Şimdi Ara

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
14
Favori
26.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 Temmuz akşamı başladığım Death Stranding'i an itibariyle bitirdim.Yaklaşık 60 saat sürdü ve unutamayacağım bir deneyim oldu.Hikayesi,karakterleri,oynanış detayları,görsel kalitesi ve müzikleriyle birlikte son dönemde oynadığım en iyi oyunlar arasında yer aldı.Özellikle son iki saatlik kısmı oldukça özeldi.Bu tarz sıra dışı ve yenilikçi bir oyunu Kojima gibi bir dehadan başkası yapamazdı.Oyun boyunca bir noktadan başka bir noktaya kargo taşımaktan başka bir şey yapmasakta o kadar güzel bir hikaye sunumu var ki oyunu bambaşka bir seviyeye taşıyor.Ayrıca ilerleme sırasında elde ettiğimiz yeni ekipmanlarda oynanışı geliştiriyor.Oyunda aksiyon,gizlilik,yapı kurma ve bir çok sürpriz yer alıyor.Yeri geliyor 1.Dünya savaşında yeri geliyor Vietnam'da kendimizi buluyoruz.Ara sahneler oyunda yer alan isimlerin ve kullanılan teknolojilerin etkisiyle oldukça başarılıydı.Kojima'ya olan saygım ve hayranlığım bu oyunla birlikte katbekat arttı.Böyle bir oyunu Türkçe arayüz ve altyazı eşliğinde PC de oynadığım için son derece mutluyum.İmkanı olanlara belki şu an olmasada daha uygun bir fiyata geldiğinde mutlaka kütüphanelerine ekleyip oynamalarını öneriyorum.Oyundan aldığım birkaç görselle birlikte konudaki son mesajımı paylaşmış olayım.

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 26 Temmuz 2020; 2:18:36 >

• sonunda bende oyuna sahip oldum 100 tlye mal oldu ama olsun :D
  • 19 temmuzda almışım o gün ve ertesi gün prologue ve birinci bölümü bitirdim.kapat hatası çıkıp durdu deli oldum bıraktım çünkü 2k'da DLSS varken sabit 144 fps oynarken DLSS'yi kapatınca 90 95'e düşüyor 2080 super.kapat hatası için DLSS'yi kapatın demişler bir şeye benzemiyor ki o zaman.
  • arkadaşlar oyuna girdim fakat oyunu 4k ya çekemiyor 2kya da çekemiyor 1080pde kaldı oyun tam ekran ayarlı nasıl olacak ?
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Masaüstü çözünürlüğünü de oyunda kullanmak istediğiniz çözünürlürlük ile aynı yapmanız gerekiyor sanırım.Bende şimdi onunla uğraşıyordum.1440p için masaüstü çözünürlüğünü de 1440p yapmanız gerek.

Bu arada oyunun grafikleri çok başarılı.Işıklandırmalar,yüz modellemeleri çok güzel olmuş.

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 26 Temmuz 2020; 13:45:49 >

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Bnm 2k masaüstü ama oyunda değişmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yan görevler oynanmayı hak ediyormu, farklı hikayeler sunuyormu ??

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hocam yan görevler oynanmaya değermi ??

• arkadaşlar yağmur yağınca kargo zarar görüyormuş yağmurun dinme durumu var mı sığınacak mağara bulamadım ama bi kaya altı buldum bekliyorum boşuna beklemeyimmi :D
    Direkt olarak kargo hasar görmez, ilk olarak kargoyu koyduğun konteyner hasar görüyor. Onu da kargo tamir spreyi kullanarak tamir edebilirsin. Oyun ilerledikçe Pcc'ler yardımıyla yağmurdan korunmak için sığınaklar yapabilir, orada zamanı ileri alarak yağmurun dinmesini bekleyebilirsin. Ayrıca o sığınakların altına her girdiğinde kargon otomatik olarak tamir görür. Ancak kargoyu taşırken düşersen, istenilen konumdan farklı taşırsan veya konteyner tamamen hasar görürse o zaman kargo direk hasar görür ve geri dönüşü olmaz. Siparişi baştan alman gerekir ya da düşük puan alırsın sevkiyat sonrası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Spreyleri kullanmaya başladım ilk kv bossu gibi şeyi de öldürdüm balina gibi birşey ama hala silahım yok normalmi bu

Devam oynamaya ileriki seviyelerde gelecek
    Normal. Oyun oldukça geç açılıyor. Sabrederseniz ileride mükafatını fazlasıyla alırsınız. Başlarda basit idrar, kan bombaları varken ileride güdümlü dörtlü roket atara varana kadar alıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    😲😲 Vasoovv sabrederim

• Plati fiyatı bile çıkalı kaç gün oldu %50 düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

Plati fiyatı bile çıkalı kaç gün oldu %50 düşmüş
    Hocam bu plati de fiyatlar 3 usd civarı nasıl oluyor bilginiz varmı. Nedir burada olay tam olarak?

• arkadaşlar liman görevindeyim gemiye binip gidebiliyorum sanırım ama gitmeden önce kalan teslimatları yapmamı söylediler bunları yapmasam olmaz mı
    ztn pek sipariş kalmadı standart teslimatlar var yani :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

Hocam bu plati de fiyatlar 3 usd civarı nasıl oluyor bilginiz varmı. Nedir burada olay tam olarak?

Alıntıları Göster
    Offline oynamana izin veriyor.Online oynayamazsın.
    Standart siparişleri şimdilik yapmayabilirsiniz, nasıl olsa tekrar geri dönebiliyorsunuz. 5. bölümde önemli bir geliştirmeyi açtıktan sonra geri dönmeniz daha doğru olur.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.