Şimdi Ara

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
14
Favori
26.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4te bitirmiştim. Bayağı uzun sürüyor farklı bir konusu var ama yan görevleri çok sıkıcı oyun kendini çok tekrarlıyor. Türkçe olması harikaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

KV ler tespit ettiğinde önce sizi sürüklemeye çalışır.Bu nedenle V tuşuyla ellerinden kurtulup bölgeden uzaklaşırsanız KV mini bosslarla karşılaşmazsınız fakat bosslara sürüklerlerse bu durumda üzerinizdeki kargoları düşürdükleri için savunmasız kalıyorsunuz.Mini bosslar farklı türdeler bu nedenle böyle bir durum için yanınızda hematik bomba ve kan torbası bulundurun ve bunların düşmemesi için sırtınızda taşımak yerine kıyafetinize iliştirin.Bu sayede KV ler kargonuzu düşürse bile bombalar düşmeyeceği için hematik bombayla bossu alabilirsiniz.
    Kan torbası ve bombaları üstüme taşıcam..

• 50 saati doldurdum ve şu anda 6. bölümdeyim. Haritanın batı kısmı gerçekten çok güzelmiş. Şimdilik görevlere biraz ara verdim, zamanımı çoğunlukla yol yaparak ve zipline ağı kurarak geçiriyorum.

Fakat bu bölgedeki yol çalışmalarına materyal bağışlayan pek kişi yok anladığım kadarıyla. 3. bölüme başladığımda yollar çoktan yapılmıştı halbuki.

Hard zorlukta oynamama rağmen şimdiye kadar açtığım geliştirmeler oyunu bayağı kolay hale getirdi. KV'ler eskisi kadar sorun çıkarmıyor artık.
  • Bu kısım ne işe yarıyor?
    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Yerleşim yerlerinde bulunan malzemeleri almana yarıyor. Teslimat yaptıkça oradaki malzemeler artıyor. Yol falan yapmak için kullanabilirsin o malzemeleri.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Peki bu yerdekileri almam gerekir mi metaller felan

İhtiyacınız varsa alırsınız tabi yoksa mecbur değilsiniz. Alıp depolayadabilirsiniz.
    Ben onları alıyorum da nasıl depoliyorum otomatik mi anlayamadım.

Aldığınız zaman kargo olarak yükleniyor sırtınıza. İstediğiniz düğüm merkezi vb yerleşim yerlerinde özel dolabınıza veya çevrede bulunan veya sizin yaptığınız posta kutularına depolayabilirsiniz.
    Yani onları yanımda gezdirmeye gerek yok

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    haklısın yan görevleri tamamen aynı ama ben zevkle yapıyorum o yan görevleri.

hepsini 5 yıldız yapıp geçiyorum nası olmuş bilmiyorum ama çok tekrar etse de yan görevler o kargo taşıma işini çok eğlenerek yaptırıyor bana.
  • Bu güçlendirmiş ayakları nasıl şarj ediyoz

Etraftaki şarj istasyonlarından.
  • Arkadaşlar bir arkadaşım laptop aldı promosyon kodu death stranding vermişler arkadaş onu steam de aktif edip bana steami verecek oynayabilirim değil mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz ucuzlasada alsak 399 TL çok uçuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sorumu cevaplıyorum spam gibi olacak ama birisi cevap verbilirse süper olacak :D

bir arkadaşım laptop aldı promosyon kodu death stranding vermişler arkadaş onu steam de aktif edip bana steami verecek oynayabilirim değil mi
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Evet oynarsın hocam sıkıntı olmaz

• grihokkabaz G kullanıcısına yanıt
    10tl'ye aldım
  • Platimi :)

• grihokkabaz G kullanıcısına yanıt
    Onun gibi birşey ama açılmıyor.Üzgünüz diyo birşeyler ters gitti diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 26 Temmuz 2020; 1:11:9 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.