülkede oyunun fiyatı asgari ücretin 6/1 ine denk geliyor.

Ortlama 1.600 eur maaşlı avrupa ülkelerinde asgari cüretle 26 tane oyun alabiliyorsun. Cidden merak ettim hangi her yer burası, hangi dünya?

• ASOrkan A kullanıcısına yanıt
    Ne zamanda beri çalıntı hesapların satıldığı Plati gibi yerler ucuza oyun temin edilebilen bir yer oldu da bunu normal olarak görüyorsunuz ?Oyunun nereden ucuza alınacağı vs burada konuşulmuyor ki buna yorum yapalım.Oyunun resmi olarak satıldığı yerler belli,fiyatıda belli bu nedenle nerede uygun fiyatta olursa elbette konuda yazılır.İskenderle yoğurtla konuyu saptırmayın ne demek istediğimİ gayet iyi anlıyorsunuz ama işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz.PC oyunları bölümünde fiyatta konuşulur oyunda kimsenin buna bir itirazı yok ama Plati gibi yerlerin linklerini paylaşmak sizin için sorun değil,mobilden yazdığım ve benden kaynaklı olmayan bir nedenle -da yı ayrı yazmam mı bu kadar mesele oluyor.Burada kimseye ne konuşacağını söylemiyorum sadece forumda açıkça belirtilmesine rağmen PC oyunları konusunda oyundan çok bu tür muhabbetlerin yapılması nedeniyle yazdım.Oyun PC ye çıktı ve oyunla ilgili yorumlar,görüşler okumayı beklerken yazılanlar crack çıkmadı,Plati de şu kadar vs yani bunlar sizin için normal.Her neyse ben oyunumu aldım keyiflede oynuyorum ne diye gelip de burada boşuna vaktimi harcıyorum değil mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 19 Temmuz 2020; 23:52:26 >

• Donatn kullanıcısına yanıt
    Oyunun PC ye çıkışı sonrası sadece Steam'de anlık oyuncu sayısı yaklaşık olarak 30K civarı,Steam dışında yine aynı fiyatlandırmada olan Epic'te oynayanlarıda katarsak demek ki alanda oynayanda epey mevcut,hangi yer yada hangi dünya olduğunu bilemem fakat oynayan sayısı gösteriyor ki oyunu mevcut fiyatıyla satın alan kayda değer bir kesim bulunuyor.Oyun bizdeki fiyatlandırmayı baz alırsak en ucuz Arjantin'de en pahalıda İsrail'de satılıyor ve yerel fiyatlandırma olmadığı için genel olarak ülkelerdeki fiyatı yüksek.Hangi yerlerde yüksek olduğuna ise oyunun ülke fiyatlandırmalarından bakabilirsiniz.

Bazı oyunlarda yerel fiyatlandırmadan dolayı 60 $ lık oyunu 92 TL ye satanlarda oluyor ama bu oyunda olduğu üzere kuru olduğu gibi sayan firmalarda mevcut.Bu nedenle yeri geliyor asgari ücretin 6/1 ine oyun satılıyor yeri geliyor 92 TL lere fiyatlandırma yapılıyor.Bunların nedenlerini zaten sizde biliyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 20 Temmuz 2020; 0:9:59 >

• Oyunun PC sürümüne özel olarak ilk haftasında bir fotoğraf etkinliği düzenlediler ve Steam'de paylaştığım aynı zamanda konudada yer verdiğim görsellerden biri haftanın en iyileri arasına seçildi.Bu kadar güzel görsellerin arasından seçilmek güzel bir duygu tabi ayrıca oyunda görsel almaya son derece uygun neredeyse her anın ayrı bir güzelliği var.Etkinlik ve diğer oyuncuların görsellerine göz atmak isteyenler için linkini paylaşıyorum.

https://deathstrandingpc.505games.com/share-your-first-photo-showcase/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 20 Temmuz 2020; 0:30:8 >
  • Fiyatını hakeden bir oyun değil, özellikle çıkışını gerçekleştirmiş ve üzerinden bir süre geçmesine rağmen bölgeye özel fiyattan da nasibini almamış. Fiyatının düşmesini bekleyin, acele etmeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.